2 ayTabii ki eşim. Çünkü çocuksu biri değilim ve insanların taşıdığı sıfatların özelliklerinin farkındayım. Anne bir tane, eş çok bulunur düşüncesi saçma ve yanlıştır. Eş ömürlüktür; anne baba çocukluktan çıkana kadardır. Elinde 10 tane altın, 1 tane demir var diye demir altından daha değerli olmaz. Değeri sayı değil, nitelik belirler. İnsan kaç yaşında olursa olsun bir hayat arkadaşına ihtiyaç duyar ama çocukluk çağı bittikten sonra anne baba gereksizdir. Annesini eşine tercih eden, fransiyumu altına tercih eder. Fransiyum, altının tam zıttı olan, altından çok daha değersiz bir elementtir. Taze ekmek bayat ekmekten fazla diye daha değersiz olmuyor. Anne bir tane, sevgili çok bulunur düşüncesi, taze ekmek bayat ekmekten daha fazla, ben bayatı seçiyorum demek kadar saçmadır. Anne geçicidir, büyüyünce anneden ayrılınır ama eş ömür boyu eştir; boşanma olmadan ondan kopulmaz. Anneden büyüyünce otomatik olarak kopulur. Eş ölene kadar, anne baba çocukluktan çıkana kadardır. İnsan 80 yaşında bile bir eşe ihtiyaç duyar ama 15-20 yaşlarına gelince anne olmasa da olur. Anne çocuğunu doğurur, büyütür, işi biter. Evlendirip sahibine teslim eder; onu o yaşa kadar eşi için getirir. Anneler her zaman haklıdır demişsin birine; sende bu kafa varken annen seni çok üzer, çok harcar, haberin olsun. Bu yaştaki birinin annesine bu kadar düşkün olması, dünyadan bihaber olması, anneye bu kadar anlam yüklemesi doğru ve normal değil. “Anne her zaman haklıdır” yalanını yanlış anlamışsın. O cümle “anne çocuğuna karşı her zaman haklıdır” demek; gelinine, damadına her zaman haklıdır demek değil. Anne ve eşin yeri ayrıdır; eşin yeri daha önemlidir, anne daha önemsiz bir yerdedir. İnsanların düşüncelerine açık değilsen, saygın yoksa neden bu soruyu sordun? Fikirleri değiştirmek için mi? Sen başkalarına dediklerini bana reelde desen, bu denli burnunu soksan ağzının payını öyle bir verirdim ki ağzını açamazdın. Yorumlarda eşini seçen herkesin düşüncelerini değiştirmeye çalışmışsın. Allah akıl fikir versin. Ah zavallı, anneleri melek sanıyor, hiçbir şeyden haberi yok; eşleri düşman gibi görüp gösteriyor. 😂😂😂 Hiçbir kadından hayır gelmezmiş. Neden herkesi kendin gibi sanıyorsun? Senin annen de babanın annesi değil o zaman annenin de mi babana hayrı yok? Kadının kocasına verdiği o kadar emek, sevgi, hayat yoldaşlığı, fedakarlık, sabır, hizmet hayır değil mi? 10 tane annenin emeği 1 tane eşin emeği etmez. Anneliğe fazla anlam yüklemeye gerek yok anne zaten yapmak zorunda olduklarını yapıyorlar. Sen lütfen evlenme, kocana yazık. Çünkü sen annenle evlisin ve kocanın annesi olmadığın için sana göre senden ona hayır gelmez. Annesini eşine tercih eden anaokuluna gitsin. 🤣🤣🤣
31 Yorumla- 2 ay
Aa şu eksik kalmış, sen anne de olma; çünkü “anneler her zaman haklıdır” kafası yüzünden anneleri ilahlaştırman, eşleri aşağılaman yüzünden çocuklarının hayatını mahvedersin. “Evladımı bile annemle kıyaslamam” demişsin, yuh diyorum. Evladın bir anne şefkatine ihtiyacı varken, senin olgunlaşamayıp anacığının dizinin dibinde oturup evladını ihmal etmen annelik değil.
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir işte. Anne de çocukluktan çıkınca gider, o yüzden fazla anlam yüklemek doğru değil. Kocan else istediğini yapsın meselâ eve başka kadınlar getirsin. Elin oğlunun naptığından sanane?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)2 ayTabii annem ❤️ haklıysa eğer … çünkü bir eş sevgili herzaman bulabilirsiniz ama bir tane daha anne ve baba bulunmuyor …😞
26 Yorumla- 2 ay
Aferin kız
- 2 ay
Yukarda bir üye yazmış ordan kopyala yapıştır yapıcam Anne bir tane, eş çok bulunur düşüncesi saçma ve yanlıştır. Eş ömürlüktür; anne baba çocukluktan çıkana kadardır. Elinde 10 tane altın, 1 tane demir var diye demir altından daha değerli olmaz. Değeri sayı değil, nitelik belirler. İnsan kaç yaşında olursa olsun bir hayat arkadaşına ihtiyaç duyar ama çocukluk çağı bittikten sonra anne baba gereksizdir. Annesini eşine tercih eden, fransiyumu altına tercih eder. Fransiyum, altının tam zıttı olan, altından çok daha değersiz bir elementtir. Taze ekmek bayat ekmekten fazla diye daha değersiz olmuyor. Anne bir tane, sevgili çok bulunur düşüncesi, taze ekmek bayat ekmekten daha fazla, ben bayatı seçiyorum demek kadar saçmadır. Anne geçicidir, büyüyünce anneden ayrılınır ama eş ömür boyu eştir; boşanma olmadan ondan kopulmaz. Anneden büyüyünce otomatik olarak kopulur. Eş ölene kadar, anne baba çocukluktan çıkana kadardır. İnsan 80 yaşında bile bir eşe ihtiyaç duyar ama 15-20 yaşlarına gelince anne olmasa da olur. Anne çocuğunu doğurur, büyütür, işi biter. Evlendirip sahibine teslim eder; onu o yaşa kadar eşi için getirir. Demiş çok da doğru demiş ben de böyle düşünüyorum yaş aralığın 36-45 ama hala ilkokul çocuğu kafasında olman ne komik😂😂 anne bulmaya ne gerek var ki ama eş sevgili ruhu doyurmak için hayatı paylaşmak için yalnız kalmamak için diğer yarını tamamlamak için hep lazım anne dediğin bakıcıdır bakıcıya da çocukken ihtiyaç vardır senim gibi insanlar yüzünden ülkede aile kavramı bitti herkes boşanıyor altın her zaman bulunuyor ama kurşun her zaman bulunmuyor diye kurşun mu seçelim😂
Cevap sahibi2 ay@mavikaldirim 😅😂asil senin böyle düşünmen çok komik … anne hakkı ödenmez boşuna dememişler. Sen belki erkek kafası olduğun için anlayamıyorsun Allah o duyguyu size nasip etmemiş çünkü ! Hala arkasındayım annem birtane ondan daha değerli olan bisey yoktur. Sımdiki evliler bizim gibi düşünenden yüzümden değil sosyal medya sacmalaiklari yüzünden yürümoyr dikkatini çekerim !!! Eğer anne haklıysa dedim zaten dikkatini çekerim tabi eşim haklıysa eşimin tarafını seçerim … ama ömür boyu sürmeyen veyayarin beni aldatacak olan ihtimaliniz yüzünden anne babandan vazgeçmem ! Degemzsiniz çünkü !!!
- 2 ay
Yukardan kopyala yapıştır yaptığım şeyi kız üye yazmış bunu anlamak cinsiyetle değil akılla alakalı köpürmen bile ne kadar çocuksu olduğunun kanıtı senin gibi çocuksu insanlar anneye aşırı düşkündür o yüzden anneye çok anlam yüklerler senin gibi sosyal medya yüzünden boşanılıyorsa sen neden burdasın dicem ama evlilik kurumu aile kurumu senin umurunda değil o yüzden burası yüzünden boşanılıyor diye burayı bırakmazsın her şeyi sosyal medyaya bağlama direkt sosyal medyadan bahsetmen kendi fikirlerin olmadığı anlamına geliyor çünkü bu dediklerin çok klişe şeyler sosyal medyadan dolayı boşanma olsa da bunun suçlusu senin gibi aile kurumunu zedeleyenlerdir insanlar eşin anneden daha önemli olduğunu bilseler sosyal medya yüzünden boşanmazlardı evliliklerine değer verirlerdi annen zevk için çocuk yapar ve çocuğa bakarak da görevini yerine getirir yani abartılacak bir hakları yok herkes anne zaten o yüzden fazla kutsamaya gerek yok asıl annelik ömür boyu sürmez çocukluk bitince bakıcılık yani annelik biter annen seni hep aldatıyor kardeşinle aldatıyor birsürü insana kızım diyor ama bunu umursamıyorsun eşinin aldatmasını umursuyorsun annen sadece sana bağlı değil ama eşin sadece sana bağlı olsun istiyorsun çünkü eş anneden daha önemlidir insan bu yüzden eşini kıskanır ama annesini kıskanmaz ufaklık
- 2 ay
Anne hakkı ödenir ama eş hakkı ödenmez hz muhammet bir kadının üzerinde en çok kocasının hakkının olduğunu söylemiş ve erkeğin vücudu irinle kaplı olsa kadın da diliyle temizlese yine de hakkını ödeyemez demiş kadınla kocalarına nankör oldukları için cehennemde en çok kadınlar olacak demiş senin gibi kadınlardan bahsediyor işte
Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Annem için eşimi eşim için annemi karşıma almam arada kalmam ana kız ne haliniz varsa görün derim konuşurlar konuşmazlar kendi bilecekleri bir şey ben elimden geldiğince aralarının iyi olması için elimden geleni yaparım birbirlerini sevmek zorunda değiller ama birbirlerine saygı duymak zorundalar annem ona karım olduğu için karımda annem olduğu için mecbur saygılı olmaları lazım eğer bir saygısızlık olursa işte o zaman devreye sert girerim hangi taraf olduğuna bakmam
10 Yorumla
2 ayAnnemi anne kutsaldır
115 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle eş bi tane daha bulursun ama anneden bi tane daha bulamazsın
- 2 ay
Amin cümlesine uzun ömür versin bütün anneler kutsaldır annelik görevini en iyi şekilde yapanlar tabi
- 2 ay
Kesinlikle
- 2 ay
Bilmukabele
- 2 ay
Yukarda bir üye yazmış ordan kopyala yapıştır yapıcam Anne bir tane, eş çok bulunur düşüncesi saçma ve yanlıştır. Eş ömürlüktür; anne baba çocukluktan çıkana kadardır. Elinde 10 tane altın, 1 tane demir var diye demir altından daha değerli olmaz. Değeri sayı değil, nitelik belirler. İnsan kaç yaşında olursa olsun bir hayat arkadaşına ihtiyaç duyar ama çocukluk çağı bittikten sonra anne baba gereksizdir. Annesini eşine tercih eden, fransiyumu altına tercih eder. Fransiyum, altının tam zıttı olan, altından çok daha değersiz bir elementtir. Taze ekmek bayat ekmekten fazla diye daha değersiz olmuyor. Anne bir tane, sevgili çok bulunur düşüncesi, taze ekmek bayat ekmekten daha fazla, ben bayatı seçiyorum demek kadar saçmadır. Anne geçicidir, büyüyünce anneden ayrılınır ama eş ömür boyu eştir; boşanma olmadan ondan kopulmaz. Anneden büyüyünce otomatik olarak kopulur. Eş ölene kadar, anne baba çocukluktan çıkana kadardır. İnsan 80 yaşında bile bir eşe ihtiyaç duyar ama 15-20 yaşlarına gelince anne olmasa da olur. Anne çocuğunu doğurur, büyütür, işi biter. Evlendirip sahibine teslim eder; onu o yaşa kadar eşi için getirir. Demiş çok da doğru demiş ben de böyle düşünüyorum yaş aralığın 36-45 ama hala ilkokul çocuğu kafasında olman ne komik😂😂 anne bulmaya ne gerek var ki ama eş sevgili ruhu doyurmak için hayatı paylaşmak için yalnız kalmamak için diğer yarını tamamlamak için hep lazım anne dediğin bakıcıdır bakıcıya da çocukken ihtiyaç vardır senim gibi insanlar yüzünden ülkede aile kavramı bitti herkes boşanıyor altın her zaman bulunuyor ama kurşun her zaman bulunmuyor diye kurşun mu seçelim😂 anneler kutsal değildir bakıcılar kutsal değilse anneler de kutsal değildir çünkü anneler bakıcıdır
- 2 ay
@Aaassssss senin de belli ki eşten yana şansın yok yaş 30 olmuş alıcın çıkmamış o yüzden eşe değer vermeyip anneye fazla anlam yüklüyorsun ufaklık her yorum dediğin hepi topu 2 yorum anneden yana şansım yoksa demek ki senin sandığının aksine her anne iyi değilmiş sende bu kafa olduğu müddetçe annen şimdi olduğu gibi sen hep kuklası yapar hep kullanır herkes senin gibi duygusal değil sen annene aşıksın diye anneliğe anlam yüklüyorsun diye benim anneliğe anlam yüklememe sebebimi annemin kötü olması sanıyorsun ama öyle değil annem benim olgunlaşmama engel olmadığı için ve senin cadalozum benim dediğin annen gibi olmadığı için kötü bir anne değil
Herkes aynı düşünmek zorunda değilse yorumdaki insanlara neden musallat oluyorsun neden fikirlerini değiştirmeye çalışıyorsun
yorumlara yazmışsın cadaloz demişsin annene ama buna rağmen anneni sevmen kocasızlık yüzünden annene sığındığın anlamına geliyor çünkü yaşıtlarının hamile olduğunu biliyorsun - 2 ay
A senin yaş 41’miş şimdi neden bu kafada olduğun belli oldu ben soruyu soran sandım seni
- 2 ay
@Aaassssss sanki sen yorumun altına yazmıyorsun kezbana bak bana yapma dediğin şeyi kendin yapıyorsun sen annenin kuklası olmuşsun diğer kezbana dediklerim senin içinde geçerli saçma düşünen sensin ufaklık aklın çocuk o yüzden anlayamıyorsun zaten cevap verememende haklı olduğumun kanıtı
sizin gibi düşünmek zorunda değilsem neden karışıyorsun bana sus otur yerine
Anne hakkı ödenir ama eş hakkı ödenmez hz muhammet bir kadının üzerinde en çok kocasının hakkının olduğunu söylemiş ve erkeğin vücudu irinle kaplı olsa kadın da diliyle temizlese yine de hakkını ödeyemez demiş kadınla kocalarına nankör oldukları için cehennemde en çok kadınlar olacak demiş senin gibi kadınlardan bahsediyor işte - 2 ay
@Aaassssss sana demediğim şeyler bu kadar zoruna gittiyse kocadan yana şansın gitmemiş ya alıcın çıkmamış ya da seni üzmüş kapat hesabı istemiyorum seni bu sitede yaş sınırı senin kimlik yaşın 41 olsa da ruh yaşın 5 o yüzden hala anne diye ağlıyorsun
- 2 ay
@Aaassssss anacağına o kadar düşkün bir çocuksun ki anneliğin bakıcılık olduğunu söylediğim yorumuma kin kusmak diyorsun bu sağlıklı bir ruh hali değil kin kusmak olarak algılayıp kudurduğuna göre gerçekleri duymak hoşuna gitmemiş çünkü gerçekler acıdır bunlar büyüklerin işi senin aklın çocuk aklı olduğu için anacağına düşkünsün ve aklın çocuk aklı olduğun için dediklerim sana saçma geliyor saçmaysa açıkla bakalım nesi saçmaymış ama yok açıklayamazsın çünkü doğru olduğunu sen de biliyorsun ama gerçekleri kabullenebilecek olgunluğun yok işine gelmiyor o yüzden açıklayamayıp saldırıyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru çok zor ve duygu yüklü 💔 Hem annen hem eşin senin için ayrı yerlerde çok kıymetli. Böyle bir durumda “seçmek” yerine sınır koymak en sağlıklısı olur. 🌿
Eşini hayat arkadaşın olarak korursun ama anneni de incitmeden orta yolu ararsın. İkisiyle de ayrı ayrı konuşup net çizgiler çizmek önemli 💬💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
2 ayAnneme çok düşkününüm , annesiz bir hayat düşünüyorum lakin objektif olup haklı olan tarafı tutarım
33 Yorumla- 2 ay
Rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah 🙏🥰
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 2 ayEşimi seçerim.
14 Yorumla- 2 ay
Anneni seç barışo hiç bir kadından fayda gelmez emin ol..
- 2 ay
Annemden de gelmedi.. ondan eşim diyorum
- 2 ay
Olunca anneni seçiceksin anne hakkı ödenmez kötüde olsa annedir emin ol barışo genede ne desem boş Allah hayırlısını önüne çıkarsın inşallah sohbet için teşekkür ederim 🌼
- 2 ay
Rica ederim 🥀
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
2 ayBen kaçar giderim gadası
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı. Anne insana her yaşta lazım. Kendim anne olmama rağmen bazen rahatsız olduğum zamanlarda annemin ilgisini, şefkatini arıyorum. Ama insana eş de lazım. Zaten annem benim mutlu olmamı ister. Bu yüzden eşimle olmayı seçerdim. Çünkü bir kadın annesiyle değil, karşı cinsle yaşarken mutlu olur, sevdiği adam nefesi olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayAnnemi severim bize annelik yaptı ama bir ayrıma tabi tutulursam objektif bir şekilde değerlendirir analiz eder çözüm ararım.
Ama karım empatik, beni düşünen ince düşünceli şefkatli biriyse tabiki karımı seçerim
Annem yavrusuyuz diye bizi düşünüyor ve düşkün hayatımdan çıkarmam ama karımı tercih ederim artık o benim ailem
20 Yorumla
2 ayEş derdim anne evet yeri ayrı ama bir yuva kuruluyor ve ayrı bir çatı altında olduğun an bunu anne anlamali iki arada koymaz koyuyor ise zaten anne duygusu yok kıskanma vardır
10 Yorumla
2 ayBak nediyiceğim. Aranızda ki problemleri halledene kadar ikinizi de tanımıyorum. Ne işiniz varsa görün ama benden uzak allah yakındurun. Haklılık fark etmez bir taraftan bir tarafı kırıcağız.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 768 cevap paylaştı.
s 2 ayAnnemin yanına gidince annemi eşimin yanına gidince eşimi ikisinin olduğu yerde de hiç birisini seçmezdim. Politik olmak lazım. O zaman zarar görmezsin.
10 Yorumla
2 ayEşini seçeceksin yoksa salonda yatar durursun içtigin suyu bogazında bırakırlar ana küssede evladı fazla ümursamaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı.
2 ayEşim bana karşı iyiyse eşimi seçerim, annemin bana bu zamana kadar bir iyiliği dokunmadı çünkü ve sevdiğini de hissedemedim zaten 🙂
10 Yorumla Tabii ki annem üstadım Yıldızlar çoktur ama kayar gider hepsi ha Güneş bir tanedir eşi benzeri yoktur o yüzden Giden gider Gittiği gün biter
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı.
2 ayŞu hayatta yan gelip şunu bunu yap demeyen ailem olduğu için çok şanslıyım bu yüzden ailem yani annem. 💗
10 Yorumla
2 ayBeni bu ikilimde kim bırakıyorsa onu seçmem.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı.
2 ayZor soru ama
ikisininde gonlunu yapmaya calisirim
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bekarım ama ikisinin de yeri ayrı ya. Böyle durumlarda net seçim yapılmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.
2 ayBiri anam diğeri canparem... alırım ikisini yemeğe götürür barıştırırım ben.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayAnnemin haksızlık yapacağını sanmıyorum.
Ölüm kalım meselesi olmadığı sürece kocanı seç diyor hep😞20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayTercih yapmam ikiside yetiskin biriyler biri annem biri eşim susarım ikisinin arasındaki mevzuya girmem
11 Yorumla- 2 ay
Seni seven değer veren senin için alttan almalı arada bırakmamali
Gizli Üye(25-29)2 ay🥹🥹🥹🥹🥹🥹annemi seçerdim eşime çok yalvarmisti kızımı ağlatma diye çünkü ben evlenirken babam zorla evlendirmisti beni küçükken
23 Yorumla
Cevap sahibi2 ayşu an aram iyi eşimle bana her şeyi öğretti
Gizli Üye(18-24)2 ayEşim annemden iyi davranıyor ve bana kol kanat geriyorsa eşimi seçerim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayAilemi seçerim kocadan fayda olmaz oda olsaydı anam derdi bende aile diyorum...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
2 aySizin aklınıza başka soru gelmiyor mu ya?
16 Yorumla- 2 ay
Şöyle açıklıyayım anne ayrı eş ayrıdır ewt anne önce gelir ama artık evlendiğin zaman eşindir artık olay kapandı onu yapanlar kafasında tahtası eksiklerdir
- 2 ay
Haklısınız ama gereksiz çünkü anne ayrıdır gidersin görürsün ama eşin de ayrıdır keşke eşim olsada hep yanında kalsam
- 2 ay
Hepimizin karşısına çıkarsın rica ederim görüşürüz
Gizli Üye(36-45)2 ayİkisini birbirine düşürürüm🤣
16 Yorumla
Cevap sahibi2 ayYeter ak, hep anne-karı arasında... Yesinler birbirlerini, çekirdeğimi çıtlar kenardan gülerek seyrederim😅
Cevap sahibi2 ayİçimdeki şeytanı uyandıran koşullar utansın😅
Cevap sahibi2 ayTeşekkür eder ve iyi geceler dilerim😊🙏🌺
2 ayeşimi seçerdim. benim ailem eşimdir.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayEşimi seçerim. Çünkü artık önceliğim odur.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 ayAnnem. Erkeklerden hayır değil zarar gördüm
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
2 ayTaraf olursam bertaraf olurum
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı.
2 ayStrese gelemem 2. Evliliği yaparım
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı. En çok parayı verende kalırım
10 Yorumla
2 ayİş o dereceye geldiyse beni doğuranı seçerim tabi.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı.
2 ayNiye böyle bir şey olduğuna bağlı
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayKendimi seçerdim
10 Yorumla Ne halini varsa görün der çeker giderdim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben arada kalmam ula önlemimi alirum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı.
2 ayHaklı olan kmse ona arka ciksrdm
10 Yorumla Annem tabi ki tartışılmaz bile...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 586 cevap paylaştı. Böyle bir seçime gerek yok bence
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı.
2 ayAnnem tabi ki 💓
111 Yorumla- 2 ay
Elin oğluna canım annemi değişmem annelerimiz hep var olsun ❤️❤️❤️
- 2 ay
Aynı şeyi bende söylüyorum hep ❤️😊☺️
- 2 ay
Seninle sohhet etmeye bayıldım Amiiiin Rabbim annelerimizi korusun bütün her şeyden başımızdan eksik olmasınlar 🌸💞💞
- 2 ay
Ben teşekkür ederimm kalbi güzel 🌸💞💞
- 2 ay
Yaaaa böyle güzel insanlarda var biliyorum iltifatın çok mutlu etti eminim ki senin yüzüne de yansımıştır 😇🥰❤️💕
Hangi konu da
14 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 649 cevap paylaştı.
2 ayAnnemi secerdim fazla bağlıyım anneme
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Anam anam garip anam..
03 Yorumla
2 ayKim haklıysa onu seçerim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
2 ayKim haklıysa o tabiki dengeyi kurarım
10 Yorumla Eşimi 🤷🏻♀️
20 Yorumla
2 ayEşimi
10 Yorumlaİkisini de seçmem
10 Yorumla
2 ayAnnem
10 Yorumla
2 ayEsim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşimi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eşimi 😃
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayAnnemi
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı.
2 ayAnnemi
10 Yorumla Kendimi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayHaklı olanı
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Annemi evli olsam
10 YorumlaSadece denge…
10 YorumlaNedene bağlı
10 Yorumla
2 ayHaklı olanın tarafını seçerim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayEşimi 🤗🤗
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayAnnemi tabiki
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi