ben sana neden rastafaryan olman icin kanit gostereyim ki? sen beni musluman yapmaya calisiyorsun.
Muhammed-4 “İnkâr edenlerle karşılaştığınız zaman boyunlarını vurun. Nihayet onları çökertip etkisiz hale getirdiğinizde bağı sıkı bağlayın (sağ kalanlarını esir alın). Artık bundan sonra (esirleri) ya karşılıksız ya da fidye karşılığı salıverin. Savaş sona erinceye kadar hüküm budur. Eğer Allah dileseydi onlardan öc alırdı. Fakat sizi birbirinizle denemek için böyle yapıyor. Allah yolunda öldürülenlere gelince, Allah onların amellerini asla boşa çıkarmayacaktır.”
peygamberimiz Hz Muhammed sav yüzüne tukureni dahi affetmiştir..! peki seninn kanitinn ne buu dinde senii kimm yaratii aç avcun bak baklimm avcunun içinde Allah yazdığını görürsün ayrıca seninn gözlerini kim yaratii kimm gormenii sagladi
muhammed yuzune tukureni affetse ne olur islamin ulkeleri ne kadar boktan bir hale getirdigini goruyoruz. gericilik yobazlik bagnazlik. ayrimcilik. vs. vs. daha sayayimmi. savas siddet. subyancilik. pedofili.
avucumun icinde allah yazmiyor bu arada. bir tane piramit benzeri bir sekil var bir de duz cizgi. buna gore bir piramit ve bir dikili tas sembolu var avucumda. piramit firavunun mezari. dikili tas ise misir tanrisi ra yi sembolize eder. avucumda allah yaziyor olsaydi bu arapca olmak zorundaydi. latin alfabesi degil. ra daha mantikli.
dininin hak din oldugunu kanitlayabileceksen kanitla. ben sana birsey kanitlamak zorunda degilim.
biz kimseye birşey kanıtlamak zorunda değiliz buu 1 2. senn inanmakk istediğine inana bilirsinn ozgursunn benn sana sadece buu yolunn hak yolu olduğunu gosterdimm bzim Allah imiz yücedir uludurr buda 3 senn neyinii yikamisinn ayrıca sizinn firavununuz tanrı olsaydı olmezdii dostumm sizinn firavununuz tanrı olsaydı kendine hayrı olurdu buda 4
kurani yazdiran halife osman. kaynagi bilinmiyor soylenene gore sagdan soldan toplanan ayetler de yakilmis. kuranin gercekligi burada suphe uyandiriyor. tahrif edilemez denen kuranin bazi ayetleri muhammedin karisinin keçisi tarafindan yenilip yok ediliyor. bu konulari bir arastir hepsi islami kaynaklardan bilgiler.
yokk vall ben şunu farketimm hayatımda ilk defa doğru konustumm saacmalamadimm senii gordum annenne babana dua bile etimm yanii Allah onlardanda razı olsun kardeşim inn
En İyi Cevaplar