Diğer Günaydınn güne nasıl başladınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Enerji doluyum bugün 👻 Güncellemeler1 yıl Uzun zamandır hayalini kurduğum işime başlayacağım. Bi de tekrar yeğenim olacağını öğrendim 😍 Günaydınn güne nasıl başladınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Günaydın güne güzel başlamadım maalesef 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Diğer konusunda 326 cevap paylaştı. merhabadeprem haberiyle Çok geçmiş olsun Hissettiniz mi sizler? 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Allah analı babalı büyütsün sanada güzel bir teyzelik serüveni diliyorum 👋🏻 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Amin teşekkürler😌 hala 🥹 Yorumla hangovers 1 yıl Aslında hala diyecektim de birden teyze diyesim geldi neden bilmiyorum 😇 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Cok sükür tüm yapmak istediklerimi yaptim iyidi 0 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Hafiften sarsıntılı.Dengem kayık ama keyifliyim. 0 0 Yorumla
bilisimzirvesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% 1 yıl Arabayi servise getirdim bakim zamani gelmis. Tum erkeklerin mutsuz olduğu yerdeyim 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Duşa giricem ama 1 saattir girmemek için oyalanıyom :/// 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dikkat et en son Dilan Polat ta enerji diye bağırıyordu soluğu cezaevinde aldı 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne güzel enerji dolu olman. Özel bir sebep var mı 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Toparlanma isteğiyle uyandım. Umarım bir aksilik olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl her zamanki gibi erekte olarak. aq her sabah benden önce kalkıyor güzel kardeşim 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yağmurlu ve soğuk ama bence güzel 😇 1 0 Yorumla
Seddeffe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Daha güne baslamadik gece 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Soruyu sorduğumda sabahtı Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. günaydınadına sevindim 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uyumadim ki baslliyayim 🥲🥲🥲 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% 1 yıl Diğer konusunda 428 cevap paylaştı. huhuuu bende öyleyim enerjikk 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. yaşadığımıza pişman bir şekilde başladık yine 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 615 cevap paylaştı. Enerjini doğru kullanmak lazım 😂 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Günaydın , fena sayılmaz 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Günaydın bomba gibi 0 3 Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl iş için hayırlı olsun yeğenin iginde sağlık la gelsin gözünüz aydinn Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl rica ederim Yorumla
Nebileyimistesorup Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Sınavın açıklanmasını bekliyorum 1 3 Yorumla matiasdelesp 1 yıl Her şey gönlünce olsun, biz de geçtik o yollardan. Yorumla Nebileyimistesorup 1 yıl 61 net kaç puan getirir Yorumla matiasdelesp 1 yıl 76-78 civarı sanırım. Yorumla
Bay_Gentleman Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 638 cevap paylaştı. Enerjini boşaltmak lazımdı 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Diğer konusunda 631 cevap paylaştı. İş ne 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. yorgun uyandım 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. missss gibi 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Çılgın_Adam_hızlı35 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Aşırı enerjik 0 1 Yorumla Çılgın_Adam_hızlı35 1 yıl Ne işi hayırlı olsun Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. eh iste 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Günaydın güne güzel başlamadım maalesef
merhaba
deprem haberiyle
Çok geçmiş olsun Hissettiniz mi sizler?
Allah analı babalı büyütsün sanada güzel bir teyzelik serüveni diliyorum 👋🏻
Amin teşekkürler😌 hala 🥹
Aslında hala diyecektim de birden teyze diyesim geldi neden bilmiyorum 😇
Cok sükür tüm yapmak istediklerimi yaptim iyidi
Hafiften sarsıntılı.
Dengem kayık ama keyifliyim.
Arabayi servise getirdim bakim zamani gelmis. Tum erkeklerin mutsuz olduğu yerdeyim
Duşa giricem ama 1 saattir girmemek için oyalanıyom :///
Dikkat et en son Dilan Polat ta enerji diye bağırıyordu soluğu cezaevinde aldı
Ne güzel enerji dolu olman. Özel bir sebep var mı
Toparlanma isteğiyle uyandım. Umarım bir aksilik olmaz.
her zamanki gibi erekte olarak. aq her sabah benden önce kalkıyor güzel kardeşim
Yağmurlu ve soğuk ama bence güzel 😇
Daha güne baslamadik gece
Soruyu sorduğumda sabahtı
günaydın
adına sevindim
Uyumadim ki baslliyayim 🥲🥲🥲
Ne güzel hiç eksilmesin
huhuuu bende öyleyim enerjikk
yaşadığımıza pişman bir şekilde başladık yine
Enerjini doğru kullanmak lazım 😂
Günaydın yorgun moralsiz
Maşallah bende öyleyim 😀😀😀
Günaydın , fena sayılmaz
Günaaaydın:) nedir bu enerji kaynagı
Günaydın bomba gibi
iş için hayırlı olsun yeğenin iginde sağlık la gelsin gözünüz aydinn
Teşekkürler
rica ederim
Yorgun uyandım 😴
Sınavın açıklanmasını bekliyorum
Her şey gönlünce olsun, biz de geçtik o yollardan.
61 net kaç puan getirir
76-78 civarı sanırım.
Enerjini boşaltmak lazımdı
Süper
misss gibi
Hayirli olsun
Enerjiiiiii
Süperrrr
İş ne
yorgun uyandım
missss gibi
Sporla
Normal
Aşırı enerjik
Ne işi hayırlı olsun
eh iste
O enerjinden biraz da bana verir misin :)
Ben güzel başladım
Bendeeeee
Kötü
Enerjini yorgunluğa ceviriyim
sigara kahve
Bende
Stresli