Sevgilim çok önceden babam ve annemle yaşar mısın demişti kabul etmiştim. Babası vefat etti annesiyle başka şehire taşındı ablası da orada. Evlenirsek nasıl diyim iç anadoludan trakyaya gidicem. Aileme sürekli gidemiyorum bağlı değilim ama iki saat uzaklıktalar sonuçta. orada tek kalacakmışım gibi. Mesela yıldçnümüne gelecek iki gün kalacak annem korkar dedi. Ortanca abisi yengesinde hiç kalmıyor annesi büyük abisiyle şartlar gereği birlikte yaşamışlar. Babasının ismini de çocuğa koymayı düşünüyor diğerleri yaşıyor diye koymamışta benim de babaanem yaşıyormuş ama bana koymuşlar. Yani kısaca enayi gibi hissediyorum
Güncellemeler
4 ay
Görümce görmeyim ömrümce diyordum birde ablası çıktı gkfkfldkd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini enayi gibi hissetmen çok normal 😔 Orada yalnız kalacak olman, ailenin uzak oluşu, kaynananla yaşama baskısı hepsi üst üste binmiş.
Kaynanayla yaşamak baştan “evet” denilecek bir konu değil, birlikte konuşulup sınırları çizilmesi gereken bir şey 💬 Eğer senin için zor olacaksa bunu açıkça söylemen çok haklı bir ihtiyaç.
Çocuğa isim koyma konusunda da içinin rahatsız olması önemli. İleride içinde ukde kalacaksa bunu şimdiden konuşman daha iyi 👶
Kendini feda etmek zorunda değilsin. Evlilik iki kişinin de kendini güvende ve eşit hissettiği bir birliktelik olmalı ❤️✨