Abimin tanıştığı bir kız var kız bizim kuzenlerim mahallesinden neyse kız köyde yaşıyor evine doğru dürüst ev bile girmiyor peynir ekmek yiyorlar evleri kırık bunu diyorum çünkü sonunu iyi dinleyin.
Kız abimden sürekli pahalı hediyeler istiyor düğün olursa vs ailece konuştuk kızın istekleri sadece altın fiyatı 1 ev 1 araba ediyor :D sadece bu değil kız ev de olsun ben kira da oturmam diyor ayrıca makyaj malzemeleri parfümler vs seçmiş ayrıca düğün salonu 2 tane gelinlik seçmiş biri dansta diğeri otururken giyilecek kına için ayrı Nisan için ayrı+ kına yakarken de fistan istiyor ayrıca bu da değil Sadece:D dini nikâhta da 15 tane cumhuriyet 10 tane Ajda istiyor bu pek önemli değil diyor birde bu yüzden bu kadar istedim diyor neyse 2 gün sonra kız cafeye geldi ben abim kız ve benim kuzenim abim lavobaya gitti ben kıza dedim bok kokuyorsun utanmıyor musun bu kadar çok şey istemeye altından mi dedim bana direkt kızmaya başladı bende dedim ki utanmıyor musun o kırık sökük evinden bunlari istemeye o kıllı bıyıklarını kaslarını bile ağda alacak paran yok dedim saçına alacak şampuan olmadığı için saçını sürekli sıkı topluyorsun kokusu buraya geliyor dedim bağırdı bu sefer kolumu tuttu abim vs geldi bende ağlamaya başladım bana bağırıyor durduk yere dedim daha önce abim beni yemeğe götürdü birdaha para harcatmayacaksin abine dedi dedim abim de kıza bağırdı bozdular her şeyi şimdi kız da yok :) pişmanlık duymuyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer