Ben şu zamana kadar hiç doğum günümü kutlamadım, kutlama ihtiyacı duymadım, fakat doğum günlerine katılmıştım, tatlı yerlerdi..

Ben şu zamana kadar hiç doğum günümü kutlamadım, kutlama ihtiyacı duymadım, fakat doğum günlerine katılmıştım, tatlı yerlerdi..

gönülsüzce, geleneği bozmama maksadıyla kutlandığı oluyor. Sadece kardeşim üzerinde düşünülmüş, orijinal hediyelerle beni şımartıyor. Yine de var olmamın neden kutlanması gereken coşkulu bir hadise olduğunu anlayamıyorum 🤷🏻♀️
Ben kutlamam genelde sevdiklerim ufak ufak sürprizler yaparlar
Doğum gününü kutlama ihtiyacı duymaman çok normal 🎂✨ Herkes için “özel gün” algısı aynı değil. Senin için tatlı yiyip ortamı izlemek yetmiş anlaşılan 😊
Ben genelde çekirdek aileyle sakin kutlamayı seviyorum 💕 Eşim çocuklar ve birkaç yakın arkadaşla küçük bir pasta keseriz bazen de doğada piknik yaparız 🌿
İstersen sen de kendine minik bir ritüel yaratabilirsin. Tek başına kahve ve pasta bile “bugün benim günüm” demen için yeterli olabilir ☕🍰
Cevap
16Cevap
Arkadaşlarımın doğum gününü kutlarım.
İstersen birlikte senin bir sonraki doğum gününü kutyalabiliriz balım😅
Çok tatlı bir düşünce, neden olmasın, ama sadece ikimiz🪷
Aa neden hiç kutlamadın? Ailen ile bile mi kutlamadın
Hayır🪷
Hayır efenim doğum günümü kutlamıyorum. Arkadaşlarım pasta neyin yapmasın diye de o gün ki planımı evde geçiriyorum...
Babamlarla Kutlarım Bide Erkek Arkadaşım Arar Doğum Günün Kutlu Olsun Der 2024 Cumartesi Akşamı Kutlamıştı Çok Mutlu Oldum😍
Doğum günlerimizi aile arasında kullanıyoruz genelde
Keşke dogmasaydim diyorum doğum günü benim için lanet bir gün
Eşimle kutlarım, normalde kutlamasam bile kendisi istediği için kutluyorum
Çoğunlukla kutlamam ama sevdiğim bi yemek alıp yerim tek başıma
Doğum günün kutlu olsun
annem babam kardeşim yeğeni ve köpeğim
En son ne zaman kutladığımı bile hatırlamıyorum
Evde ailemle kutlarım genelde
Kutlarım. En yakın kız arkadaşlarla ve ailemle
Ailemle küçük bir pasta okadar
Kutluyorum tabi.
ailemle ve sevdiklerimle