Sevgilim babamın cenazesine gelmedi. İkimiz de farklı şehirlerde kalıyoruz. Ben de Ayrıldım.
Sizce fazla mı hassasım?
Sevgilim babamın cenazesine gelmedi. İkimiz de farklı şehirlerde kalıyoruz. Ben de Ayrıldım.
Sizce fazla mı hassasım?
Öncelikle başın sağolsun. Evet sevgilin olabilir ama babanın cenazesine gelmek zorunda değil. Gelip senin yanında olması iyi olurdu ama gelmedi diyede ayrılınmaz. Kaldı ki şehirleriniz arasında az bir mesafe yok.
Cevap
4Cevap
Evli değilsiniz sonuçta kayınpederi olmuyor gelmek zorunda değil diye düşünüyorum sen hassas dönemdesin başın sağolsun
Evli olmamak ne alaka?
Evli olunca akraba oluyorsunuz çünkü sevgili olunca bağ olmuyor sen onun için elin oğlusun
Yani evlenene kadar it kopuk, evlendikten sonra da müstakbel kocası oluyorum öyle mi?
Allah rahmet eylesin.. gelmesi gerekirdi tabiki. bana göre doğru olanı yapmışsın. yeterince değer verseydi ne yapar eder gelirdi.
Doğru hareket. Evli olmayabilirsiniz ama zor gününde yanında olamayan insandan yar olmaz.
Üzülürüm bana destek olması gerekir bi zahmet gelsin
Abartma istersen , ciddi bi adim atmadiysan ve sadece sevgilin ise sehir disindan hic de gelmesine lüzum yok.
Sana deger verseydi gelirdi. Deger gormedigin insanlardan uzaklasmak gerekiyor. Iyi ki ayrildin…
Şehir dışında olsada o senin baban ve gelmemesi ayıp olmuş. Haklısın
Gelmek zorunda değil. Sizin bu karı gibi nazlarınızı kadınlar çekmek zorunda değil. İyi olmuş bitmiş kurtulmuş senden. 🥰
Maddi durumu var mı gelmeye
Vardı
Gelebilme şansı var mıydı yok muydu?
Vardı, o dönem covidin son dönemleri idi, otobüsler çalışıyordu.
6 saat
Hayır, en kötü günümde yanımda olmayan hiç olmasın dedim ayrıldık
Aslında hayır ancak çok koydu bana onun bu davranışı
Senin sevgilin gelmemiş benim eşim işini bahane edip Babamın cenazesine gelmedi
Ve siz hala evlisiniz öyle mi?
Ne yapım benim babam genç yaşta öldü 46 yaşındaydı daha bir kadına boşanma kolay saniyorsunuz
Çalışmıyorsan zor tabi
Çalışmıyorum senin baban neden öldü
Covid
Çok fazla hemde aşırı...
En kötü günümde yanımda olması gerekmez miydi?
Gerekirdi ama belki ruhen kendini iyi hissetmiyordu tek taraflı düşünme bence
O saniye sevgilimi düşünemem
Öncelikle Allah rahmet eylesin
Ayrilirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?