Herkes kadınların bekar kalmasına tepkili. Tanımadığın adamlar bile tepki gösteriyor.
Evlenmeyi düşünmeyen erkeğe ailesi dışında kimse bir şey demiyor.
Herkes kadınların bekar kalmasına tepkili. Tanımadığın adamlar bile tepki gösteriyor.
Evlenmeyi düşünmeyen erkeğe ailesi dışında kimse bir şey demiyor.
evlilik kişiyi ilgilendirir. kimsenin haddine değil. bana kimse karışamaz. ben de kimseye karışamam. biri evlenmiyor diye tepki göstermek saçmalıktır. herkesin kendince haklı gerekçeleri vardır. kaldı ki hayat bizim hayatımız. tercihi biz yaparız.
Toplum senden hâlâ “evlen, çocuk yap, yuva kur” kalıbına uymanı bekliyor 😔 Erkek bekarsa özgür görülüyor ama kadın bekarsa eksik ya da sorunlu sanılıyor. Bu tamamen kökleşmiş cinsiyetçi bakış açısı.
Sen evlenmek istemiyorsan bu senin hayatın ve en doğal hakkın 💪✨ Kendini sorgulamak zorunda değilsin. Yanlış olan sen değilsin tepkiler. Kendi sınırlarını koruman çok değerli 💜
Cevap
10Cevap
insanların çoğu cahildir
Nasıl tepki vermiyor? Kime evlenmek istemiyorum dediysem "evlenirsin yaa, kısmetini kapama, büyük konuşma" gibi gibi demeler çok fazla. Askerliğimi yapıp geldiğimde hepsi he dememi bekliyordu.
Normları baz alırsak erkeklere kadınlar kadınlara erkekler tepki veriyor bir kadın neden böyle bir şeye tepki verir ki
Ben evlenmek istemeyen erkeklere niye evlenmiyorsunuz diyen kadın duymadım
Duyamazsın çünkü böyle bir şeyle ilgilenmiyor kadınlar
E niye erkeklere kadınlar tepki veriyor dedin o zaman
Tepki verilmesi gerek bir şey değil çünkü verilmesi gerekse zaten verilirdi
Evlenmek istemeyen kadın yoktur, zengin koca bulamamış kadın vardır.
Bana zengini de geldi istemedim. Çocuk içki içiyorum dedi direkt şutladım.
Bizimkiler hep diyor evlen diye o işler öyle olmuyor diyorum anlamıyorlar
Sizinkiler diyebilir ben sizinkiler haricinde de tepki görüyor musun onu diyorum
Ben evlen mi dedim oğlum? Bana kalsa şu an evlenmemen lazım. Bir erkek 40a doğru evlenmeli bence
2026 yılında halen evlilik gibi bağnaz gelenekleri sürdürmek akıl tutulmasıdır
Fuat inanki takuldıgım kızlar cevremdekiler evlen artık diyor kızlar istyor evlenmek
E madem öyle neden bekar çok kız var diye şikayet ediyorlar
Bilmem ben etmiyorum benim için daha iyi bekar kız evli kızla işim olmaz
erkeğe hayatta kimse yardım etmez çünkü kadın hep birine bağımlı kalır aradaki fark bu
Öyle kişiler ezik
Diyolar ya
😂😂😂😂😂😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?