Aile & Toplum Eşiniz ile anneniz arasında kalsanız kimi seçersiniz evladim? Hanimteyzeniz Takip Et Xper 6 Yaş: 66 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet söyleyin bakalım yavrucuklar Eşimi seçerim Annemi seçerim Hiçbirini seçmem evi terkederim. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eşiniz ile anneniz arasında kalsanız kimi seçersiniz evladim? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Taraf olmam orta yolu bulurum aileden de eş den de vazgeçmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkisini de sevemiyor muyuz? Kızlara babanız mı eşiniz mi sorusunu sormak ve kızların bunu cevaplandırması kadar karışık. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana can veren beni büyüten kişiyi seçerim :DHadi o klişe lafıda söyleyeyim sadfgkapıyı kapatta annem üşümesin :D canım anam :D 0 0 Yorumla
scorpion77 Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 397 cevap paylaştı. Seven insan karşısındakini böyle bir seçim yapmaya zorlamaz. Zorlarsa da eş bulunur ana bulunmaz 0 0 Yorumla
portakallırevaniiii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Beni seçime mecbur bıraktıkları için ikisini de terkederim 0 0 Yorumla
banane_senden Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Haklı olanı seçerdim evide terk etmezdim 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Kim hakli ise onu 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Annemi seçerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Taraf olmam orta yolu bulurum aileden de eş den de vazgeçmem
İkisini de sevemiyor muyuz?
Kızlara babanız mı eşiniz mi sorusunu sormak ve kızların bunu cevaplandırması kadar karışık.
Bana can veren beni büyüten kişiyi seçerim :D
Hadi o klişe lafıda söyleyeyim sadfg
kapıyı kapatta annem üşümesin :D canım anam :D
Seven insan karşısındakini böyle bir seçim yapmaya zorlamaz. Zorlarsa da eş bulunur ana bulunmaz
Beni seçime mecbur bıraktıkları için ikisini de terkederim
Hangisi hakliysa onu seçerim
Haklı olanı seçerdim evide terk etmezdim
Haklı olanın yanında olurum.
Kim hakli ise onu
kim haklıysan onu dinlersin
Annemi.
komşumu
Annemi seçerim