Nimeti verene şükür nimetin artmasına sebep olur.
Sorum inanan kesime. Saygı istirham ederim🌸
Nimeti verene şükür nimetin artmasına sebep olur.
Sorum inanan kesime. Saygı istirham ederim🌸
Elhamdulillah babayım
elhamdulillah evliyim ve esimi seviyorum
elhamdulillah oda beni seviyor.
Elhamdulillah evim arabam yazlığım kışlığım dükkanım tarlam herseyim var.
Elhamdulillah cocuklarimin akıl sağlığı beden sağlığı yerinde.
Elhamdulillah anam babam başımda
elhamdulillah Allah’a can borcum dışında borcum yok.
elhamdullilah toplumda saygınım ailem saygın ve elhamdulillah Allah izin verirse saygın nesiller yetiştireceğim.
Sayenizde hatırladık, şükrallillah daimen
Teşekkürler size de
Rica ederim ben teşekkür ederim
Elhamdülillah 5 vakit şükür ediyorum
Bugün çok şükrettim 🌸 Sabah denizi görünce şükrettim 🌊 ailem sağ salim diye şükrettim 🫶 danışanlarımla oturup dertleştikçe “iyi ki hâlâ dinleyebiliyorum” diye şükrettim 🙏
Şükretmek kalbi yumuşatıyor ve insanın yükünü hafifletiyor 💫 İnanan biri olarak güne “bugün hangi nimete odaklanacağım” diye başlarsan hem ruhun ferahlar hem gayretin artar 🤍 Sen bugün neye şükrettin? 🌷
Cevap
27Cevap
hayır.
Neyi bekliyorsunuz :)
Şükredecek bir şey olmasını.
Kendinize bakmanız yeter
Bakıyorum zaten.
Her fırsatta şükrediyorum sıkıntı bile Allah tan. Hayr olandan başkasını verme diye de dua ederim
Amin. Teşekkür ederim. Darısı başına olsun.
Her aklıma düştüğü an şükrederim şükretmek çok mühim bir şey bugünümüze şükür olsun Allah bugünümüzde gördüğümüzden geri koymasın
Çaliş işinin hakkını ver üstüne düşeni yap şükürle yaprak bile kıpırdamaz. işin kolayina kacmayin. Yaradana şükür ise yaradan ile kul arasındadir gösteriş amacla dile getirilmez.
Niye hatırlatma nevinde olan bir şeye direkt gösteriş kalıbını yapistiriyorsunuz. Niyet okuyucusu değilseniz veya şükür kavramı hakkında problemleriniz varsa buraya yansıtmak zorunda değilsiniz. Size göre kimildamaz bana göre veya birilerine göre kimildar. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda degil
Sen koskoca bir turkiye cumhurriyetin şükür ile soyuldugunu bilmiyorsun galiba ablasi şöyle bir etrafina bak şükür cekenlerin hayat tarzlarina bak bu ülkede dini sözlerle ve din maskaesi takarak cevresine müslüman görünmeye calisnalari bir izle. Kaldiki sana benim gibi düşün diyen olmadi bir paylasim yaptin cevabini verdik yoksa senin ne düşünfügün ettigin ırkın cinsiyetin varligin hiç umrumda degil okey
Bu halimize hamdolsun. bizim sıkıntılarımızı nimet sayanlar var.
hep şükrettim ediyorum da verdiğine de vermediğine de
Rabbımın verdıgı nimetlere sukutler oldun saglıklı sıhhatlı yasamayı imanlı ölmeyi nasip etsın ınsallsh.
Daima şükür ediyoruz. Başımıza kötü bir şey gelse bir şükrederiz. Çünkü şer gördüğümüz de bile hayır vardır.
Başımıza bela da gelse bela gibi gözükür. ya da gözümüzü açar. Her şey de bir hayır vardır. Ben böyle düşündüm daima 😐
Bela dediğin nedir ki. Hepsi birer sınav değil mi. Yüreğin ne kadar daralıyorsa sonu hayırlıdır. Sabretmek gerek tabiki. Burada bile sınav var. Kimi sabreder , kimi isyan eder.
Kul daima ister. Bu bile sınav. Sen istersin de Rabbim istediğini mi verir? Yoksa ihtiyacın olanı mı. Evet , Rabbimden bizler hep hayırlı olanı dileriz. Çünkü ; biliriz ki , belki de istediğimiz hayırlı olan değildir.
Sen hatırlattın şükür olsun yine
tabii ki çok şükür her zaman
Her zaman şükrederim.
Her dakika şükrediyorum.
Evet çok şükür her halimize
elhamdulillah..
Şükürler olsun 🪼✨
Hdr gün şükrediyorum halime
Çok şükür elhamdüllilah
Hep şükrediyorum. Allah kimseyi darda bırakmasın
Evet çok şükür elhamdülillah
Edelim çok şükür