Diğer Günaydınlar güne nasıl başladınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Pozitif mi?Negatif mi?Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız kalbinizde ve yüzünüzde güller açması dileğiyle güüüünaydıınnnnn🌺🌹💐🥳☀️🌞Bugün kar gelecekmiş dört gözle bekliyoruz. Sıkı giyinin üşütmeyin Günaydınlar güne nasıl başladınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 93,1b cevap paylaştı. berbat maalesef 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aaa neden şekerim 🥸
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Nötr hissiz duygusuz başladım..Günaydın 🌸 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bomba gibi pozitif enerji yolluyorum sana öyleyse 💜💐🌹🌺🥳 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Aldim kabuk ettim teşekkürler ✨️ Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uyuyakalmışım ya allahtan telefonu seslide unutmuşum da bildirim sesine uyandım onun dışında bomba gibiyizzz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kalk tatlım öğlen oldu haydii güzel bir kahvaltı yap🥳🎉💐 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Ohooo çoktan kalktım işe geldim Yorumla Soran 1 yıl Ahahaha 😂 iyi hadi kolay gelsin tatlım 😘🥳 Yorumla
istanbluEser Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 550 cevap paylaştı. Günnnnaaayyyddınnlaaarrrr İstanbul sabahındanjj😎 full enerji doluuu fullll sinerciliii😎 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ayyy bayılıyorum böyle enerjik insanlara günün güzel geçsin işin rast gitsin Yorumla istanbluEser 1 yıl Süper bir kahvaltıdan sonraaaa güneee enerciiilii başlamalı😎 Çokkmersi teşekkürler efendimm, seninde işin rast gelsin gitsin yapsın 1şeyler 😃 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 😂💐💐🥳 Yorumla istanbluEser 1 yıl Hergünnn uğraa banaa , enerciili bi günee uyanalım😍 Yorumla Soran 1 yıl Denk gelirsek sen ugrarsin soruma 🥳🎉 Yorumla istanbluEser 1 yıl Takipleşelimm uğrarım 😚🎉🎊🎉🎊🎉🫶🏻👈🏻 Yorumla Soran 1 yıl Kimseyi takip etmiyorum soryy🤗🌺💐🎉🥳 Yorumla istanbluEser 1 yıl Tesadüfe bakınıss yaaa bende 🤣🤣🤭🎊🎉😎 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kar yağışlı bir güne uyandım bugün. Günaydın millet. 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Telefona bakacağım diye kahveyi soğuttugum için tatsız bir sabah oldu. 0 0 Yorumla
fikico Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Günaydın. Bu soru tarzı bana birini hatırlattı ama emin olamıyorum. Ankaralı mısınız? 0 3 Yorumla fikico 1 yıl Hatta Yozgat'lı 😅 Yorumla Soran 1 yıl İkiside değilim yanlış tahmin 🥸 Yorumla fikico 1 yıl Peki öyleyse bi kahveyi hakettim sandımdı 😅 Yorumla
Elifmiş_aygibi Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Seninle iki sohbet etsem düzelirim bence ya pozitif enerjiyle deposu fullerim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. İyi geceler nasilsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Günaydınlar efenim🥳 Yorumla
Doktorrbirüye Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% 1 yıl bomba gibi başladım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl E süper doktor 🎉🥳 Yorumla Doktorrbirüye 1 yıl gel seni muayene edeyim Yorumla
Hjhgjjh Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sanki yağdığını gördüm gibi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hadi inşallah 🥳🎉 Yorumla Hjhgjjh 1 yıl Yağıyor İstanbul'da Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% 1 yıl Diğer konusunda 625 cevap paylaştı. Uykumu almış basladim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sümsüper değil mi 🎉🌺🥳 Yorumla candygirl34 1 yıl Evett 😇 Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 303 cevap paylaştı. Umarım gelir ☺️ 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok bekletti gelsin artık Yorumla serseriibeyy 1 yıl Gelmeyecek gibi Yorumla
Gravillon Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Güne nötr başladım :D 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yüksel yüksel pozitife doğru hadi bakalım https://youtu.be/icZ-OlVSvb4?si=2BR6O-CbQgwpav_u Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 64b cevap paylaştı. Günaydın , Pozitif 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Harika 🥳🌺 https://youtu.be/rl7IvWXHC1M?si=9XpATH0CmBY7AqK2 Yorumla emre00 1 yıl Teşekkürler :D Yorumla
falcaata47 Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Günaydın idare eder başladım❄️ 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İdare edecek kadar ise umut var hadi bakalım güzel bir müzik aç yükselt enerjini🎉🎉 Yorumla falcaata47 1 yıl Ümitsiz vakayım ama Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Şimşek ⚡️ gibi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Vayy hadi çak bakalım ⚡🌩️⚡ Yorumla YecücMecüc 1 yıl Sevgi doku cümleler, aynısı senide bulsun 🙏🏻⚡️⚡️⚡️✌🏻 Yorumla Soran 1 yıl Amin inşallah teşekkür ederim Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. pozitifiz iyiyiz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Mütmüthiş Yorumla TipSizAdam06 1 yıl vayy tuttummm :) Yorumla
Dilara_karaçay Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl pozitif hamileyim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Aaaa tebrik ederim çok güzel bir haber 🥳🌺🎉 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲 Yorumla Dilara_karaçay 1 yıl inşallah aminnn bizimde de 4. olucak darısı senin başına Yorumla Soran 1 yıl Neee maşallah 🧿🧿🧿 Yok şekerim Allah isteyene versin inşallah 🤲😅 Yorumla Dilara_karaçay 1 yıl inşallahh Yorumla
Lord034 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yeni uyandım 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Eee hadi kalk yüzünü yıka bir bardak su iç derin derin nefes al ve şükret Yorumla Lord034 1 yıl Şükür halimize desek yatarken Yorumla Soran 1 yıl E hadi öyle olsun bakalım uyuşuk şirin 😂 Yorumla Lord034 1 yıl Her zaman yatamıyoruz tadını çıkaralım 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Yat yuvarlan öyleyse 🥳😂 Yorumla Lord034 1 yıl Yuvarlanmam böyle iyi 😂 Yorumla
matrix41 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Pozitif 0 2 Yorumla Soran 1 yıl E harika o zaman danss🥳 Yorumla matrix41 1 yıl tamam gel🤗 Yorumla
Kubilaygü76 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Süper 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Harika🥳🌺 Yorumla Kubilaygü76 1 yıl Sennnn Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güzel😊 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Negatif 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Pozitife dönme imkanı yok mu 💐🎉🥳 Yorumla sannoro 1 yıl Yokkkkk Yorumla Soran 1 yıl Yaa noldu ki hayırdır Yorumla sannoro 1 yıl Bıktım yoruldum... Yorumla Soran 1 yıl Öyleyse bir dur bir düşün...Sahip olduklarını düşün..Seni seven insanları düşün.. Yorumla sannoro 1 yıl Düşündüm yok öyle bişi Yorumla Soran 1 yıl O zaman kendini düşün kendini mutlu edecek bir şeyler yap Yorumla sannoro 1 yıl Düşündüm öyle bişi de yok Yorumla Soran 1 yıl Sağlığın yerinde mi elin ayağın tutuyor mu rahat nefes alıp veriyor musun Yorumla sannoro 1 yıl Hayır Yorumla
3435aurora Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Üşüyerek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kar gelecek sıkı giyinin 🥳 Yorumla 3435aurora 1 yıl İnşallah :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
berbat maalesef
Aaa neden şekerim 🥸
Nötr hissiz duygusuz başladım..
Günaydın 🌸
Bomba gibi pozitif enerji yolluyorum sana öyleyse 💜💐🌹🌺🥳
Aldim kabuk ettim teşekkürler ✨️
Uyuyakalmışım ya allahtan telefonu seslide unutmuşum da bildirim sesine uyandım onun dışında bomba gibiyizzz
Kalk tatlım öğlen oldu haydii güzel bir kahvaltı yap🥳🎉💐
Ohooo çoktan kalktım işe geldim
Ahahaha 😂 iyi hadi kolay gelsin tatlım 😘🥳
Günnnnaaayyyddınnlaaarrrr İstanbul sabahındanjj😎 full enerji doluuu fullll sinerciliii😎
Ayyy bayılıyorum böyle enerjik insanlara günün güzel geçsin işin rast gitsin
Süper bir kahvaltıdan sonraaaa güneee enerciiilii başlamalı😎
Çokkmersi teşekkürler efendimm, seninde işin rast gelsin gitsin yapsın 1şeyler 😃
Teşekkürler 😂💐💐🥳
Hergünnn uğraa banaa , enerciili bi günee uyanalım😍
Denk gelirsek sen ugrarsin soruma 🥳🎉
Takipleşelimm uğrarım 😚🎉🎊🎉🎊🎉🫶🏻👈🏻
Kimseyi takip etmiyorum soryy🤗🌺💐🎉🥳
Tesadüfe bakınıss yaaa bende 🤣🤣🤭🎊🎉😎
Kar yağışlı bir güne uyandım bugün. Günaydın millet.
Telefona bakacağım diye kahveyi soğuttugum için tatsız bir sabah oldu.
Günaydın. Bu soru tarzı bana birini hatırlattı ama emin olamıyorum. Ankaralı mısınız?
Hatta Yozgat'lı 😅
İkiside değilim yanlış tahmin 🥸
Peki öyleyse bi kahveyi hakettim sandımdı 😅
Pasifim ve pasif başladım ama seksi hissediyorum 😊
Seninle iki sohbet etsem düzelirim bence ya pozitif enerjiyle deposu fullerim
İyi geceler nasilsin
Günaydınlar efenim🥳
bomba gibi başladım
E süper doktor 🎉🥳
gel seni muayene edeyim
Sanki yağdığını gördüm gibi
Hadi inşallah 🥳🎉
Yağıyor İstanbul'da
Uykumu almış basladim
Sümsüper değil mi 🎉🌺🥳
Evett 😇
Umarım gelir ☺️
Çok bekletti gelsin artık
Gelmeyecek gibi
Güne nötr başladım :D
Yüksel yüksel pozitife doğru hadi bakalım
https://youtu.be/icZ-OlVSvb4?si=2BR6O-CbQgwpav_u
Pozitif başlamam için bir sebep yok
Günaydın , Pozitif
Harika 🥳🌺
https://youtu.be/rl7IvWXHC1M?si=9XpATH0CmBY7AqK2
Teşekkürler :D
Günaydın idare eder başladım❄️
İdare edecek kadar ise umut var hadi bakalım güzel bir müzik aç yükselt enerjini🎉🎉
Ümitsiz vakayım ama
Şimşek ⚡️ gibi
Vayy hadi çak bakalım ⚡🌩️⚡
Sevgi doku cümleler, aynısı senide bulsun 🙏🏻⚡️⚡️⚡️✌🏻
Amin inşallah teşekkür ederim
pozitifiz iyiyiz
Mütmüthiş
vayy tuttummm :)
pozitif hamileyim
Aaaa tebrik ederim çok güzel bir haber 🥳🌺🎉 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲
inşallah aminnn bizimde de 4. olucak darısı senin başına
Neee maşallah 🧿🧿🧿