Hayat cok boktan gidiyor?

yks ogrencisiyim Sinavlarim var ama artik o kadar cok biktim ki ders calismak bile istemiyorum. Yarindan itibaren onemli sinavlarim var ama ben calismak istemiyorum. Normalde caliskanim ama herseyden o kadar biktim ki sanki hic cikisim yokmus gibi o sinavlara girsem hayatimdaki en dusuk notu alirim net bir yandan sen tip kazanmak isteyen birisin napicaksin diyorum. Duzeni hicbirsekilde oturtamıyorum hayatta yolunda gitmiyo napicam ben boyle nereye kadar boyle gidecek.(Bunu dun yazmistim pazar gunu gonderecektim ama 2 soru paylastigimdan zaman gerekiyordu)

Ve bugunde kopyadan yakalandim biyolojide cok ezber vardi sevgili hocamiz fazlasiyla hizli gidip 4 unite isledi sinavdada 3 unite cikacak. sayfalarca ezber sayisalci dedigin islemler yapar biyolojide full ezber benimde ezber kotu kalktim kopya cektim sinif degisikligi yapmistim bu ay icerisinde gercekten profesyonel cekiyordum kopyayi hocada hic fark etmiyordu oturuyordu telefona bakiyordu hersey cok guzel gidiyordu taki carprazimda duran eski siniftaki cocuk beni sikayet edene kadar. Hoca kagidi aldi. Tek buda degil ustune ustluk ben ingilizce sinavina girmemistim biliyorsunuz her yer kar bizdede kar yagdi okullar tatil zannettim tatil olmamis megerse sinavi kacirdim neyse hocaya aciklasamda hayir seni sinava almayacagim dedi. Digerleri kardan dolayi gelmemisti onlari yapicakmis ama beni yapmadi. Tek sansizliklar bunlar olsa keske bugun birde 2 tane arkadasim bir anda sosyal medyadan bana engel atti. Hayir kime ne zararim var anlamiyorum. Ben napiyorumda bir gun icerinde bu kadar sansizlik ugursuzluk basima geliyor napicam ben simdi. Kafayi yiyecegim resmen
Hayat cok boktan gidiyor?