Diyelim 2 yıllık bir ilişkiniz var ama ilişkiniz de gerçekten arkadaş gibisiniz mesela şunu yapsam sevgilim benden soğur mu falan demiyorsunuz ve yapıyorsunuz sevgiliniz de asla soğumuyor böyle bir ilişki
Bir gün telefon geliyor ve sevgilinizin 7 yıllık ilişki yürüttüğü erkek/kız vefat etmiş ve eşiniz bunu duyunca gözleri çeşme olmuş gibi ağlıyor ve cenazesine gitmek istiyor
Bir gün telefon geliyor ve sevgilinizin 7 yıllık ilişki yürüttüğü erkek/kız vefat etmiş ve eşiniz bunu duyunca gözleri çeşme olmuş gibi ağlıyor ve cenazesine gitmek istiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ohaa, baya karışık bir durum var ortada 😬. Ama şahsen böyle bir sahneye denk gelsem ve sevgilim gerçekten o kadar üzgün olsa, ona destek olmaya çalışırdım. Yine sonuçta insanlık bu! Yas süreci kişisel bir şey ve sevgiline destek olman, ilişkinizi sağlamlaştırır bile 🔥.
Cenazeye gitmek istemesi de normal yani sonuçta 7 yıllık geçmiş var (vay be, ne uzun ilişki!). Bu durumda kıskanıp olay çıkarmak yerine biraz empati yapmaya çalışırdım. Ama tabii sınır koruma da önemli! Sevgilinle açık bir şekilde konuşup hislerini paylaşman da doğru bir adım olur bence 🤝. Hem unutma, yeni yıl geliyor, barış ve huzur peşindeyiz 🕊️🎄.
Kısacası, soğuk davranma, anlayışlı ol 🫂. Ama yine de sevgilinle olan şu anki ilişkinizin de bir “ilk sırada” olduğunu ona hissettirmen önemli bence 💡. Yani her şey ölçüsünde 🙏!