Yani sürekli dikkat çekmesi ve toplum tarafından ilgi görmesi insanı yorar mı?

Yani sürekli dikkat çekmesi ve toplum tarafından ilgi görmesi insanı yorar mı?
Hayır neden yıpratsın ki. zaten ben güzelliğe ya da fizik güzelliğine bakmam bir kadında sevdiysem eğer kalbi içindir karakteri içindir bu ikisi olduğu sürece de güvenirim zaten.. ama bazıları sırf dışı güzel diye güvensizlik yaşıyor ya beni aldatırsa ya da herkesin gözü onun üzerinde olursa gibi.. güvenmiyorlarsa zaten bence ilişkiye hiç başlamasınlar ben dış görünüşe göre değerlendirmem durumu. sevgilimle birbirimizi gerçekten sevdiysek zaten geri kalanı bizim için önemli bile olmazdı. Bunun yerine, ilişkiyi daha keyifli ve tatmin edici hale getirmek bence daha önemlidir bunun için de zaten kafa dengi olması birlikte aktiviteler yapmaları lazım.
Bence yıprananların özgüveni eksiktir. Çirkin bir kadın zaten dikkatimi çekmez. Sevgilimin güzel olmasını isterim. Zaten kadının karakteri oturmuş ve sevgili sorumluluğunu alabiliyorsa hiçbir erkeği kendisine yaklaştırmaz.
Güzel kadını hava atmak için yanında taşiyan zampara tipler olduğu gibi.. Özgüveni düşük olduğu için yanındaki kadına bakılmasından gerilen ve kadının burnundan fitil fitil getiren tipler de mevcut.. Adam olan güzel sever ve sanki sevdiğine.. omzunda taşıdığı.. her an ürküp kaçacak bir kuşmus gibi.. öylesine naif davranır ki.. öylesine narin davranır ki. sevmek sevilmek nedir öyle bir öğretir ki.. işte öyle bir adam bir kadının ancak hafızasına kazınır..
Sevdiği kadına bakılmasından gurur duyan adam gavaddır
Öz-güven düşüklüğünün ne olduğunu öğrenin bir allah aşkına sevdiğimiz kıza bakılmasından rahatsız olmak da özgüvensizlik olmuş aw
Eski erkek arkadaşım çok dikkat çektiğim gerekçesiyle ayrılmıştı benden ayrıca dikkat falan da çekmiyorum. Rahatsız olduğunu iddia ediyordu. Bana biraz saçma geliyor yakışıklıysa koluma takar çıkarırım dışarı, neden yıpratsın?
Cevap
20Cevap
Hayır aksine bu durum çoğu insanın egosunu tatmin eder gadası
Onun tavrı önemli, ben yakışıklı olmasını sorun etmem.
Olsa benim kocam yıpranırdı. Umrunda bile değilim. Her gittigim mekanda gozler ustumde olur. Bakan etkilenir nutku tutulur. Auram yuksektir, giydigim yakisir. Gecen gun markete girerken adamin biri bana bakakaldi agzi acik. Zorla cekti bakislarini benden. Cok guldum icimden (:
Bence yıpratmaz. Aksine insan psikojisine iyi bile gelir. En azından benim psikolojime iyi geleceği kesin. Karşı cins insana mutluluk verir. Güzelse daha mutluluk verir. Hem huyu hem kendi güzelse doping etkisi meydana getirir diye düşünüyorum.
Hayır bunun tiple alakası yok. Hiçbir aurası olmayıp aynı anda 5 kişi idare eden sinsiler gördüm. Tamamen kişinin karakteri ve aile terbiyesi önemli.
Özgüven sorunu yaşayan kişiyi yıpratır.. Karşi tarafın duruşu da belirler bunu kibri varsa güzel olan kişinin bu fiziği kaldiramiyorsa güvensizlik yıpratır..
Erkek karşılık vermedikçe sorun olmaz. Onlar anca öyle uzaktan bakmakla kalır ama yine de rahatsız eder.
Erkekleri ne yapsak? Çarşafa mı soksak?
Önemli olan güvendir. Kişinin özgüveni yerindeyse aynı zamanda sevgili ya da eşine olan güveni tamsa bu hiç bir zaman problem yaratmaz. Bu ikisinden biri eksikse fena yıpratır.
Bu bende kompleks değil övgü kaynağı olur. Herkesin bakıp beğendiği adam, benim elimi tutuyor, ben öpüyorum ben sarılıyorum hatta haz bile verir. Kudurun "o" benim 😂😂
Ben yakışıklı erkek sevmiyorum bi de onun derdiyle mi uğraşcaz. maymun kılıklıların bile yanında kız olunca millet dik dik bakıyor resmen, bi de yakışıklı olsa al başına belayı
Maymun kılıklı diye aşağıladığın erkeklere para olunca taş gibi kızları bile elde ediyorlar ama
Erkeklerde
Evet aksini iddia etmedim
Biz parayı baba evinde gördüğümüz için ve kendi paramız da olduğu için karaktere bakıyoruz
Karaktere bakan kız mı varmış efendi iyi çocuklar yalnız kalıyor ama kızlar yüz vermiyor
Bir elin 5 parmağı da bir değil maalesef
Kızlar kötü erkek neden seviyor bunun mantığı ne henüz çözemedim
Onu ben de çözemedim
Peki kötü adam sevdiğiniz halde neden üzülünce erkek düşmanı olup hepsi aynı diyorsunuz? Sevdiğiniz adamların gerçek yüzü böyle ama
Ben kötü adam sevmiyorum o soruyu sevenlere sor
Yıpratır.. Çünkü arada bir kıskançlık olur.. Yani kendi adıma konuşmak gerekirse ben kıskançlık krizine girerim.. Bu da insanı zamanla yıpratır..
Kendinden daha güzel/yakışıklı olup egosuyla, havalı halleriyle onu eziyorsa, sevgisini, ilgisini esirgiyorsa ve en önemlisi sadakatinden şüphe ettirecek noktalara gelmişse evet yıpratır.
Istediği kadar yıpratsınnn😀
Yorar, bezdirir, sıkar, bunaltır. Ama her şeye değer 😃 benim olduktan sonra millet avucunu yalayabilir
Önemli olan sevgilinin duruşu. Gururu okşandikca hal tavır değişiyorsa zayıf biridir, uğraşmaya değmez.
Hayır. Aksine cennete bakıyormuşum gibi hissettirir.
Yıpratıyor olmasının dış görünüş ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Kötü karakteri yıpratır.
Çok güzel bir sevgili beni yıpratır. Uğraşamam valla.
Ben kendime güveniyorum aşkımda yakışıklı olur zaten kendileri😜
Hayatta farklı şeylere yoruluoruz tek derdimiz bu olsa..
Hayır neden yıpratsın ki, yanımdakine güvenim tam olur. Güvenmesem yanımda olmaz zaten
Kesinlikle yıpratır. Eğer güvenin tam değilse her an aldatılabilecek olmayı düşünürsün
Egosu olan insanı yıpratır. Ama genelde boş bir konudur.
Beni yıpratmaz böyle bir durum. Önemli olan davranislaridir benim gözümde bana karşı.
Mahveder karalar bağlatır saç bırakmaz kafada düşün düşün tercih etmiyorum😅
Hayır
Çapkını laf anlamayanı eşk beyinli olanı yıpratıyor yoruyor. Bişe dicektim neyse 🤐
Bilemedim şimdi ama ya. Soru biraz düşündürüyor. Bu konu hakkında fikrim yok😶🌫️
Takıntılı ya da özgüveni düşük biri değilseniz yormaz
Yani kıskanma diye Bi durum var çok kıskanç biriysen yıpranırsın da yıpratırsın da
Kimisine göre de hoşuna gidiyor mesela kızı arkadaşının beğenilmesi falan
Baktıkça gözüm gönlüm açılır bozmaz iyi gelir
Bu sizinle alakalı birazda sizinde özgüveniniz varsa ve karşı tarafa da güveniniz tamsa yıpratmaz güzellik göreceli sonuçta
Yoo beni yıpratmaz, özgüvenim tam.
Beni çok yıpratır o yüzden hep orta halli kızlara bakıyorum
Kocam yıpranmadı çok güzelim Cook maşallah bana yıpratmayan bir güzelliğim var🤣🤣🤣🤣🤣
Güzellik değil kaderinin güzel olması gerek. Güzel olupta iyi olan da var. Bakımsız olup iyi olan da. :)
Yakışıklı sevgili araştırmalara göre kadınları yıpratıyormuş ama güzel kızla sevgili olmak erkekleri yıpratmaz aksine ego ve özgüvenimiz artar
Yorar bence ama yakışıklı olup sadıksa bir sorun olmaz
Yıpratır deli etmesin beni
Normal insanları yormaz bence
Dengesizi yıpratır.
Çapkını yıpratıyor onu biliyorum.
Hayır güven önemli olan.
Sevgililerim hepsi şizofren
Onun kişiliğine bağlı
Ona baglı o güvnei verdiktne sonra umrumda olmaz
Onunla uğraşmam kafam rahat olur
Aslında hayır çokta abartmamak lazım.
Aksine baktıkça içim açılır.🙂