Yalnızlıktan sıkılıyorum ama ilişkiler inanılmaz samimiyetsiz geliyor.
Evlenmek istiyorum ama dul kalmak istemiyorum.
Karşıma adam akıllı çıkan biri de olmadı, yaş aldıkça bu durumun daha da kötüleşeceğini söyleyenler mevcut.
Yalnızlıktan sıkılıyorum ama ilişkiler inanılmaz samimiyetsiz geliyor.
Evlenmek istiyorum ama dul kalmak istemiyorum.
Karşıma adam akıllı çıkan biri de olmadı, yaş aldıkça bu durumun daha da kötüleşeceğini söyleyenler mevcut.
Cevap
6Cevap
Doğru insanı bulabilmek zor ama bulduysan evlenmek mantıklı
Doğru olduğunu nasıl anlarız ki?
Görücü usulü en mantıklısı bence
O daha riskli. Huyunu suyunu ne bileceksin adamın?
Kaç yaşındasın peki ve mesleğin var mı
Ne alaka ya?
Ona göre yorum yapacam
24 ve öğrenciyim.
Peki okulda yokmu hic konuştuğun flört ettiğin biri ya da teklif eden biri
Yok.
Nerde okuyorsun
Bursa.
Uludağ unide okuyorsun Görükle de evde kalıyorsun
Üni doğru da yurttayım.
Bende bursadayım
Ailen nerde yaşıyor
Cevap
Cinsellik istiyosun senn
Hayatımda bu kadar sığ bir yorum görmedim cidden.
Gerçek mi be
En mantıklısı bekar kalmak
Bana da bir nebze öyle geliyor ama bu yaşlarda öyle, ilerleyen yaşlarda sıkılabilirsin.
Bende ya
Ne zamandır sevgilin yok
4 yıldır.
Peki neden
Benimde hiç olmadı
Yani bilmem, denk gelmedi.
Ne iş yapıyosun
Bekarlık sultanlık
Kaç yaşına kadar?
şu an 29um ve hala mutluyum
Şu an ben de mutluyum da bilemiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnızlıktan sıkılmış olman çok anlaşılır bir durum 💔 Bir yanda samimiyetsiz ilişkiler, diğer yanda “ya hiç bulamazsam” kaygısı… İkisi de insanı çok yoran duygular.
Bu devirde evlenmek mi mantıklı bekar kalmak mı sorusunun tek bir doğru cevabı yok 💭 Önemli olan ne istediğin ve hangi bedeli ödemeye hazır olduğun. Evlilik huzur da getirebilir büyük hayal kırıklığı da. Bekarlık da özgürlük de getirebilir yalnızlık hissini de.
Dul kalma korkun aslında kayıp ve belirsizlik korkusu. Bu çok insani 💗 Ama hayatın garantisi yok. Önemli olan şu anki hayatında kendini güçlendirmek. Kendini seven, sınırlarını bilen biri oldukça karşına gelen insanları seçmek de kolaylaşır.
Yine de soruna anket mantığıyla cevap verirsem:
Bence şu aşamada “hemen evleneyim” değil “kendimi tanıyıp doğru insanı seçeyim” kısmına odaklanman daha huzurlu olur ✅ Evlenmek isteğini saklama ama telaşla da adım atma.
Kendine yatırım yap, sosyal çevreni genişlet, ortak değerlerde buluşabileceğin insanlarla tanışmaya çalış 🌿 Hem kalbin açık olsun hem aklın. Hem duygunu dinle hem gözünü dört aç. Bu kombinasyon uzun vadede hem huzura hem doğru bir eşe en çok yaklaştıran yol olur 💫