Biraz uzun oldu ama lütfen okuyun psikolojim hiç iyi değil
Sanki o haltı ben yemişim gibi tüm ceremesini ben çekiyorum… Annem yabancı, babam evli bir Türk. 18 yaşındayım. Annemle babam annemin ülkesinde tanıştı, babam annemi evlilik vaadiyle Türkiye’ye getirdi. Sonra annemin oturumunu, kimliğini, kağıt kürek işlerini hallederken, “haramda olmayalım” diye yalandan sahte bir dini nikah kıydı, sırf annemle yatabilmek için. Sonra iş gezisi diye diye iki kadın arasında gidip geldi. Bir resmi nikahlı, çocuklu karısıdaydı, bir annemdi. Gel zaman git zaman annem benden hamile kaldı, fakat babamın ablası annemi öğrenince gelip her şeyi anlattı, bu adam zaten evli zaten karısı çocukları var diye. İmam nikahının da sahte olduğunu öğrendi. Babam olacak adam sadece gönül eğlendirmek istedi bir süre. Annem dil bilmez, kültür bilmez, beni aldırmak için çok geçti ama geç olmasaydı bile aldırmazdı. Zaten küçük yerde yaşıyoruz, bu olay herkesin kulağına gitti. Anneme metres, o…u damgası vuruldu. Ülkesine dönmek istedi fakat bu sefer de babam çocuğuma hamilesin bir yere gidemezsin diyerek tehdit etti ve kalmasını sağladı. Olan oldu, duyan duydu, konuşan konuştu, yıllar geçti, şu yaşıma kadar herkes beni p*ç diye parmakla gösterdi. Çok çevrem olmadı, olduğum her yere rahatsızlık verirdim. Elhamdülilah müslümanım, ama camiye namaz kılmaya girince bile herkes ters ters bakardı bana. Çok utanırdım… babamla annem görüşmüyor, babamla aramız kötü değil, ama pek baba kız ilişkimiz de olmadı. Hatta kuralların gerektiği gibi babamın yanında başımı kapatırım. Baba tarafım, üçer kardeşlerim, kimse beni sevip saymadı, beni aileden görmedi. Küçük yerde yaşıyoruz, herkes annemle beni tanıyor, herkesin gözünde berbat bir imajım var ve o kadar bıktım ki… bana onun bunun p*çi denmesinden bıktım benimde herkes gibi bir adım var. Psikolojim kaldırmıyor artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer