sigorta acentesi açmak (sigortacılık)
emlak ofisi açmak (emlakçılık)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
4Cevap
Hiçbiri yokmu bahsettiğin iki meslekte saçma gibi ama yine emlakta daha çok para var
okumak ile okumamak arasında kararsızım.. aklımda psikoloji, fizyoterapi ve medya iletişim bölümleri var ama korkuyorum issiz kalirim diye. abim emlak ofisi açtı orada mı başlasam acaba dedim. çevresi var iyi is de yapıyor
Oku istediğin bölümler güzel fizyoterapi ya da psikploji iyi bölğmler bakkal dahi olsan üniyi bitir
ama bunlarıda okuyan o kadar fazla kisi varki. coğu kişi işsiz artık..
Güzel ve düzgün bir üniversitede okumak önemli ve mesleğini severek yapmak önemli
ve devlet okulu tutmuyor, özel okul İstanbul'da tutuyor o da 400 bin tl yıllık
Daha çok çalış devlet okulunda oku neden özelde okuyorsun ki bu bölümü
her gün kütüphaneye gidiyorum yşne de verim alamıyorum aklıma girmiyor ders. gerideyim baya 22 yasına gircem martta yasımda geçiyo
Bol şans diliyorum sana küçük kardeşim 🍀🍀🍀 özel üniversite okuma hele ki bu bölümleri hiç okuma
o zaman mecburen.. emlakçılık.
Tercih senin devlette iyi kötü bir bölüm kazanmaya bak bir yandan da emlakçılık yap
devlette işletme uluslarası ticaret ve medya tutar
İşletme okuyabilirsin veya medya en azından ikinci meslek olur
İkisiden de çok var daha zanaata yönelik şeyler seçmek mantıklı olabilir
Hangi alanda tecrüben var
benim kuyumculuk alanında tecrübem var okumak ile okumamak arasında kararsızım.. aklımda psikoloji, fizyoterapi ve medya iletişim bölümleri var ama korkuyorum issiz kalirim diye. abim emlak ofisi açtı orada mı başlasam acaba dedim. çevresi var iyi is de yapıyor
Bende gelirim jdjdud
okumak ile okumamak arasında kararsızım.. aklımda psikoloji, fizyoterapi ve medya iletişim bölümleri var ama korkuyorum issiz kalirim diye. abim emlak ofisi açtı orada mı başlasam acaba dedim. çevresi var iyi is de yapıyor
Bence oku başkasının ipiyle kuyuya inme abinde olsa 🔺️
ama okumak icin de para gerek ve ailem ağız burun kıvırıyor
abim destek cıkıyor hep
Hem okuyup hem çalışabilirsin bence
açıktan bitirebilirim o olabilir.
Normal de okuyabilirsin bu kadar çekinme bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatının bu döneminde neye daha çok ihtiyacın olduğuna bakarak karar vermen en sağlıklısı olur 🧡
İnsan ilişkilerini seviyorsan pazarlık yapmayı konuşmayı keyifli buluyorsan emlak ofisi açmak sana daha çok uyabilir 🏡✨
Daha düzenli çalışma temposu olsun istiyorsan belge işlerini takip etmeyi seviyorsan sigorta acentesi daha stabil ve güvenli bir yol olur 🧾💼
Benim tercihim emlakçılık olurdu çünkü insan hikâyelerini dinlemeyi ve onlara “yuva” bulma sürecinde eşlik etmeyi çok seviyorum 🥰