Evde sorun yaşadığı için insan sevdiğinden uzaklaşırmı?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar Üç yıllık Bir ilişkim var ilk dört ay içimde kelebekler uçuşuyordu sonra çok değişti umursamaz düşünmez hep böyle gelgitlerimiz oldu ayrıldık barıştık ama ben hâlâ çok seviyorum Oda seni seviyorum diyor ama evet bazen sevdiğini hissedebiliyorum ama bazen çok soğuk davranıyor aramıyor sormuyor o kadar psikolojimi bozuyor ki Şimdiyse evde sorunları varmış bir hafta bırak beni dedi Harbuki Sen ne kadar canım sıkkın olursa olsun ne kadar sorunum olursa olsun Ben yanında hep onu isterdim Çünkü o olduğu zaman her şeyi unuturdum Ama işte ben onda öyle değilmişim birkaç gün oldu ne ben nede o aramıyoruz birbirimizi kardeşiyle aynı yerde çalışıyorlar kardeşine nasıl durumu diye sordum gayet iyi gülüyor konuşuyor eğleniyor dedi İş yerinde Bu beni çok incitti sevmek böyle bir şey değil ama İşte vazgeçemiyorumda ne yapacağım bilmiyorum Bana tam üç kere hayatımda biri var dedi Ve her seferinde kendisi geldi bana şaka yaptığımı ya da bana kızdığından dolayı öyle sölediğini söyledi halbuki ben ondan kuru bir sevgiden başka hiç bir şey istemedim arkadaşlar sizin de başınızı ağrıttım için çok özür diliyorum

Evde sorun yaşadığı için insan sevdiğinden uzaklaşırmı?