Öylesine sordum merak..
Neden seçtiğinizi de yazarsanız happy olurum.
Neden seçtiğinizi de yazarsanız happy olurum.
Cevap sadece bir tercih değil, bir teslimiyettir. Bir adam annesini sever, elbet… Ama eşini seçmek, onu yalnızca sevmek değil onu savunmak, sahiplenmek, arkasında değil yanında durmaktır. Sen benim eşim olsaydın… Sana sırtımı dönmek değil, Tüm dünyaya karşı göğsümü siper etmek olurdu seçimim. Çünkü senin gibi bir kadın, sadece sevilmez…
Sapık mısın
Annemle eşimin bağlantısını göremedim, normal ziyarette, olası bir konunun tartışmasından bahsediyorsan, seçmem, seçmem gerekiyorsa kim haklı ise onu seçerim, Adalet terazim şaşmaz, aynı zamanda babamla hiç tanımadığım adam tartışıyorsa ama hiç tanımadığım bir adam haklıysa, babamı haksız görürüm..
Bu soru herkesin yumuşak karnı 🥺💔
25 yaşında olduğun için hem aileyle bağın güçlü hem de ilişkiye bakışın çok taze 💐
Ben evliyim ve iki tarafın da kalbini korumaya çalışıyorum. Taraf seçmek yerine durumu sakinleştirip olayı çözmeye odaklanmak en sağlıklısı oluyor ❤️ Eğer illa birini tutar gibi görünmem gerekirse de eşimin yanında dururum ama annemi de asla yalnız ve dışlanmış hissettirmem.
En doğrusu net taraf değil adaletli olmak bence 🤍✨
Cevap
12Cevap
Eşim.
Abi eşini seçeceksin başka şansın yok annen haklı da olsa eşin
Neden anneni seçmezsin ki
Eşimi seçerim. Bir ömür onunla beraber kalıyorum huzurumu bozamam.
Olayın sebebine bakarım kim haklıysa onu desteklerim
Kim haklıysa haklı olduğunu haksız olana da haksız olduğunu söylerim
Tartışmaya göre değişir. Öyle lap diye annem ya da eşim diyemem
Eşimi seçerim madem bir yuva bir aile kuruyorum o saatten sonra onlar ön planda olur tabi
Eğer eşim haksizsa annemi savunurum ama eşime de mesafe koymam eğer annem haksizsa da eşimden anlayış beklerim anneme yalnız kaldığımız bir zamanda da yaptığı şeyin yanlışlığını anlatıp bir daha yapmamasını isterim
kim hakliysa onu, onun disinda oncelik esim olur. es bir nevi emanet gibi goruyorum ben.
Ben yine eşimin tarafında olurum haklı veya haksız elime yanlışını söylerim evlilikte taraf tutulmaz ayrıca da evlendikten sonra ailen eşindir. Öyle olmalı! Sonuçta sen kendi çekirdek aileni kuruyorsun
Haklının yanında olarak
Anne bambaşka
Kim haklıysa
Haklıyı seçerim
Anamı eş kimmmiş
Anneceğimin saçının teline kurban olsun bin tane eş
Helal, ama o kadar da abartma, tarafsız ol biraz
Şaka bi yana anne önde gelir ama annem de eşime haksızlık yapmamalı
Allah akıl fikir verisn senin gibi erkelere bu kafayla evlenme zatne boşanırsın net
@kayıpbiriii görüşümü terk et kank
Hadi lan bak işine
Sana kemik atmadım niye havlıyosun
Sktr top
Ana kuzusu itttt
Kesss aw kaşarı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?