AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Çok isterdim ama benden olmaz bir şey
Neden kendinden umudu kestin
Evlenip napacaz basimiz göğe mi erecek
Evli misiniz?
Evlilik hayatın akışının bir parçası ve sonucu. İnsanlar evliliği bir felaket olarak tanımlıyor , çünkü herkes aslında uyumsuz ve hatta araya bencillikte giriyor.
Evlilik uyum demek , ama tek taraflı bir uyumdan bahsetmiyorum. İki tarafında sürdürmeye hayatı beraber yaşamaya gönlü yoksa şuradan şuraya gitmez o ilişki.
Bunun kanıtı da günümüzün kısacık 1 ay bile sürmeyen ilişkileri. İnsanlar iletişim kurmayı unutmuş durumda , herkes asosyal.
Birisine güvenmek zor, anlaşabilmek zor bu yüzden yalnız kalmayı tercih ediyorum
Bakmayı bilirseniz güvenebileceğiniz insanlar da var ama
Öyle gösterip yarı yolda bırakıldım en iyi ben anlarım
Olabilir ben de aynı şeyleri yaşadım ama böyle olmayan insanlar olduğunu da biliyorum :) eminim sen de öyle birisindir
yalnızlık güzel
Niye böyle düşünüyorsun
Sevemiyorum kimseyi
Kriterlerin çok mu yüksek
Yok değil ama herkesi sevemiyorsun
Senin seveceğin insan nasıl biridir peki?
Bilmiyorum birisi kriterlerine uyuyor diye sevemiyorsun ama güzellik de değil mevzu kalp kendi kendine yapıyor o işi
O halde hayatın boyunca yalnız kalamayacaksın kalp bi anda beklenmedik hareket yapabilir :D
Aynen o hareketi bekliyorum işte
Bol şans 😀
Sana da
Kimse kimseye katlanamıyor
Niye böyle tahammülsüz olduk
Akıl sağlığını korumak için
Yalnız kalınca daha beter oluyor xkdkfkkf
Komik mi
Evet?
Doğru kişi çıkmıyor ondan
Doğru kişi çıkınca ne olacak
Evlenip aile kuracaksın
Doğru kişiyi aradın mı hiç
Hayır aramakla olmaz
O zaman nasıl bulacaksın
Tesadüf diye bir şey var , aramakla olsaydı şu an çoğu kişi mutluydu
Doğru kişiyi aramak derken hayatına giren insanları tanımaya çalışmaktan bahsediyorum yoksa ürün seçer gibi bir şey aramıyoruz 😃
Hee 😅 valla şans o zaman
Yal geçip gidiyor bulsun artık şans bizi 😃
Hayırlısı valla herkesin nasibi farklı
Yaş yazdım yal diye düzeltmiş yarabbi sabır 😃 evet öyle herkesin nasibi farklıdır
Hahaha anladım zaten
Oo zeki kız 😁
Ha ha ha
Yaşın gerçek mi
Evet
Nerde yaşıyorsun
Evde hahaha
Öyle değil şehir olarak xkdk
İstanbul
Herkes İstanbul'da maşallah
Hahaha evet
Okuyor musun
Hayır sen
Hayır mezun oldum
Hm iyi
her evliligin sonu kotu sonla bitiyor
Boşanma mı?
bosanmalarin cogu ihanetle baslamiyormu zaten?
İhanet etmeyecek sadık ve güvenilir erkekler de var ama?
Akılları bel altı çalışıyor temiz insan bulmak zor
Sadece erkeklerin mi yoksa hem kızların hem erkeklerin mi
Herkes bir çıkar peşinde bu iki kilitle için de geçerli
Kimse evlenmek zorunda değil çünkü
Elbette, fakat eskiye nazaran bu oran çok düştü. Toplum bazında görünmeyen büyük bir sorun olduğunu düşünüyorum
Bu durum beni mutlu ediyor açıkçası sadece rahatsız eden kısım zinanın çoğalmış olması
Eh tabii ki bu sorun böyle şeylere sebep oluyor dediğiniz gibi zina çok fazla arttı. Zina yapmayan insan bulmak o kadar zor ki
Erkekler bakire sevgilisini bile ikna etmeye manipüle etmeye çalışıyor cinsellik yaşamayan kızı terk ediyor gerçi kız cinsellik teklifini kabul etse de işini gördükten sonra terk ediyor yani kesinlikle burada önyargı falan yapmıyorum fakat erkekler zinanın çoğalmasını aşırı yaygınlaştırdı şu an bakire olmayan kızların %65'i manipüle edilip evlilik vs vaadiyle kandırılmış kızlar, hatta bir erkek bunu böyle yorumlamiştı "kandırmazsak kolay kolay yaşamazsınız" 😑 haberleri yok ki aynı şey evlerindeki kızlara da yapılıyor, sonuçta bu kızların da abisi babası var ne yani sizler onlara yapıyorsunuz sence evinizdeki kıza bunu yapan yok mu 🤔 ama nerede düşünecek kapasite.
Bunu yapan şeref yoksunu erkekler adına ben utanıyorum. Bir insanın kalbini kırmak bile kabul edilemezken onun duygularını kullanıp kandırmaya çalışmak ve en sonunda terk edip gitmek en büyük şeref yoksunluğudur. Bunu normalleştiren de bundan övünen de toplum tarafından dışlanmalı ki o erkek "hata" yaptığını anlayabilsin
Aynısını 3 arkadaşım yaşadı desem.. biri bize söylemeden cinsellik yaşamış yoksa onu uyarırdık öbür ikisi ise reddettiği için terk edildi fakat kabul edip yapan kişi de daha doğrusu manipüle edilip bir nevi duygularıyla oynanıp t*cavüz edilmiş kadar olan kız da terk edildi bize daha sonra mesajları gösterdi görsen nasıl beyefendi sanırsın kıza evleneceğiz bilmem ne ne hayalleri kurdutmuş bildiğimiz ayakta kandırmış yani kızın daha sonra psikolojik sorunları oluştu en son yaptığı sevgilisi ise ona "patlak" dedi sonra neden erkek düşmanlığı yapıyorsun diyorlar 🤔 hayır ben erkek düşmanlığı yapmıyorum benim çevremde bile bunlar varsa ki daha 18 yaşındayım Allah bilir ülke genelinde kaç milyon kız bunları yaşıyor!!! Bunları sıradan şeyler sanıyorlar herhalde ama o arkadaşıma bunu yapan p*çe gerekeni yaptık yanına bırakmadık çünkü bunlar basit şeyler değil benim bir tane tek sevgilim oldu o da zaten düzgün biriydi çok şükür böylesine denk gelmedim denk gelsem ilk şutlayan kişi ben olurum. Aynısı kız kardeşlerine yapılsa katil olurlar ama 😀
Kızlar olarak işiniz çok zor size sonuna kadar hak veriyorum. Yaşadığınız şeyler çok çok ağır. İlişki sonrası erkek kendini haklayıp seviye atlamış gibi göğüs kabartırken kız ise suçlu ve hor görülen taraf oluyor sanki bu b*ku beraber yemediler 😃
Kızlar olarak bizi mutlu eden tek şey senin düşüncene sahip erkeklerin az da olsa varolmasıdır lütfen etrafındaki erkekleri de kendine benzet shdjshd ve üre gerçekten böyle sıradan bir düşünce olduğunu sanıyorsun ama gözlerimizi yaşartacak kadar umutlandırıcı bizim için ahsjahsjahd böyle şeyler dediğimde bana da ağır hasarlı falan diyorlar cinselliğe dair en ufak bir şey bile yapmadım fakat hemcinslerimin böyle şeyler yaşaması beni direkt tahrik ediyor direkt savunmaya karşı gelmeye başlıyorum çünkü bu sadece kandırmak değil bu adilik, kişiye karşı yapılan bir suç bu insanlığa sığmayan şeyler, birinin bedenine dokunmak için onun sizi seven yanını kullanmak kandırmak... 🤢 Böyleleriyle evlenen kadınlara gram saygım yok, erkeğin geçmişine işte bu sebepten bakarım 👍🏿
Hahaha teşekkür ederim benim gibi adamların kıymeti pek bilmiyor esasında. Ama inanıyorum ki günün birinde herkes bizim değerimizi anlayacaktır bu konuda umutluyum 😅 Senin gibi olgun düşünen kızların varlığı da artmalı bence. Etrafta olgun düşünceli ne istediğini bilen kız yok!!
O da kızların aptallığı: ) ben zaten hep derim kızlar maalesef ki çok aptal öylelerini baba yapıyorlar birde.. kendileri de değer görmüyor zaten ahahah hak ediyorlar seçmeyecektin öylesini
Umarım hakettiğin biri karşına çıkar aklı başında olgun düşünceli bir kız olduğunu görebiliyorum :)
Çok teşekkür ederim umarım sizin karşınıza da sizi hak edecek biri çıkar 😌
En kötüsü de bu düşüncenin asimile olması
Peki ne yapılması gerekiyor
Hiç bir şey
Siz evli misiniz
Yok
Bir kadına yatırım yapacak kadar zengin değilim.
İlginç bir söz
Düzgün kız bulamadım
Herkes sorumluluktan kaçiyor
Para yok para çulsuzken ne evliliği bea
Herkes pompalamasyon peşinde
Düğün masrafları ve hayat pahalılığı bence
Biraz delikanlı işi evet, pek sizlşk değil
Evleniyor sen görmüyorsun
Ben evlenicem.
Ne zaman
aşık değiller çünkü
Aşık olunca her şey düzelir mi
aşık olduğun kişiyle sizi daha yakın gösterecek durumu yaparsınız
Nasıl yani ne yaparız anlamadım
sonuçta evlilikte benzer isimleri paylaşacaksınız
Daha açıklayıcı konuşur musun hiçbir şey anlamıyorum dkdkfkf
sevdiğin kızla evlenmeden olamazsın
E ben de olabilirsin demedim ki zaten
duramazsın demek istedim
Burdan ne dediğini cidden anlamıyorum normalden söylesene ckfkfk
olabilirdi
Gizliden çıksana 2 dk
Aynen öyle
Ne olacak böyle?
İnan bilmiyorum. Pes ettim ben. Zaten ne düzgün insan var , ne de evlenmek isteyen var. Dengini bulmakta çok zor artık.
Niye pes ettin kaç yaşındasın ki
sorumluluk ve hayat kistlamasi
Nasıl bir hayat kısıtlaması anlamadım?
elin kolun bagli olur evliysen
Şu an çoğu evlilikte kadınlar da çalışıyor ama
calisiyor olabilir demek istedigim o degil bekarsan rahat yasarsin ozgursundur ama evliyken her iki tarafta sinirlanir
Özgürlükten kastın nasıl bir şey rica etsem bir örnek verebilir misin?
gitmek istedigin yerler arkadas cevren falan
Evliliği bırak sevgili döneminde bile dilediğin yere veya karşı cinsten bir arkadaşınla gidip gezemezsin zaten xkdkkf
Yoo evlenince de gidebilirsin, gezebilirsiniz. Ablam gidebiliyor mesela. Eniştem de gidebiliyor. Hatta birlikte dünya turu da yaptılar. Güven ve zihniyet çok önemli. İki insan birbirinin güvenini kazandıktan sonra bence hiç bir engel yok. Sevgili döneminde öyle bir kısıtlama varsa anında uzaklaş zaten. Senin hayallerine ortak olabilen ve sana kanat olabilen insana şans ver. Engel olan insan hayallerine pranga takar ama güven veren, şevkat gösteren ve sapık olmayan zihniyet, adil, hoşgörülü, kendisini geliştirmeye açık insan seni her zaman mutlu ve huzurlu eder kardeşim. Öyle birine denk gelirsen kaçırma ama evlenmek için de evlenilmez. Gerçek aşk, sevgi de kısıtlama olmaz.
Yazdığım şeyden bunu mu anladın cidden? 😀 Kusura bakma ama evli olduğun eşin karşı cinsten biriyle buluşup baş başa bir şey yapamaz bunun adı yobazlık değil olması gereken bu zaten. Demokratik olacağım diye saçma sapan kararlar vermeyin ben de hür, laik düşünceli bir adamım ama evlilikte-sevgililikte bazı kırmızı çizgiler olmalı. Arkadaşlıkta bile bazı sınırlar vardır. Hiçbir sınır olmadan başıboş yaşanan bir ilişki "bir ilişki" değildir!
Ayrıca bunun adı "kısıtlama" değil. Olgun düşünceli normal bir insan nasıl davranacağını bilir zaten ona müdahele bile etmeye gerek kalmaz bu iki taraf için de geçerli :)
sana göre evlilik kısıtlama değil mi yani gerçekten hangi kafadasın anlamadım evlenmek kadar saçma bir şey yok çoğu kişide pişman oluyor zaten
Evlilik meraklısı biri değilim evli de değilim zaten. Ama yarın evlenmiş olsam eşimi kısıtlamam elbette? Benim bahsettiğim şeyler kısıtlama veya baskılama değil bir ilişkide olması gereken sadakat ve güven duygularıdır.
En güzeli evlenmemek zaten
Neden
Rahat değilmisin böyle özgür felan
Evlenme meraklısı biri değilim sadece merak ettiğim bir soruyu sordum ben de bekarım. Özgürlükten kastın nedir?
devir berbat
Nasıl düzelecek
düzelmez daha da kotulesir mesela 10 yil önce daha iyidik
Senin yaşın kaç ki
20
10 yıl öncesini nerden biliyorsun
ee 10 yil oncede vardim
Tamam da 10 yaşındayken ilişkiler hakkında nasıl bir bilgi sahibi olabilirdin ki o anlamda sordum yanlış anlama lütfen cmdmcm
az cok biliyorum cevremden, haberlerden bunu herkes bilir yaniii o zaman benim bile iliskim vardiiiii ahahahaha
10 YAŞINDAYKEN İLİŞKİN Mİ VARDI?
yess kucuk capli sevgili niye ya benimde duygularim var
Şaka mısın 10 yaşında nasıl bir duygun olabilir xkdkfkfk
oluyorr neden olmasinnn ilk kez 5 yasinda birinden etkilenmistim
sen kaçsın
5 mi :D bu bi şaka olmalı
25 yaşındayım
aramizda bi fark yokmus ya ahahahha
5 yaş var nasıl fark yok xkdkfk
Koca 5 yıl
olsunn azmis yine de halimden anlarsın
Nerde yaşıyorsun sen
İstanbul
Herkes niye İstanbul'da kddkkfxm
izmirliyim aslinda İstanbul'da okuyorum sennn
Orası da uzak diğeri de uzak Konyadayım ben xkdkcj
uzakmis cidden ahahshahs
Aynen yapacak bişey yok xkdkkf
🫡🫡
Gerek yok ama doğru insan ise evlenebilirsiniz
Doğru insan olduğunu nerden anlarsın?
Hareketi nden
Ben evleniyorum
Ne zaman
Kocayı bulunca 😂
Daha bulamadın mı 😃
Maalesef erkek piyasası çok kötü artık gerçek düzgün bir erkek bulunmuyor 😂
Var aslında nasıl bulamıyorsun 😁😁
Nerde yaşıyorsun
Sen nerdesin?
İstanbul
Sorduğum herkes İstanbul'da bu ne ya 😃
İst a gel
Bana güvenilir kız bul 5 ay sonra evlenim
Nerden bulayım güldürme 😅
Hahshdhd
Buldun mu knk evi bile aldım az önce
Buldum aynen yarın nikah kıyarsınız
Salon hazır ahhdhd
Evlenilecek adam vardı da biz mi evlenmedik
Görmek isteyene var :)
Demekki görünmeyecek kadar yoklar 😊
Evet azınlık olarak kaldık ama dediğim gibi kıymet bilen biri çok rahat bizi görür
Ekonomi kötü
Tek sebebi ekonomi mi?
ya da kimse neden sevdiğiyle evlenemiyor
Bu bambaşka bir konu ama haklısın. Sevdiğiyle evlenen çok az insan var
Ekonomik nedenler olabilirmi?
Kesinlikle bunun da etkisi var
Ayni fikirdeyim
Nereye kadar böyle gidecek?
Bilmiyorum, ama doğru insanlarla eslesmedigimiz kesin
Doğru insanla nasıl eşleşeceğiz ki
Bilmiyorum
çoğu erkek sapık olduğu için
Olgun düşünceli, ne istediğini bilen merhametli ve sevdiğini sahiplenen erkekler de var :)
Bencede doğruluk güven çok önemli
Erkeler enayimi de evlensin
Ben çok istiyorum evlenmek de çıkmıyor nasip
Bazı insanlar sorumluluk almak istemediği için
Kimse ne istediğini bilmiyor maalesef
Geçti o devir
her şey çok pahalı
Evlenip ne yapacaklar, çomarlık mı?
Evett
Siz evli misiniz
Yok
Yaşınız kaçtı
27
Evlenmeyi düşünüyor musunuz
Evt
Karşı taraf nasıl biri olursa sizi evliliğe teşvik eder?
Tip veya karakter hangisi
İkisi de
Tip olarak esmer uzun boylu küpeli dövmeli hatta ful bir kolu dövmeli istiyorum ama tabi en önemlisi saygı sevgi bana olan bağlılığı beni çok sevsin istiyorum
Küpeli ve dövmeliler pek sağlam olmuyor bi erkek olarak benden söylemesi :D
Bende var ikisi bayan olarak
Bayanları bilemiyorum öyle biriyle sohbetim olmadı ama öyle erkeklerden uzak durmanı tavsiye ederim
Anladım
Daha böyle biriyle birlikte olmuş muydunuz
Evtt
Neden ayrıldınız
Çok eskiden bilmiyorum unuttum
Hmm şu an nerede yaşıyorsun peki
Siz
Konya sen
Paradan
Tek sebep bu olamaz dimi
Hayatımın aşkı karşıma çıkmadan evlenmem😊
Hayatının aşkını nasıl bulmayı düşünüyorsun
Hep evdeyim ya bulamiyorum🤣
Öylece bekleyerek bulamazsın zaten nerde yaşıyorsun
İstanbul
Koca metropolde birini bulursun ya umutsuz olma 😀
Birini bulmak mı önemli sence? yoksa birbirini bula bilmek mi?😊
Hep evde oturursan birbirinizi nasıl bulacaksınız
Nebilim belki yemek getiren kuryeyle bi gözgöze geliriz çarpılırız🤣🤣
Benim kendimi avutma şeklim 😀😀
Haha aynen, umarım herkes aşkını bulur, aşkdan daha önemli bişi var mı hayatta ya🥲
Yaşın kaçtı
34 sen
Ooo sen benden büyüksün 25'im ben
Sen işine gücüne bak, aşk illaki bulur seni, aramakla bulunmuyor çünki bi bakmışsın patttt karşında 😃
İşin ustasından taktiksel sözler vay canına 😁😁
Yaaaani, sen senden hoşlanan her kizla sevgili mi oluyorsun?😄 o yüzden karşılıklı elektrik olmalı
Böyle derin konular burdan konuşulacak şeyler değil gizliden çık 2 dk 😀
Neden evlenelim
Neden evlenmiyorsun
Kendi cevabına veya yorumlara bakarsan anlarsın
Ne alaka? 😃😃
Çok alaka, güvenicek sadık insan mı kaldı. İyimisiniz?
Benim cevaplarımı okumamışsın sanırım. Nasıl biri olduğumu gayet güzel bir şekilde açıkladığımı düşünüyorum
Senin öyle biri olduğunu söylemiyorum, genel olarak sadık güvenicek kimse kalmadı demek istiyorum
Görmek isteyene var aslında :)
Anladım, iyi akşamlar size
Devir kötü devir maalesef
ekonomiden
Tek sebebi ekonomik mi
Gerek var mi
Siz evli misiniz
Hayir
Yaşınız kaçtı
Ekonomi heraldee
Tek sebebi ekonomi mi
Hayır tabıkı dusunce tarzı olarak artık evlılık cogumuza bence korkutucu gelıyor sorumluluklar artıyor gibi gibi bir suru soru ısaretı
Sen şu an kaç yaşındasın
21 onun dısında benım dıkkatımı bır sey cektı sanki sen bunu sorduguna gore evlılık dusunuyorsun ama zorluklarını bılmıyorsun da ogrenmeye calısıyorsun gıbı cevapların
Hayır yaa toplum bazında yaşanan bir sorunun sebebi nedir diye merak ettim ondan sordum
Sen sanırım biliyorsun o zorlukları kxkdkfk
topu bana atma bence sonuctaa sorunu arastıran benn degıl sensınn spxlslsö
Topu ilk sen bana attın ben de savunmamı yapıp sana attım yanii cevap ver dkdkfkf
Savunmayla olmazz ama bu ıslerr merak etmen bılınc altında yatanı gosterırr
E böyle bir şey olsa bile bir şeyler hakkında bilgi toplamak kötü bir şey mi xmdmmf
hayır amaa sordugumdaa evet dıyebılırdın
Hâlâ evet demiyorum çünkü dediğim gibi random şekilde merak ettiğim bi konuda soru sordum bu kadar xdkfkdkf
meraklı oldugun anlasılıyor
Haydaaa e o zaman hiç soru sormayalım mı
şsmsöwösösös tamam artık sorabılırsın
Allah razı olsun ya çok sağ ol izin verdiğin için 😁
ne demek yıne ızın almak ıstersen buralardayım eğdlwlslşd
Aman yok Allah korusun deme öyle 😄
e hadı oyle olsun
Yolun açık olsun dikkat et kendine
Ev fiyatları ortada
Tek sebebi ev fiyatları mı
öyle maalesef
Sizce bunun çözümü nedir