Bundan sonra için çok fazla kaygılarım artıyor baş edemiyorum bazen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayEylül ben sana şöyle bir şey söyleyeyim bazı şeyleri Evet Zamana bırakmak lazım bazı durumlarda da senin ayarlaman lazım. Allah şahidim olsun ki bazen bir kadına O kadar istek duyuyorum ki ya Bu nasıl anlatılır bilmiyorum Hani ya kızı iş yerinde görüyorum tamam mı Allah'ım diyorum benim olsa da diyor hani bir rahatlasam artık Hani görmediğim yaşamadım O duyguyu bir yaşasam diyorum şimdi bak Ben bunu istiyorum ama Bunu istemek yetmiyor artık adım atmak gerekiyor değil mi Hani bu yaştan sonra ne olur düşüncesi değil de gel evlenelim mesela? Ya bir kadın gerçekten hani evleneceğini bileyim ya koynuna girer yatarım ya hani artık erkeğim tamam mı bunu anlatamıyorum artık beni istiyorum hani bir kadını gerçekten istiyorum Sahip olmayı o kadar çok istiyorum ki o duyguyu ona iyileştirme o kadar çok istiyorum ki? Yani o kadar bu isteğime rağmen bunu yapamıyorsan beni problem mi var diye düşünüyorum ya evim olsun yuvam olsun çocuğum olsun kadın kadınım olsun istiyorum ya Yani bu nasıl bir istek bilmiyorum ama bir kıza duyduğum hasreti hiçbir şey duymuyorum ya Allah'ım artık kavuşsak da bir rahatlasak ya rabbi ya
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)5 ayAllah bilir gençliğinde ne talipler geri çevirmişsin ne aşıklar geri çevirmişsin bu yaşına kadar bekar kaldığına göre bazı kızlar böyledir o kadar talip gelir o kadar kişi ciddi düşünüyor ama hiçbirini kabul etmez ya onu beğenmez ya bunu beğenmez bunun parası eksikti bunun tipi bozuktu şu yakışıklı değildi bu kıssaydı bu uzundu şu şişmandı gibi türlü bahanelerle merak ettiniz hep biraz tatlı prensin gelmesini beklediniz işte böyle evde kalırsınız bir kız vardı defalarca kez evlenme teklif ettim kabul etmedi maddi olarak da o kadar zor durumda olduğu halde kabul etmedi oysa ki benimle evlenseydi gül gibi yaşardı şimdi ne hal varsa görsün umurumda değil
03 Yorumla- 5 ay
Aynen öyle. Niye etmediğine bakmalı.
Cevap sahibi5 ayDış görünüşümü Beğenmedi galiba ya da yıllarca peşinden koşmadım diye halbuki o kadar ısrar ettim ama oda ısrarla red etti e bende bu sefer benimle çıkmak isteyen başka bir kızla sevgili olduktan sonra da bana diyor ki işte siz erkekler hepiniz aynısınız
- Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı.
5 ayÇiçeğim niye kaygılanıyorsun bende 40 yaşındayım hiç evlenmedim vakti gelirse olur endişe etme anne olmak istiyorsan biraz sıkıntılı sadece ama bu lanet dünyaya bir çocuk getirmekte ne bileyim akıl kârı değil bu zamanda hem bak kariyerde yapamamışsın çocuğu napcan sen ileride yaşın kaç olursa olsun kafana göre biri çıkar üzülme bunlar takılıp kendinle ilgilen spor yap kendini geliştir sosyalleş mutlu ol bir defa geliyorsun bu hayata biri ile mutsuz yaşamaktansa yalnız mutlu ol ânın tadını çıkar sadece kendini sev hadi canım ❤️
10 Yorumla
5 ayKaygılanma her şey olacağına varır
Kariyer için geç değil eğitimin yaşı asla olmaz
Hala eğitim alıp iyi yerlere gelebilirsin
25 yaşına geliyorum istediğim noktada hâlâ değilim ama ben pes etmiyorum kaygı da yapmıyorum
İstediğim yere gelebilirim çünkü
Aşk işleri zor yalnızken hatta insan daha rahat
Doğru kişi olmayacak ise hiç olmasın daha mantıklı
O yüzden sadece kendine iyi bir kariyer hedefi koy onu uygula
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
115Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 5 aynormal olur işte.
00 Yorumla
5 ayMerhaba.. :)
Ben bir tık geç kaldığınızı düşünüyorum ama ümitsizliğe kapılmanızı istemem.. Yani çokta geç sayılmazsınız. Bence bu yaşa kadar yaşamanız gerekenleri kontrol etmelisiniz..
Mesela üniversite mezunu musunuz?
Ehliyetiniz var mı?
Herhangi bir kurs eğitiminiz var mı?
Herhangi bir mesleğiniz var mı?
Daha önce evlendiniz mi?
Spor/ hareket var mı hayatınızda?
Ben sizin yerinizde olsam (zihninizin dolu olduğunu düşünüyorum) bu konularda eksikliklerimi görürüm. Coğrafi konumuma göre bunu uyarlarım. Eksik ne ise onu tamamlamak için hızlanırım. Bu bana motivasyon katar diye düşünürüm.
Esen Kalın..20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayGençken, güzelken sokak serserileriyle parklarda eğlenene kadar, yatırım yapsaydın, temiz birini bulup evliliğe doğru gitseydin. Tabii, gençken her şey iyidir, hiç sıkıntı olmayacakmış gibi, anın tadını çıkarmaya odaklanırsan, şimdi böyle kalırsın. Şimdi kariyerine ya da evliliğe odaklansan yine en az 3-5 yıl sürer, gelirsin 47-49 yaşına, o yaştan sonra da ne parayı harcayacak enerji kalır, ne de çocuğun olur.
Ben bile daha 22 yaşında olmama rağmen finansa ve borsaya yöneldim; hem yatırım yapıyorum, hem çalışıyorum, hem de arta kalan zamanlarda ya kitap okuyorum ya da arkadaşlarımla eğleniyorum. Eğlenmek hakkın ama gelecek için de kenara üç-beş bir şeyler koyman gerekirdi. Geçmiş olsun. Bir bardak soğuk su iç.35 Yorumla- 5 ay
Çok ön yargılı konuşmuşsun nereden biliyorsun sokak serserileriyle fink attığını belki fırsatı olmadı belki okuyacak imkan bulamadı belki hepsini denedi ve başarısız oldu bende 21 yaşındayım geleceğime şimdiden yatırım yapmaya başladım ama bu insanlara böyle üstten yorum yapma hakkı vermez bize hayat herkese adil davranmıyor
- 5 ay
Sen sinirli zekaya mi sahipsin? Yoksa herkesi kendin gibi mi saniyorsun?
Belki ölümle burun burunaydi
Kanseri yendi belki birine bakmaktan kendine odaklanamadi ne kadar üstten kibirli ve büyük konusmussun ergen yasinla
Empati anlayış nezaket yoksa yatirim yapsam
Ne olur Allah rizasi icin - 5 ay
Istedigin kadar kitap oku insanlik kitaplarda yazmiyor
Cevap sahibi5 ayBırakın demagoji yapmayı! Yaşını da hesaba katarsak, o yıllarda birikim yapmak ve sonrasında kâr elde etmek çok fazla fırsattı; o dönemler başlasaydı, şimdiye milyonlarla oynuyordu. Ve ”her şeye geç kaldım” diyenlerin ortak noktası, üşengeç ve tembel olmalarından kaynaklı. Çalışıp da bir şey başaramayan bir insana rastlamadım. Bunlar, boş boş gezip belli yaşa kadar anne-baba parası yiyen, ”hayat bir gündür, o da bugündür” kafasında çok bilmiş gibi takılan, yaş kemale erince de ”ühüü ühüü yaşım geçti, her şeye geç kaldım” gibi bahaneler sıralayan kişilerdir.
- 5 ay
Zorla anlamak istemiyorsun sanırım
Sorun senin eleştirdiğin kişiler veya senin eleştirmen değil
Bilmiyorum anlatabildim mi ………
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayAnlıyorum fakat evlilik sadece bizim istediğimiz zamanlar ile veya beklentisine girdiğimiz anda olacak bir şey değildir. Zamanı gelmeden olmaz. Bu sebeple senin için zamanı gelmemiştir. Geldiği zaman bir dakika bile geciktiremezsin. Bu sebeple için rahat olsun. İçinde bulunduğun düşünce durumu gereği , evlilik konusunda aceleci olmamanı , karşına gelenleri ve aileleri hakkında iyi bilgi sahibi olmanı özellikle ama özellikle tavsiye ederim.
00 Yorumla
5 ayBaskı =görür ve bak kaç yaşındasın yaşın gelmiş geçiyor evlenmiyor musun, o sırada
İç ses yardım yok bişey yok hiç bişey yok anca soru sorun
Kaygı=zaman geçiyor, yaşım ilerliyor geride kalıyorum hissi, gecikmişlik hissi
Ben de bilmiyorum belki de böyle olması gerekiyordur bilemedim fakat hayatın önümüze ne çıkaracağını da bilemeyiz 🤔00 Yorumla
5 ayEvlenip boşanmış birisini kabul eder misin merak ettim? Bi yaştan sonra da ancak pazar misali iyiler gündüzleri biter akşama işte kalanlar arasından iyi olanı bulup seçeceksin. Kariyer de bana saçma geliyor. Doktor. Mühendis falan olursun tm da diğer mesleklere zor bi durum
06 Yorumla- 5 ay
34 yaşında kadına da baha acımasız değil mi bu yorum?
- 5 ay
Ne dememi beklersin ki merak ettim şimdi?
- 5 ay
Herkesin istikrarla ilişki sürdürdüğü bir dönemde de değiliz ki. Sırf yaşından ötürü artık pek de iyi olmayacağını düşündüğün tiplerin kendisiyle olmak isteyeceğini düşünmek bence acımasız baya.
- 5 ay
Ortalık dediğiniz gibi ilişki çöplüğüne dönmüşken , karşıdaki kisiye de bu yaşına kadar neden birini bulamadın mı diye sorduklarında ne cevap verilecek peki?
- 5 ay
Çok parametre var, herkesin hayatı aynı yerde başlayıp sürmüyor. Travmatik bir erken gençliği olmuştur, başka bir şeye bakması gerekmiş falan olabilir. Birinin hayat hikayesini bilmeden yargılamak ucubelik. Tek doğru lafın dümdüz çöp ilişkilerin döndüğü, bundan azade biri denk gelmemiş de olabilir karşısına.
- 5 ay
Takip isteğimi kabul eder misin seninle istersen kimsenin görmeyeceği düzeyde konuşalım?
- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
5 ayTercihinle kaderini yazıyorsun desem tepki verirsin. Nitekim tercihinle buraya kadar geldin. Hala daha öyle tabukwrin vardır ki kimse onu aşamaz. Oysaki kaybettiklerinin farkına varıp hayatı kaçırdığını anlaşan biraz daha insani yaklasabilsen sana değer vermeye çalışana yok demesen bu halde olmazdin. Sana adım atanı ilk gorselde yok eden sen acaba gerçekten ne bekliyorsun? Tanımadığını gorselle eriten gökten siparişin mi gelecek sanıyorsun? Buyuyun ve olgunlasin biraz
00 Yorumla
5 ayBoş ver robot muyuz biz her şeyde başarılı olacak değiliz ya yeni şeyler yapmayı dene sertifika al başka meslek öğren o olmadı başka meslek öğren arkadaş edin evlilik çok da güzel bir şey değil çocuk düsünmüyorsan
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayİkisinden biri olsaydı okadar takılı kalmazdın özellikle kariyer olarak. İlla okuduğun bölümle ilgili çalışmana gerek yok daha az paraya geçici olarak farklı işlerle meşgul olursan ya da oluyorsan kafan dağılır. Yoksa sabit hep aynı şeyleri çevirir durursun. Bu durumda sadece psikolojik şartlanma ile alakalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayYks çalışmaya ne dersin? 1 yıl hazırlansan? 4-5 yıllık bir bölüm okusan? Tıp bile kazanabileceksin oku derim. Hayatında 40 tan itibaren para kazanmak da gayet iyi? Allah ömür verirse belki 60-65 yaşına kadar yaşayacaksın? O zamana kadar para geçmesi eline az değil. Belki 70-75-80 yaşına kadar yaşayacaksın bir emekliliğin olur. Evlilikte okurken tanışsan birileriyle? Evlenmesen bile gezer tozarsın
12 Yorumla- 5 ay
Diğer yıla zaten eğitim süresini de düşüreceklermiş, eğitimin 3 yıla düşeceği duyuruldu.
Cevap sahibi5 ayZararın neresinden dönersen kar demişler
Gizli Üye(36-45)5 ay34 yaş, geç kalmışlık değil bir eşik.
Geçmişte olmayan şeyler, gelecekte de olmayacak anlamına gelmez.
Önünde hâlâ ilişki, yön değiştirme ve anlam kurma ihtimali var—ama bu kez başkalarının takvimine göre değil, kendi değerlerine göre.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBen bu coğrafyada evlenemeyen kadını anlayamıyorum ya. Kör topal ol fark etmez, seninle evlenmeye can atan herhangi birini bulman 1 ay max, yeter ki iste. Hayır çoğu da her dediğinizi yapmaya hazır, efendi uslu adamlar :D
He tabi aklınız hala o elinizden kaçırdığınız beyaz atlı prenste kalıyor diye mi bu adamlar bu kadar görmezden geliniyor orasını bilemem. Seç beğen al yoksa, keriz kaynıyor ortalık :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKaygilanmana gerek yok. kaygilanmasi gereken benim aslında. Ben bile kaygilanmiyorsam. sen hiç kaygilanma... Bende sen gibiyim.34 yaşında ve kariyer yapmadım ama hobiler ediniyorum normal düz işçi olarak çalışıyorum. gezip eğlenmene hayattan keyif almaya çalışıyorum. Sen kadın olarak senin daha kolay evlenemem diye düşünme oyüzden. Kimler kimler evleniyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBulduğunu götür, zaten Türkler erken çöküyor, hastalık vs başlıyor erkenden, 40 dan sonra da bir şey olacağı yok, ama inan ki aynı kuşaktaki bir çok insan aynı, ben 31 yaşındayım hiç bişi olduğu yoktu, gemileri yaktım, yabancı kızla evlenip basıp gideceğim.
00 Yorumla
5 ayYoutuber ol, podcast yap, yeni bir dil öğren, başka şehre taşın özellikle küçük şehirlerde iş sorunu daha az olur. Sonraaa yeni bir stil, yeni bir aşk, yeni bir çevre. :) Daha gençsin merak etme. 60 yaşında gibi davranma kendine. :)
13 Yorumla- 5 ay
@BJK_67 İstanbul gibi kalabalık değil şansın biraz daha olur demek.
Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Hiçbirsey olmayacak Nasibinde evlilik olursa evleneceksin olmassa hayatina kaldigin yerden devam edeceksin iş ev arasi gidecen gelecen hayirlisi olsun uzuluyorsanda uzulme tek bekar sen deyilsin.
00 Yorumla
5 ayÖncelikle bu bir sendrom. Genelde 35 yaş civarı başlayan ve yaşlılık sürecini iyiden iyiye düşündüren hatta depresyona sürükleyen bir sendrom. Daha pek çok açıklaması ve nasıl karşılanacağıyla ilgili şeyler var. Umuyorum çabuk atlatırsın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ay
Basarisizliginla yüzles.
00 Yorumla Tevekkül et namazlarını 5 vakit kıl Allah bir yol açacaktır bende çok düşünürdüm namaz kıldığımdan beri kaygılarım azaldı
30 Yorumla
5 ayBence pes etmeyin ahhh evliliği boş verin zira evliliklerin iç yüzünü bir görseniz siz kariyerinize odaklanın bu bizim ülkemizde Malesf böyle x yerlerde böyle bir yaş sınırı yok olabilir başaramamış olabilirsin ama bir iş fikri bulur 3 yılda hayal bile edemeyeceğin yerlerde okursun pes etme çalış çabala
00 Yorumla
5 ayBen de senin gibiyim. Tek değilsin. Senin gibi başka insanlar da var. Yaşım 31, buraya bakma. Aslında evlilik o kadar koymuyor karşıma doğru düzgün biri çıkmadığı için ama işsizlik koyuyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Valla son anda bir mucize olmazsa hayatımızın geri kalanı ot gibi olur.
En azından bir çocuğumun olmasını çok istiyorum şahsen.
Çocuk büyütmek hayata anlam katar.00 Yorumla
5 ayHerkesin düşünme şekli hayatı farklıdır. Geç kalmış hissetme. Herkes aynı ailede, dusuncede yetişmiyor veya aynı hızda degisemiyor.
Bundan sonra ben neyi yaparım de ona odaklan.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
5 ayAilenden çalışan var mı? En azından evin temel ihtiyaçlarını karşılayacak biri olursa en azından sende bir kursa falan gider bir meslek sahibi olursun.!
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 849 cevap paylaştı.
5 ayBundan önce olmaması bundan sonra olmayacak anlamına gelmez. Ben 36 oldum düşün ben daha vazgeçmemişim sen benden de gençsin pes etme gibi bir lüksün yok. 😌
00 Yorumla
5 ay10 saat mesai, asgari ücret, pazar tatili 60 yaşına kadar devam. Arada dizi kitap yapıştırırsın başka da bişi çıkmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aybak ben organizatorüm bugun bir çiftim nişanlandi kız 39 yaşinda ne kariyeri ne bişiyi vardi adam 46 yaşinda işi gucu 6 miyonluk araci vardi sence kaygılanacak bi durum yok kadinlarin her türlü kurtuluşu var evet ev hanimi olmak zor geliyor ama senin yaratilişin yuva kurmak kim itiraz edebilir
23 Yorumla- 5 ay
Organizatörler iyi kazanıyor mu
Cevap sahibi5 ayyok ya acimizdan olüyoruz
- 5 ay
Deme be djekxx
- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
5 ayBen de aynı durumdayım. Her şeyi olağana bıraktım. Oyunlarla, muhabbet kuşu vs ile meşgul oluyorum.
22 Yorumla- 5 ay
Muhabbet edecek biri kalmayınca dkdkdkkd
- 5 ay
Aynen
Gizli Üye(36-45)5 ay37 yaşına gireceğim. Evlilik umurumda değil ama kariyer olmadı. Benden beter değilsin henüz. Ve sana tavsiyem sadece şu olabilir; kendi bağımsızlığını almadan asla evlenme. Hayatının iplerini başkasının eline tutuşturma.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 781 cevap paylaştı.
5 ayKafana takma istersen bekar arkadaşlat var tanıştırayım oda evlenemdi belki sizi birbirinize yazmış Allah burada vesile olur
00 Yorumla Herkesin haystı farklı yalnızlığa hasret olsn da var evlenip pişman olan işini sevmeyen de kazansa bile şükretmek gerekir bizim içinde aynın
00 Yorumla
5 ayMesemden okuyabilirsin okumanın yaşı yok 40 yaşında bir kadın okumuş avukat olmuş mesela olabilirsin olamaz mısın üniversite falan bitirdin mi?
00 YorumlaÇogu şeyin kısmet olduğunu bil yastık degişir kader degişmez ve sen ölene kadar rızkın bitmez boşuna kaygı ve endişeye kapılma
04 Yorumla
5 ayPes etmek yok, ümit hep vardır daha genç yaşın. Beni örnek al. 42 yim aynı durumdayım ama okulu bitirmeye devam ediyorum yinede
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayNe kadar çirkin olursan ol evlenebilirdin... Bu demek oluyor ki karakterin güzel değil. Karakterin davranışların çekici değildir...2026 da en çirkin ve kısa boylu kız bile evlenir isterse evlenmek gerçekten...
02 Yorumla
Cevap sahibi5 ay😂 Erkek evlenerek kendine kötülük eder... Kadın evlenerek kendine iyilik eder... Kötü bir adamla dahi evlenmesi kendi iyiliğine olur. Bu yüzden ilk buluşmanın başında demediyse sonunda ciddi ilişki evlilik istiyorum diye... Kadının kaybettiği bir şey yokken erkeğin kaybettiği ve kaybedebiliceği çook şey vardır.
Bu yüzden evlilik kadının iyiliğine...
tek gecelik Fb ilişkisi erkeğin menfaatine gelir...
Herkesin gideceği yer aynı. Öldüğünde bu dünya için yaptığın hiçbirşeyin önemi kalmayacak yapabildiğin kadarını yap gerisi için strese girme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ay18 yaşında evlendim anne oldum şu an 36 yaşındayım 18 yaşında çocuğum var keşke üniversite okusaydım diyorum bence kariyere odaklanın kendinizi geliştirin olmaz diye bir şey yok daha gençsiniz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. 31 yaşında da benim ve bende düşünüyorum.
şu an da sağlıkla ara ara baş ediyorum.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 5 ayHiçbir şey için geç değil elbette ancak çabalamak da lazım
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.
5 ayAkışına bırak kısa hayatta keyfine bak üzülmeye değmez
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Yok ne bak Boyle dusunme.. hayırlısı buymus de ama bı yerden de baslman lazım..
14 Yorumla- 5 ay
Tam olarak nerden başlayabilecek? Öneriniz nedir?
- 5 ay
Bende tam aynısını düşünmüştüm. Yeni üye oldumda, pekişmeye çalışıyorum bu arada. Heryere bir şeyler yazıyorum. Sizide sorgulamış gibi olmadım inşallah? :)
5 ayOlmak zorunda değil herkes aynı hayatı yaşamak zorunda değil
00 Yorumla
5 ayNiye evlenmedinki kimse cikmadimi karşına yoksa başka birseymi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayKriterlerin fazlaca olduysa sorun çıkar kesinlikle
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı.
5 ayAynı hastayız, evlendim ayrıldım, idbduzenim tuttu
00 Yorumla Bişey olmaz ya üzülme benim de öyle takmıyorum kafaya artık ne yapayım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Bunlar bir zorunluluk değil ancak isterseniz yapabilirsiniz
00 YorumlaTutunamadık... son şans olarak kpss yi deniycem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
5 ayGenelde bir çok insan kariyerindeki en yüksek noktayı zaten 40 yaşlarında yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKariyer için çabala daha geç olmadan, evliligi boş ver, ya da zengin birini bul evlen kariyer gelecek endişen de olmasın, ikisini aynı anda yürütmen zor yoksa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayBazı şeyler için geç kalmısssın ama umudunu kaybetme
00 Yorumla
5 ayKısmetinde yoksa boşa uğraşma bazen çok uğraşınca ters tepebiliyor
00 YorumlaOlmayınca olmuyor iste yas 38 hala bekarim maalesef sen galiba cok seçicisin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayKarar vermek , tercih edebilmek yol çizebilmek zor.
Ama bir yerden başlamalı insan.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. boş ver hayatını yaşa, evlenenler napmış hergün kavga, gürültü, boşanma derdindeler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayBazen her şey boka batar. Neden öyle olur ben de bilmiyorum.
00 Yorumla
5 aydaha yolun başı sayılır , hemen karamsar olma evlilik mutlaka olacaktır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 585 cevap paylaştı. 34 yaşından sonra pek birşeye hevesi kalmıyor insanın dikiş tutturmak zor olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayCok gec kalmadin hayallerin için ugrasmaya devam et ben 32 yaşındayım bende ayni durumdayım 😵💫😵💫😵💫
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAl benden de o kadar zaten hayat herkese eşit davranmıyor herkes musmutlu olacak diye bi kural yok alışmaktan başka çaremiz yok
10 Yorumla- Devamını Gör (111)
Devamını Gör(156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 34 yaşındayım evlilik de kariyer de olmadı, bundan sonra hayatım ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler