İlk defa spora gitmeme hakkı buldum kendimde ve 09.11 e kadar uyudum jdjfk
Girişi müthişşş dünden beri kaç kere dinledim sayamadımmm
İlk defa spora gitmeme hakkı buldum kendimde ve 09.11 e kadar uyudum jdjfk
Girişi müthişşş dünden beri kaç kere dinledim sayamadımmm
Güzel başladım açıkçası sabah dışarı çıktım bahçeye Sakin sakin spor mu yaptım salona gittim... Cuma sonrada Şimdi yemek yiyorum sonra da işime bakacağım masa başına geçeceğim
Çok güzel. Sabah kalktık suyumu içtim. Sporumu yaptım duşumu aldım biradan da kahvaltımı yapıcam. Mükemmel hissediyorum ve akşam olsun da parka ip atlamaya bisiklete gideyim düşüncesinde motive ediyorum kendimi 🤲😌
Cevap
10Cevap
Acılar içinde açılış yaptım, uyuşmuş şekilde kapatıyorum
Küçük bir sağlık sorunu, geçecek
Teşekkür ederim 💐
Sporunu aksatan bizden değildir. AŞLDALSDDFS
Askerlerden çıkmamış bu arada da klsdkjskdskd
Evet ben bayadır spor salonunda yüksek hacimli idman yapmıyorum. Evde kendime bir bench sehpam var, 60-70 kilo ağırlıklar falan var. Form koruma amaçlı takılıyorum genel olarak.
Dün göğüs girdim arkadaşla beraber. 90 kg deneyeyim dedim. 4-5 tekrar çıktı da, omuzu da elime alıyordum az kalsın asdlkjkaşlsdşds
Evde bacak olarakda bara en fazla 60 kilo kadar takılabiliyor. 3x20 deep squat yapıyorum, o şekil bacak en azından hamlamıyor. Kalflara da özel çalışmıyorum. Arada ip atlarım parmak ucunda, boksör tarzı. Onlar idare ediyor.
Süreklilik devam etsin diye uğraşıyorum ha ve esneklik kesinlikle ihtiyaç haklısın
Heh şimdi doğru oldu işte. Asker çıkışlı diyince, sanki çok mükemmel askeri bir spor dalıymış gibi yorumladım da aljkdsdksdk
E biyolojik farklılıklar tabii. Bacakda da çoğu erkeği geçiyorsunuz kadınlar olarak şlskdlşsds
Sonradan biz yine geçiyoruz da olsun yane ŞLKJDFSAŞKSŞA
Aferim kız çıtır çıtır devamke şlkadfslkjda
https://www.youtube.com/shorts/t247i8FadtA
A. XLKMSakldjxşJ
https://www.youtube.com/shorts/RZXR1_eFtt4
Yok abla tövbe ne haddimize, sen şimdi pilates falan yaparsın tanrı kutsasın aman eheheheh aKLJAKDSSŞLFADS
Çok şükür mutluyum
Yani biraz stresliydi ama şu an iyi tabii
Kardeşime söverek 😒
Kahvaltı hazırlıyorum.
Yorulmuş başladım ya
Uyumadan 😂😂
Sahilde ateşin dininde odun kömürümde közde kahve yaptım içtim gece yarısı 10/10
Yorgun üşümüş😂
Yoğun başladık
Kötü
gözlüğümü takarak
Uykusuz
Günaydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?