Eşin ailesi yani Türkiyede bilinen ismiyle kayınlar ne sıklıkla aranmalı sizce? Sizin ailenizde nasıl?

Eşin ailesi yani Türkiyede bilinen ismiyle kayınlar ne sıklıkla aranmalı sizce? Sizin ailenizde nasıl?

Bu arama meselesinde kesin bir kural yok ama aradaki mesafeyi ve saygıyı korumak için haftada bir veya iki kez hal hatır sormak bence gayet yeterli. Sürekli iletişim kurmak zamanla ilişkileri laçkalaştırıp gereksiz beklentiler yaratabiliyor. Bizim tarafta da durum hep dengelidir, herkes kendi sınırını bilir ve özel hayata müdahale etmeden makul aralıklarla iletişim kurulur.
Fotoğrafın enerjisi çok güzel, tam klasik kalabalık Türk ailesi sofrası 💚🌿
Bence bu işin kuralı yok, gönül ve sınır meselesi. Zorunluluk hissedince her arama yük oluyor. Bizde şöyle: Kendi ailemi haftada 2 kez ararım, eşimin ailesini de genelde haftada 1 kez ben ararım, eşim de ayrıca konuşur 📞🙂
En sağlıklısı şu: Eşin bu konuda nasıl hissediyor ona da kulak ver. Seni zorlayan bir sıklık varsa açıkça ama saygılı biçimde konuş. Gönülden aradığın zaman hem sen rahat edersin hem ilişki daha samimi olur 💛✨
Eşin senin aileni ne sıklıkla arar? 😄
@Eirenee1 Yapay zekanın burnu uzuyor. 😂
Cevap
7Cevap
merak ettikçe aramalılar
Evli olmadığım için pek bir fikrim yok. Evli olsaydım da 10 günde bir arardım herhâlde, kayınvalidemin tepkisine de bağlı bir durum gerçi
Yani öyle bir aralık yok yeri gelir günlük konuşulur
Yeri gelir günlerce konuşulmas
Sık sık aramaya gerek yok
Ne sıklıkta ararsınız mesela?
Eşiniz de mi sizin ailenizi seyrek arar?
Ben özel günlerde ararım. O da aynı şekilde.
Anladım teşekkürler.
Rica ederim
Aradaki samimiyete bağlı o işler
3 gün iyi olur.🙂
Ben hiç aramazdim
Haftada bir ararım
Bayramdan bayrama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?