konservatuvar keman okumak
psikoloji okumak
yeni medya okumak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Hangisine yeteneğin var
keman calıyorum ama meslek olarak düsünmeli miyim kafam karisik
Meslek olarak değil de
Hobi olarak devam et derim bence poncik ona
Ama kopma kesinlikle
düsünüyorum da, bilemiyorum ya daha iyi bi seçenek varmı… psikoloji veya medya diğer seçenekler
Ponçik psikoloji çok uzun soluklu bir alan en az 10 yıl okumalısın lise sokmak bir şey ifade etmiyor üzerine yüksek lisans ve doktora koymalısın burada topladığın zaman 10 sene yapıyor 10 sene okumayı göze alacak mısın zor bir alan herkes psikoloji heves ediyor fakat dediğim gibi 10 sene okumayı göze alacak mısın
4 yıl lisans, mezun olup bi yerde calisirim dedim 1-2 yıl sonra 1 yıl da yüksek lisans yaparım diye düsündüm 5 yil
ne biliyim yaşım da geçti biraz 22 yaşıma geldim.
22 okumak için geç değil fakat dediğim gibi 30 yaşına kadar okuyacaksın en az kendine finanse edebilecek misin o yaşa kadar zor bir soru Hem okurum hem çalışırım diyorsan onu bilemem Ayrıca yüksek lisans bir yer değil En az 2 sene onu da tezi yazabilirsen doktora en az 3 sene onu da tezi yazabilirsen
tezsiz düşündüm yüksek lisansı
zor gibi bi tık. ailem şimdiden söyleniyor sıkıntı bastı artık. aylık 9 bin tl harcamama çok diyorlar yemiyip içmiyimmi
Ponçik 9000 lira Çok değil Ama insanoğlu böyledir Vermek Zor şeydir ailenin gözüne batıyor imkanın varsa küçük ya da büyük demeden bir iş bul çalıştırın kimseye muhtaç olma Kendi ihtiyacını kendin karşıla paranın ilah olduğu zamanlarda yaşıyoruz maalesef
zaten kimseye muhtaç olmamak icin liseden mezun olur olmaz elalemin lafıyla ezilerek iş öğrendim kuyumculuk. 18 de işe başladım 2.5 yıl çalıştım tam gezilcek yaşımda akşam 9 lara kadar çalıştım. ama bıktım. ayrıldım 6 ay önce
Kuyumculuk Güzel bir meslek fakat çalışma saatlerinin uzun olması çok kötü çalışma saatlerinin daha düzenli olduğu bir iş bulabilir misin aynı meslekte peki
maalesef hepsi aynı kasa tutmadı mı cıkamıyorsun sorumluluk yordu beni
Sabah kaçta başlıyordun çalışmaya
8.45 diyolardı ben anca 9 da orada oluyordum bi de kızıyordu herkesin icinde
ya yeni medya ve iletişim okucam. ya da konservatuvara hazırlanıp konservatuvar. keman calıyorum ortaokuldan beri
Akşam da 9 da çıkıyorsun
Günde 12 saat
Haftada 6 gün mü
Ne üflemeyi keman çalmaya bağlama çalmaya çok isterdim yani en azından bir müzik aleti de yeteneğim becerim Olsun İsterdim ama hiçbirisi yok keman çalarken seni dinlemek isterdim mesela hangi şehirdesin desem cevap vermek ister misin
evet 6 saçmalık ya bıktım. ayrıldım bi daha da asla.
İzmir
Maalesef esnaf yanımda çalışmak zor insanlar korkunç Kibirli ve yanında çalışan insana köpek muamelesi çekiyorlar
aynen öyle maaşı iyi ama çekemem inan şu an belki dayanırım ama 30umdan sonra kaldıramam bu muameleyi
Bornova mi
hayir güzelbahçe
Maaşı ne kadardı Peki 6 ay önce
45k
O tarafı bilmiyorum Bornova'ya 2-3 kez yolum düşmüştü sadece
sen hangi sehir
2 asgari ücretten fazla yani
Yakınım sana içeriden konuşalım i
evet. ama inan parayı harcıcak vaktin olmuyo ot gibi yasıyosun stresten hep alışveriş yapıyodum
.. mı *
Başkasının yanında köpek muamelesi çekilerek çalışmak insan ruhunu çok yorar hiç yapabileceğim bir şey değil bana bu muameleyi çeken insanı oracıkta gömerim muhtemelen
geç cevapladım işim çıktı ani ya
.
Sorun değil ponçik
Ben de uyumuştum zaten 😀
psikoloji okumak
Psikoloji..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hangi alana daha çok ilgin ve yeteneğin varsa o tarafa yönelmelisin 🎯. İnsan en çok sevdiği ve kendini yakın hissettiği işi yaparken mutlu oluyor. Keman çalmayı çok seviyorsan, müzik hayatında hep olmalı 🎻. Eğer insan psikolojisi, duygular ve davranışlar ilgini çekiyorsa psikoloji tam sana göre 💭. Yok, "Ben iletişim, medya, teknoloji dünyasında parlamak istiyorum" diyorsan da yeni medya harika bir seçenek olur 💻. Kendine bir sor: Hangi işi yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın? Anketten kalbinin sesine uyduğun seçeneği seç! 😊