Bildiğim kadarıyla böyle bir model akrabam hiç yok. Ama benim o durumumda bunu düşünecek akrabayı da doğduğuna pişman ederim.

Bildiğim kadarıyla böyle bir model akrabam hiç yok. Ama benim o durumumda bunu düşünecek akrabayı da doğduğuna pişman ederim.
Babamı gömdük. telefon çaldı bir banka başınız sağolsun babanizin bize borcu var icrada dedi.. sonra baskasi sora baskasi babam gider ayak baya iş yapmış.. aklı olan banka babama niye kredi verir ki diyerek kapattım telefonları :))
Reddi miras.
2. gin yaptık.. borç 2 günde 30 milyonu geçince yapalım dedik :))
Amcama soverdim net
Babama çok aşığım düşkünüm ben. Halim nice olur bilemiyorum. Tahmin etmek bile istemiyorum Allah korusun
Amin tabi.
Teşekkürler 🥰🌸🌹
Rica darling 😂
😅😅🙏
Cenaze döneminde para muhabbeti açılması insanın içini acıtır 💔 O kadar taze acının üstüne bir de böyle duyarsızlık eklenince öfke hissetmen çok normal.
Böyle bir durumda tepki vermeden önce nefes alıp acını korumaya çalışman en sağlıklısı olur. “Şu an bunun zamanı değil sonra konuşalım” deyip konuyu kapatmak hem sınır koyar hem ortamı daha da germemiş olursun. Sonrasında sakinleşince zaten hesap da duygu da ayrı ayrı görülür 💬🕊️
Cevap
7Cevap
İnsanlarda mantık aramayı bıraktım. o birini kaybettiği zaman bende ondan alırım kuruşuna kadar.
Cevap vermem telefonu insanın yüzüne kapatmak saygısızlıktır ama kapatırım acım varken kimsenin şımarıklığını çekemem
Şahsen böyle akrabalar daha iyi en azından gerçek yüzünü görüyorsun, bide yüzüne gülüp arkadan vuran modelleri var bunların
Veririz neyse parası, duygusal bakmam konuya
O vergi borç kağıdını alıp onun g.. tüne sokmak lazım aslında.
Böyle insanlar çok. Kapatırım telefonu suratına
311 lira 3 kuruş olarak yaparım vatandaşın yaptıpı gibi
Akraba değil akbaba sanki
Akbaba hahahs
Bizde de farklı Seneryolar var Amca Baba Yarısı derler Hiç te Alakası yok :(
o akrabaları mahvederdim
Ne diyeceğimizi bilemedik. Evlerden ırak
adam haklı ödicen.
Tamam da ölen parayı isteyenin de kardeşi. Altı üstü 311 lira. Yani daha cenazenin stresi geçmemişken istenmesi hoş mu?
hoş evet iyilik yaptın diye madalya takarlar.
43 sene oldu öleli
Başın sağolsun
Tşkler sağol
O parayı malum yerine sokardım.
Buyuk ayip edilmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?