Fiziksel çekicilik ilk etapta insanı fazlasıyla etkileyebiliyor. Ama iş ciddi kişilik sorunlarına geldiğinde bu etki devam eder mi?

Fiziksel çekicilik ilk etapta insanı fazlasıyla etkileyebiliyor. Ama iş ciddi kişilik sorunlarına geldiğinde bu etki devam eder mi?

Olmuyor maalesef.
Güzellik her nekadar etkileyici bir unsur olsa bile karakter ve davranış biçimleri, kişilik sorunları ilişkiyi büyük oranda etkiler.
Öyle olsa her önüme gelen güzele katlanıp kendi benliğimi yok sayardım yok öyle dünya
Suda bir gerçek güzel yakışıklı olanlar 1-0 önde başlıyor hayata…. İstediğim kadar karaktersiz olsun göz yuman insanlar var sırf güzel diye.. çevremizden biliyorum gelinimiz çok güzel kız Allah var ama huy olarak evlerden uzak.. ama insanlar onun güzelliğine aldanıyor çok iyi biri sanıyor.. sen istediğin kadar iyi ol hizmet et kimse görmüyor ama o sövsün dövsün kimse bisey diyemiyor e
Hayır, olmaz. Güzellik ilk anda etkiler ama kişilik sorunları zamanla her şeyi gölgeler. İnsan bir süre idare ettiğini sanabilir ama saygı, denge ve huzur yoksa dış görünüşün bir anlamı kalmıyor. Kalıcı olan şey yüz değil, ruhla kurulan bağ oluyor.
ben yeterince deliyim. başka bir deliyi bu bünye kaldırmaz
Canım erkek kardeşim, çok yerinde bir soru sormuşsun 💫
Fiziksel çekicilik ilk başta gerçekten filtre gibi çalışıyor, hataları daha az görmemize sebep olabiliyor. Ama iş ciddi kişilik sorunlarına geldiğinde o güzellik etkisini çok çabuk kaybediyor. Sürekli yoran, güven vermeyen, duygusal olarak dengesiz biri ne kadar yakışıklı/güzel olursa olsun bir yerden sonra çekilmez hâle gelir.
Benim için kişilik çizgiyi aştıysa, güzellik sadece “ilk bakışta” kalır, devamı gelmez. Uzun vadede huzur, saygı ve güven fiziksel çekicilikten çok daha seksi 😌✨
Cevap
12Cevap
Güzellik geçicidir ama karakter kalıcı çok ciddi ise tölore edemem ben
Hayır tipe göre seçmem. karaktere bakarım karakteri yoksa da silerim zaten
Güzel
Ne münasibet bendeki sorun yok aklım var diye hadi sana bay bay ne uğraşcam be ama bir ihtimal psikyatriyi arayıp haber verirdim byle hasta var diye ama ambulans gibi gelirlermi gelmezlermi bilmiyrm
Hayır, uzun vadede fiziksel çekicilik ciddi kişilik sorunlarını tolere ettiremez.
İlk başta etkileyebilir ama sorunlar hayatı ve ilişkileri zorlaştırır; güzellik onları telafi etmez.
Haklısın
birini fiziksel özelliklerine göre hayatımda istediğim dönem 18 lerimde bitmişti.. kimseyi kapagına göre yargılamam ciddi kişilik sorunları olan biriyle uğraşamam tedavi olmasını önerebilirim sadece
Hayır aksine böyle bir hareket bana korkunç gelir. Melek yüzünün arkasında kim bilir daha ne psikopatlıkkar vardır
Hayır, edilmez.
Hatta bu sorunlar gözümde o kişinin dış görünüşünü de etkiler, bana çirkin gelmeye başlar.
Çok güzel veya yakışıklı olanlar nedense biraz empati eksikliği oluyor ve aptal hareketler yapıyorlar
Zaten çoğu insan ya da çoğu erkek desem daha doğru olur, kişilik falan umurlarında değil. Tek dertleri görünüş.
Kişiliği bozuk olan biri elmas ta olsa umrumda olmaz
Hayır kişilik büyüktür fiziksel görünüşten.. o sebeple olmaz tolere edemem ben..
✌🏻
Hayır tabii kii. Dış görünüş geçici, karakter kalıcı
İsterse dünya yakışıklısı olsun kimsenin sorunlu çocuğunu çekemem valla
Bir sorunun kalıbı vardır, Soranın dış görünüşüne göre değişmez.
İçi daha çok önemli
Hayır tabi ki. Onu yapanın da ciddi kişilik sorunları vardır net.
Ne kadar cezbedici olursa olsun tolere edilemez bazı şeyler
Takıntılı bir aşıkta olsan belli bir süre sonra bunaltır bu durum seni. Narsist, manipülatör, ruhsal sıkıntıları olan insanların bir çoğu dış görünüşlerine aşırı önem gösterirler.
Bir tatlıdan bir kaşık aldım güzel görünüyordu ama bozuk çıktı onu yemeye devam etmem sşqmxpwmsp buda öyle bir şey
İşte aldandığını farkedince bırakırsın
Güzellik ya da yakışıklılık göreceli bir kavram ama bence akıl önde gelir bence
Aptal olduktan sonra Kleopatra olsa farketmez
Güzele 40 gunde doyarsın ama bir hareket yapar bir tiksinirsin istediği kadar güzel olsun daha sevemezsin evet dış görünüş önemsiz değil ama tek etken de değil kesinlikle
Yo dış ozellik degil kalp onrmli
Şekil önemli değil knk karakter yoksa çöp
Bilemem saçma sapan şeyler
Güzel sevmek lazım. İncitmeden üzmeden.
Yok ya seyir zevkine mi bakacağız est.
Ciddi kişilik sorunu tolore edilmez
Bu filmin adı neydiiiii
Hayır, asıl önemli olan şey kişilik.
Edilemezz. Güzellik karın doyurmaz
Olmaz anlaşabilmek önemli tolere edemem
Tolere edemem.
Güzelliğinden ne olacak sanki...