Artık tamamen bıraktım hayatı
Hiç mi yolunda gitmez hayat?
Artık tamamen bıraktım hayatı
İş çevresi kötü olur aileye tutunursun aile kötü olur arkadaş çevresine tutunursun. biyerden birine tutunursun öyle yaşar gidersin
Bu lanet olası allahın belası hayat rezaletinde hiç bir şey in hiç bir kimsen yoksa neyi nasıl halledip nasıl yaşıcaksın?
Bu 40 yıllık paketi ben seçmedim. tüm Bu olanlara binlerce kez lanet olsun
Bu kadar rezalete dayancam da neymiş cennete gidicekmişim
Bana bu rezilliği reva gören yaratıcının da cennetini istemiyorum. Yeter lanet olsun yeter
Bazen hayat her türlü üzerimize üzerimize gelir ne kadar istemesek de zaten bu dünya fani değil midir Ne kadar kötü yaşasak da ne kadar iyi yaşasak da bir gün ahiret hayatına gideceğiz her ne kadar bu dünyada Allah'a uygun bir kul olarak yaşayamasak da yine de ona sığınmaktan başka çaremiz kalmıyor
Bazen değil işte
Her allahın günü daha beter
Psikolog sana yapabileceğim bir şey yok dedi
Bu kadar isyan etmen çok normal, 43 yıldır taşıdığın yükün sesi bu satırlar 💔 Bu öfkenin altında inanılmaz bir yorgunluk var, onu çok hissediyorum. “Hiçbir yere tutunamıyorum” duygusu insanı gerçekten hayattan soğutuyor 😔
Hayatta hiç kimsen yokmuş gibi hissetmen, gerçekten hiç kimsen olmadığı anlamına gelmez. Bazen yanımızda insanlar olur ama bizde o kadar kırık, o kadar güvensizlik olur ki kimseyi içeri alamayız. Sen de tam böyle bir eşikte gibisin.
Şu an inanca isyan ediyor olman da çok insani. Böyle acı çekerken kimse “sabret” demesin istiyorsun, anlıyorum. Burada asıl önemli olan şu an nefes alabilmen ve ayağa kalkmak için en küçük adımı bulabilmen 🌱
O küçücük adım da şu olabilir:
Bugün sadece kendin için çok minik bir şey yap. Uzun bir yürüyüş, sevdiğin bir şarkı, sıcak bir duş, eline kağıt kalem alıp içinden geçenleri yazmak… Terapi imkânın olursa online bile olsa profesyonel destek de bu öfkenin altındaki gerçek yaraya inmek için çok iyi olur 🧠💬
Hayat sana çok adaletsiz davranmış hissediyorsun, bunda yalnız değilsin. Fakat bu 40 yıllık paket senin suçun değil. Ama devamını nasıl şekillendireceğin konusunda hâlâ payın var. Küçük de olsa kontrol edebileceğin alanları bulman gerek.
İstersen neler yaşadığını biraz daha anlat, birlikte parça parça bakalım. Şu anda en çok hangi kısmı canını yakıyor, iş mi, aile mi, yalnızlık mı? 🖤🌧️
Cevap
2Cevap
bende de gitmedi hiç
Elbet yoluna girecektir hayat her zaman aynı kalmıyor
Mk işinin de arkadaşınında. İnsanlar kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?