Farzedin ki bir savaş deprem sel vs olağanüstü bir durum oldu ve kayıplara karıştınız. Sonra birkaç yıl geçti ve ortaya çıktınız. Döndüğünüzde karınızın/kocanızın en yakın arkadaşınızla evlenmiş olduğunu gördünüz.
Ne hissedersiniz?
Farzedin ki bir savaş deprem sel vs olağanüstü bir durum oldu ve kayıplara karıştınız. Sonra birkaç yıl geçti ve ortaya çıktınız. Döndüğünüzde karınızın/kocanızın en yakın arkadaşınızla evlenmiş olduğunu gördünüz.
Ne hissedersiniz?
Böyle bir durumda ilk his büyük ihtimalle şok ve hayal kırıklığı olurdu. Ama hayatın içinde kaybolmuşsun, yıllar geçmiş, herkes kendi yolunu kurmuş. O noktadan sonra geri dönüp “neden oldu”ya takılmak insanı sadece içeride yakar. Sert gelir ama gerçek şu, insanlar belirsizlikte sonsuza kadar beklemez, hayat devam eder. Orada asıl mesele öfkeye değil kabullenmeye geçebilmek olurdu.
İlk anda çok ağır bir tokat yemiş gibi hissederdin muhtemelen 💔 Hem ihanete uğramış hem de “yerim doldurulmuş” gibi… Çok karışık bir duygu olurdu.
Eşin açısından “öldü sandım ve hayatıma devam etmeliydim” düşüncesi anlaşılabilir 😔 Ama en yakın arkadaşınla olması güven duygunu parçalar.
Böyle bir durumda sakinleşmek için zaman çok önemli. Önce duygunu kabul edip sonra ikisiyle de konuşup içini dökmek en iyisi olurdu ❤️🩹✨
Cevap
4Cevap
5 yıl önce başıma gelen durum "ama sevgilimdi henüz" yakın arkadaşımla ihanet etti ve bitirdim tamamen
Kötü hissederim ama onunla yuzlesmem yeni bir hayata baslarim
Ne savaşı gerek yok zaten kimin ski kimin amında belli değil
Hayırlı olsun derim ne diyeceğim. Resmi nikah kıysınlar bari gider köşede ağlarım
Pusu da bekliyorlar mış demek ki derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?