Şöyle anlatayım anne baba zamanından beri yok yaşıyorlar ama bu zamana kadar konuşmadım görüşmedim sanki yokmuşum gibi aşktan da hayır yok doğru düzgün biri denk gelmedi geleceğini de düşünmüyorum çünkü Allah yolundan gittikçe her şey tersine gidiyor mutsuzluk diz boyu zaten büyüyle kısmet açtırıp ve maddi durumu iyişletirip ve bu büyük günah mı sonuçta kendim için yaptırmak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gitmez. Gitmeyecek de.. gitse yaşamanın anlamı kalmaz. Yaşamak böyle bir şey işte. Yaşayacaksın. Mücadele edeceksin. Allah yolundaymışsın. Ne güzel. Şaşırma yoluna devam et. Herkesin sınavı farklı. Mükafatı ne olacak bilinmez. Ama mükafatı olacağını bil. Ölmek hiç bir zaman çözüm değil. Gençsin kanın deli akıyor. Kapılma. Şeytanın vesvesesine kulak verme. Vesveseye kapılmışsın. Girdiğin yoldan dönme. Vuslat kolay şey değildir ama meyvesi çok güzeldir. Sabret.
Gençliğim bitti reis bitti önceden iyi futbol oynardım şimdi iki adım atıyorum nefes daralıyor kalp tıkanıyor kullandığım maddeler yüzünden ya hayatı bi şekilde duzeltecem ya da girdiğim bu bklu yolun devamını getircem başka çare yok varsa sen söyle
Çare her zaman vardır. O yolun da bir dönüşü vardır. Ne içtiğini bilmiyorum. Ben de eski bir bağımlıyım. Bally ye kadar düştüğümü biliyorum. Ama kalktım arındım bıraktım. Şimdi hayat mücadelesi veriyorum. Hiç bir şey bitmedi. Yaşın kaç ki? Yaşını bırak kalbin atıyor dimi nefes alıyorsun hâlâ. Sen kendini bırakırsan bir daha düzelmeyecek şekilde b. ka saracak her şey bırakma kendini. Maddeden, içenden uzak dur. Senin ona ihtiyacın yok. Sen onun köpeği değilsin. O olmadan da yaşayabilirsin, zevk alabilirsin, mutlu olabilirsin inan oluyor yani. O girdiğin yolun devamı diye bir şey yok. O yoldan dön. Tekrar Allah a yönel. Düzelecek sabır sadece sabır çatlasan da patlasan da sabır. Allah'a teslim ol, bırak kendini. O zaman her şey daha kolay olucak inan.
14 yıldır mutsuzluk diz boyu ben bi kız yüzünden düştüm maddeye bally tner çakma gzı günde 10 tüp bitiyo esrra yeni başladım
Mutsuz değilsin. Sen mutsuz olmak istiyorsun. Çünkü kolay olanı o. Harcamak savurmak çok kolay. Boş vermek vazgeçmek kolayına geliyor. Mücadele edeceksin. 15 yıl uyuşturucu kullandım ben. Hayalet gibi dolaştım. Zombiye döndüm. Yaşadığımı unuttum. Mutsuzdum. Hiç bir şeyim yoktu. Hiç Bir şey. Hayattan koptum. Beynim yerinde değildi. Hayat ağır geliyordu. Yaşamak koyuyordu hemde çok. İntihar ettim, ölemedim. Ben Allah yolunda bir insan da değildim. Bir gün ayıldım. Çevreme baktım. İnsanlara baktım. Nerdeyim dedim. Benim bu insanlarla burada ne işim var dedim ben buraya mı aitim. Benim yerim burası mı böyle mi yaşamak dedim? Köpek bağlasan durmaz her yer leş kokusu da cabası. Bende mutsuzdum. Hayatım yalan olmuştu. Kaybolmuştum. Hiçbir şeyim yoktu. Ama o hayatı hak etmiyordum. Önce o çevreden kurtuldum. Sonra maddeden. Sonra kafamdaki saçma sapan düşüncelerden. Şimdi işimde gücüm de kendi kendime hayat mücadelesi veriyorum. Yaşamak budur olm bizim için bize atadan bişey gelmemiş bu şartlar altında dünyaya gelmişiz onda da adam gibi mücadele edeceğiz. Öyle ya da böyle kazanacağız. Yapacağız yani bir şekilde mücadeleden kaçmayacagiz sonuna kadar gidicez. Gençsin harcama kendini. Düşme düşersen...
Kral saçmalama büyü ile yola gelen olmuş mu Allah aşkına başına dert alırsın herşeyin çaresi var dir Allah büyük benimde yolunda gitmeyen meselelerim var ama büyü falan coook büyük günah bulaşma yani
Nereye kadar sürecek bu durumlar çaresi var diyosun 21 yaşındayım 14 yıldır hiç bir şey mi iyi gitmez
Bazen olmaz işte belki son düzlükte sin aydınlığa çıkacaksın nerden biliyorsun Allah taşıyamayacağı yük verir mi kulu na
Vermiş demekki kullanmadığım madde kalmadı en sonunda son 5 kapak alıp hayata veda edesim var
Çözüm bunu yani bu kadar mı güçlüsün sen kral hemen pes mi edeceksin milleti arkadan mi güldürecek sin dostun var düşmanın var bu kadar kolay pes edeceksen et zaten bu kadar zayifmisin sen sorun lar senin üstüne gelmiş birde sen onların üstüne gitmeye calis bakalım
Reis benim kimsem yok Allah var sanmıştım oda salmış bizi haberim yokmuş
Bak işte Allah yanlış seni herkes unutur ben unuturum kız arkadaşın unutur annen baban unutur ama Allah unutur mu bunun böyle olmadığını benden iyi biliyorsun biliyormusun?
Biliyorum o ayrı zaten ama hayatta sınavdayız Allah bizim gibilerin yanında olmaz çünkü deneme yapıyor ben bu denemeden sıkıldım icrat istiyorum artık
Bak işin yoksa Ankara da yaşıyorum ben eğer anakara da isen iş konusunda yardımcı olurum sana ama bu şekilde kendini ümitsizliğe istersen zaten yolunda gitmez bak gecenin saat bilmem kaçı hala çalışıyorum ben benim de yolunda gitmeyen bir sürü işim var ama bu benim pes edeceğim anlamına gelmez ki senin için de öyle yanlış mı
İşte feleğin vurduğu bi şey daha bi laf vardır bilir misin çalış çalış bı karış demişler evlensen Yuva kursan askeir ücretle Ankara gibi yerde hemen hemen imkansız geçinme zaten bi ton masraf olacak şu an da en az bi düğün 500 bin ev eşyası her şeyi içinde
Evet benim de param yok benim için de zor ama bu pes edeceğimiz anlamına gelmez ki Allah büyük bir kapı açar elbet de mesela ben para kazanmak için borsa öğrendim kendim kimse göstermedi bana tek maaş yetmiyor du başka bir yol daha bulmam gerekiyor idi buldum oturudm araştırdım öğrendim şimdi çeviriyorum mesela
Borsa haram para reis sonuçta emek verip kazanmıyorsun borsada ki parayı haram yiyeceksek defineye bakalım
Haram degilki şans a hisse almıyorum knk ticaret yani yukseldimi 2000 3000 TL kar ile satıyorum
Ağa 3 Bin TL nedir ki bu devirde alkol parası düşünsene buluyorsun bi heykel tirilyonluksun tabiki diyetini vercen canına mal olur
Peki söyle düşün kim kime verir 3 bin tl
Define nedir güzel kardeşim. Ah be kardeşim uyan şu rüyadan. Ayrıca borsa haram değildir, ticaret yapıyorsun kağıt alıyorsun değerleniyor. İşimiz defineye kaldıysa ölme eşeğim ölme.
Oh be yardım a geldi birisi sonunda knk diyom dinlemiyor ki
Walker lafla gemi yürütmeyecen kardeş makinan varsa kaçak her yerde kazarsın
Knks bilmediğimiz bir şey değil bak bu işler adamı ipe götürü öyle kolay degi bu
Ağa bulanlar buluyor azıcık uyanık olmak gerek
Knk bizi carparlar valla uzak dur derim ben o işler öyle kolay olmuyor ki
Define korunuyorsa çaresi var ve bulduktan sonra diyetini vercen vermezsen durup dururken ölürsün Bizim burada biri oldu adamın hastalığı bile yoktu megersem define bulmuş diyet vermemiş
Tutulma kardeşim boş muhabbetlere varlığı yokluğu belli olmayan bişeye hayatını bağlama adam akıllı işinde gücünde kendine yeten bir hayat kur. Gerisi boş vallaha boş billaha boş.
Knk ben anlama o işten ama bence çok zor yanı
Büyü günah
Şükrediyormusun
Büyü günah olduğunu biliyorum başka birine yaptırmıyorum kendim için yaptırmak istiyorum şükür dersen şunu unutma namazında niyazında biriydim dedim ya Allah yolundayken bu duruma düştüm
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!