Bıktım artık üvey evlat falanmıyım neyim?

Normalde ben ailemden para istemem yani paraya ihtiyacım olmaz istediğim zamanlardada zorla para veriyolar sanki durmadan para istiyormuşum gibi aldığım 10₺'nın hesabını yapıyolar çok nadir para istememe rağmen anneme kursta para toplayıp aramızda biseyler alıp yiyoruz diyerek salı günleri para istiyordum çünkü durduk yere para vermiyolar o parayı vermesi bile zor geliyo onlara benim bi küçüğüm imam hatipin derneğine katılmış sürekli kampa gidiyolar her gidişinde 50₺ alıyo bu ay ne hikmetse 100₺ aldı daha gitmeden ben isteyince kıyamet kopuyo dün akşam anneme yarın salı falan dedim sabahda evden cikarken anne bana para ver dedim yok para dedi ne zaman oldu ki dedim dogru dedi bu zamana kadar benden 1₺ almadın hep yok dedim falan dedi en zoruma gidende şu oldu "Nankör" dedi ya nankör dedi kalkıp hoca dedikleri kisiye 250₺ göndermesini biliyo bana gelince 10₺ veremiyo bide üstelik nankör oluyorum hani desem ki hergün harçlık alıyorum o yüzden vermiyo ya yemin ederim okul 17 haziranda kapandı o günden bu yana zorla 50₺ ya aldım ya almadım (okul varken de para almazdım sadece ayda bi gün 5₺ verirlerdi) hayır anlamadigim şu ben üvey evlatmıyım haftada aldığım 10₺mi battı ben de mal gibi annem var diyorum hani diyolar ya annesi babası hayatta olmasına rağmen annesiz babasız yaşayanlardan yemin ederim onlardanım ya Allah çarpsın bunu okusalar benden âlâ nankör benden köpek insan olmaz kabullenmiyolar çok doldum onlara yaranmaktan ya hafızlık yapıyorum ailemden çok hocam destek cikiyo bana okulda yapiyodum hafızlığımı okul tatil olunca kursa geldim 2.5 aylığına hocam bana kursun ücretli ise en azından yarısını ben karşılayım dedibu nedemek ya annem bile bana sahip çıkmazken hocam diyo bunu hocamı hafta da 1 arıyorum hocam bana kurs nasıl ders veriyo musun hocan nasıl vs Allah razı olsun herşeyimi soruyo okuldaki hocam bunu sorarken annemin bana gelip bi kere bu sorulardan birini sorduğunu görmedim bende saf gibi annem annem diyorum daha çok doluyum da işte susuyorum
Bıktım artık üvey evlat falanmıyım neyim?