Yalnızlık bu kadar zor gelmeye başladıysa ne yapmalı, nasıl başa çıkmalı?

Önceden bu durumu asla takmazdım umursamıyordum bile hani derdim ki kariyerim olsun yeter diyordum sınava hazırlanıyorum tek umudum ve tek çıkış yolum sınavı kazanıp atanmak ve başka şehire yerleşmek yoksa bu şehirde kalırsam gerçekten derin depresyonlara gireceğim yeni arkadaşlıklar o kadar çok istiyorum ki hani denizde gidelim yemek yemeye gidelim dışarıda oturalım sohbet edelim tarihi müzelere gidelim tarihi yerlere gidelim gezelim yani Arada sırada meyhaneye gidelim oraları gezelim oturalım eğlenelim hayatta bir kere geliyoruz sonuçta diyorum ama hiç çevremle arkadaşım yok ya o kadar çok üzülüyorum ki annen baban var babamın arabası var ama babam beni hiçbir zaman gezdirmez sürekli evdeyim sınava çalışıyorum arkadaşım yok dışarıya çıkmıyorum bile bir aydır Sadece markete gidiyorum o kadar markete de haftada 2 kez falan gidiyorum sürekli evdeyim artık o kadar yoruldum ki tek başımayım bazen ınstagram'dan arkadaşlarıma bakıyorum evlenmiş bazıları bazıları üniversite hayatına devam ediyor ya ben tek başımayım ya o kadar çok canım sıkılıyor ki evde hani gerçekten İnşallah atanacağım bunu biliyorum kendimi çok güveniyorum atanacağım sınava çok çalışıyorum inşallah atandığım yerde doğru dürüst arkadaşlıklar bulabilirim yeni dostlarım olur yine güzel arkadaşlıklarım olur ve artık beni kimse bana karışmaz hiç arkadaşımın olmamasının sebebi annem annem bana çok karıştırdı arkadaşlık kurma derdi bu kızı bununla kurma derdi dışarı çıkmama asla izin vermezdi örneğin öğlen bir öğlen 1'de bile dışarı çıkamazsa izin vermez arkadaşlarım AVM sinemaya giderdi ben evde otururdum onların bana anlattıklarını dinlerdim...

Güncellemeler
5 ay
Herkes yalnızlık iyidir diyor ama asla değil Ben bir yıldır bana kötü gelen herkes hayatından çıkardı üniversitedeki arkadaşlarım olsun bana kötü gelen tüm arkadaşlarımla konuşmayı tamamen kestim çevremde bir tane bile arkadaşım yok şu an Bir tane arkadaşım var birisini benden 24 saat uzaklıkta onlar da sırada konuşurum görüntülü arar beni onunla konuşurum bir arkadaşım daha var ona da arada sırada koşuyorum o kadar çok sıkıldım artık
Yalnızlık bu kadar zor gelmeye başladıysa ne yapmalı, nasıl başa çıkmalı?