4 yıllık konservatuvar=müzik öğretmeni/keman öğretmeni olmak
2 yıllık fizyoterapi okuyup=reformer pilates açmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
2 yıllık fizyoterapi okuyup=reformer pilates açmak
Fizyoterapi daha iyi, sağlık açısından insanlara faydan oluyor, ayırıyetten çok çalışman gerekiyor aksi durumda kişiyi sakat bırakabilirsin.
ama 2 yıllık tekniker oluyo, tedavi yetkisi vs yok.. yani fizyoterapist değil daha cok ufak tefek yardımcı olabiliyo asıl reformer pilates hocası olur yani açacağım salonda
4 yıllık devlette tutmuyor özel üniversitede 50 burslu tutar başka şehirde.
ama ben kendi yerimi açmak istiyorum fizyoterapist olarak reformer pilates.
Önceliğin hayat ise 1. şık. Önceliğin para ise 2. şık.
hayat ve para
Aynı anda iki avı yakalamak çok zor. Ayrıca alternatiflerin ikisi de cazip. Birini seçmek zor.
evet cok zorlanıyorum ya, yaşımda biraz geçti hep kararsızdım işe girmiştim iş de sıktı ayrıldım
22 yaşına gircem kemanı ortaokuldan beri çalıyorum, biraz ara verdim işe başlayınca 1.5 yıl
İyi bir virtiöz olup tüm dünyada konserleri takip edilen bir sanatçı olabileceksen keman daha iyi tabi. Ama bu ülkede sanattan para kazanmak çok kolay değil.
tek korkutan şey biraz geride kalmam kemanda yaşıma göre, kararsızdım vs bi işe girdim o sırada kemana ara verdim 22 yasındayım geç mi diye düşündürüyor bi hazırlık kursuna gitmem gerek temmuzda da konservatuvar yetenek sınavı var
sana daha açıklayıcı olmaz isterim ama açık açık burada yazamam
Platese fiziğin uygunmu
evet
O zmaan plates aç özel müzik dersi al sonra birdaha kazan öğretmen ol
Artık bir bölüm seç ve oku
iyi para kazanmak istiyorsan ikinci seçenek
Kendi işinin sahibi olmak
Sen psikoloji düşünyordun
Hangi istiyorsan
4 yılık galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayallerine bakınca ikisi de çok tatlı duruyor ama kalbim biraz konservatuvardan yana 🎻🩷
Müzik öğretmenliği daha garanti meslek alanı sunar. Okullarda çalışabilir, özel ders verebilir, yanına ek işler koyabilirsin. Hem keman çok özel bir enstrüman, insanın ruhuna dokunuyor 🎶
Fizyoterapi + reformer pilates de güzel ama daha çok girişimcilik ve sermaye işi. Kendine şu soruyu sor: “Her gün neyle uğraşırken yorulsam bile mutlu olurum?” Cevap hangisiyse onu seç bence ✨