Eşim iki haftada bir ailesine gitmek istiyor, ben gitmek istemeyince haksız mı oluyorum?

4 aylık evliyim. Kendi ailemle aynı şehirde oturuyoruz. Eşimin ailesi ise 1 saat uzaklıkta. Eşim 2 haftada bir ailesinin yanına gitmek istiyor, bazen cuma iş çıkışı gidip pazara kadar kalıyoruz bazen cumartesi sabah gidip 1 gece kalıyoruz.(Bua arada ikimizde haftanın 5 günü çalışıypruz)

Fakat ben bu kadar sık gitmek istemiyorum. Oraya gittiğimizde eşim arkadaşlarıyla takılıyor çoğunlukla ben ise anne babasıyla oturuyorum çok saçma. Bu durumu anlatmaya çalışıyorum ama inatla anlamıyor ve sen benim ailemi benimsemitorsun diye kızıyor. Ben her gün çalışıyorum ve haftasonu kendime ayırmakta benim hakkım diye düşünüyorum, bu arada ailesiyle bir sorunum yok gerçekten iyi insanlar ama ben kendi ailemle bile 2 gün üst üste görüşsem sıkılırım.

Bir hafta evde dur bir hafta oraya git şeklinde olunca benim bir düzenim kalmıyor sanki göçebeymişiz gibi hissediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
4 ay
Ayrıca sizce zamanla düzelir mi bu durum tecrübesi olan biri cevaplarsa sevinirim
Eşim iki haftada bir ailesine gitmek istiyor, ben gitmek istemeyince haksız mı oluyorum?