Haset ediyorum kıskanırım
Üzülüyorum keşke bir sevenim olsa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Senin bu +30 yaş konusundaki hastalık boyutundaki saplantını anlamak zor... Bütün soruların +30 yaş bekar kadınlar üstüne... Sanki 30 yaşını geçip bekar olmak dünyanın sonu gibi, evlenmeyi takıntı haline getirmişsin. Başkalarının evleniyor olmasını dert edeceğine, kendi hayatına odaklan. Her kadının bir kocasının olması gerektiğini sana kim öğretti? Evlenmediğin için kendini diğerlerinden eksik mi hissediyorsun? Çok mu önemli "koca bulmak"?
Ankette bir üçüncü seçenek olmalı: "Allah mesut etsin, ama ben almayayım, teşekkürler." Bu seçeneği eklemeyi düşünmemiş olman bile, bir kadının mutlaka ve mutlaka evlenmesi gerektiğini düşündüğünü gösteriyor. Biraz birey olun ya... Varlığınızı, mutluluğunuzu bir karşı cinse endekslemeyin.
Ben takipten çıktım... Baydı çünkü, +30 yaş olup evlenememiş olmayı bu kadar büyük trajedi gibi göstermen...
Çoğu arkadaşım evlendii kimisi de evliliğe hazır onlar adına mutlu olur haklarında hayırlısını ve bol bol mutluluklarını dilerim
Teşekkürler 🙏
Bir yaren olsa da elini tutup arkadaşımın düğününe gidebilsem ya da biz de evlilik planları yapabilsek.
Cevap
6Cevap
Umurumda değil ne yaparsa yapsınlar ben kendime bakarım
Hiçç..
bekar arkadaşım kalmadı
ben hala bekarım yaşım 40
hissetmediğim emin olmadığım bir evlilik yerine
bekar kalırım daha iyi
Hayatımda birisi olsa çok güzel olur diyorum fakat bir yandan da sanki böyle çok daha sağlıklı.
sen iyi değilsin bence 30 yaş ve üstüne taktın 😂😂
mutluluklar diliyorum
Ne 30 u ya 25 imde herkes gitti
Erkeklerin derdini çekiyorlar diye üzülürüm
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?