Evde sürekli kötü muamele ve yok sayılınca aileden duygusal olarak uzaklaşmak yanlış mı?

Merhaba herkese hayırlı kandiller olsun. Evin büyük kızıyım. Evdeki her işe koşturmama rağmen sofrayı hazırlayıp herkesi çağırırım. Annemin Annesi var. Kendi bana defalarca saygısızlık yaptı. İkisinde affettim. Üçüncüde yaptı. Artık sen benimle konuşma dedim kendine. Kendi Annemle ikisi konuşmuyorlar. Bende konuşmuyorum. Yemeği üçü yiyorlar Babamda dahil ben var mıyım yok muyum kaldırıyorlar. Ben bunlarla konuşurken herkesi çağırıyordum yemeğe. Az önce televizyondan miraç programına bakıyorum. Annem geldi. Kapıyı aynı nasıl açtıysa ödüm çıktı. Bana gözünün altından fesat fesat bakıyor. Bende o sırada dua ediyordum programa bakarken. Bunlarla duygusal mesafe ve sınır koydum. Hedefim sınava çalışıp gerçekten kurtulmak arkadaşlar. Anne ve Babam 2019 yılından beri psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor. Kız kardeşimde onlarla birlik oluyor. O evli. Onunla da hiç konuşmuyorum. İş birliği olduğunu hissediyorum. Bu gece dualarımda tek isteğim atanmak. Ailemin yaptığı zalimliklere son vermek. Böyle işte tek başıma mücadele veriyorum.

Evde sürekli kötü muamele ve yok sayılınca aileden duygusal olarak uzaklaşmak yanlış mı?