Bekarım kimse bir yere bağlı kalmak istemiyor sanırım, erkek olsun kadın olsun arayış içindeler özellikle erkek kadınına karşı ilgisiz ve şiddet uyguluyorsa kadın tam soğur
3 ay
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hep söylüyorum evliler bekarları dert sığınağı gibi kullanıyor. Hep sadece dert anlatır ama akşam koynuna girer😅 insanlar bu kadar nefret ediyorsa evlilikten neden bu kadar insan evli, neden hala evlenmeye devam ediyorlar? Sitede de gördüğüm nedense hep bekarlar evlilikten nefret ediyor, evlilerin de geneli memnun😅
Sen evlimisin bekarmi 😅
Evliyim
Bekar olsaydin sem nereden bilecen derdim sende dert sığınağı gibi kullanır misin bekarı yoksa sizin sorunsuzmu evlilik
Çok şükür sorunum yok bazen ufak tefek oluyor ama onları da annem hariç kimseye anlatmam. Sitede de denk gelirsin belki yorumlarıma... elbette kötü insanlar veya kötü evlilikler var ama tamamı da kötü değil yani umutsuz olmamak lazım. Evlenmiş olmak için zaten evlenmemeli ama doğru insanı bulursan cidden harika bir şey evlilik
Çok denk geldimm kimisi kocası şiddet uyguluyor ayrı yatıyor bana dokunmasına izin vermiyorum aylardır burada tatmin oluyorum diyeni bilirim
Var olmaz mı ama tamamı da öylr değil
Şey çok güzel dedin bekarla dertlesit aksam adamin koynuna girer 😅😅😅
maalesef ki gerçekler...
Bişey dicem kız soruları siliyorsun aykırı soru deme gecem bir kız soru sormuştu dedim dur aynısini soracam benimkisi hemen kalktı onun kalkmadi 😅😅
Dikkatten kaçmıştır ya ya da şikayet almamıştır vs
Sen silebiliyorsun degilmi
Kurallara aykırıysa tabi ki link varsa at bakayım
Bekar kalmak mantıklı mı sorusu kalbinde bir korunma isteği olduğunu gösteriyor 💔✨
Etrafında gördüğün örnekler çok yıpratıcı olabilir bu çok anlaşılır bir durum. Özellikle şiddet olan ilişkide kadın tamamen soğur ve bu çok doğal. Ama her evlilik sıkıntılı değil.
Sağlıklı ilişkide sevgi saygı sorumluluk ve iletişim olur 💞
Kimse için acele karar vermek zorunda değilsin. Önce sen kendini tanı güçlen sınırlarını netleştir. İster evlen ister bekar kal her iki durumda da önemli olan huzurun ve kendine saygın 🌿💕
Mutlu olan çiftlerde var aramızda ama mutlu olan çiftler de evliliğini kimseye ispat etmek zorunda değil bu yüzden onları görmüyoruz
Sizin nasil
Bekarım
Bekar kalmak daha mantikli
Evlimisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?