Bu zamana kadar kimse olmadı hayatımda?

Teklif eden falan da hiç olmadı zaten güzel bi kız değilim pek. Şu an çok gündemimde değil tabi ama ileride 25'ten sonra evlenmek isterim çünkü etrafımda gördüğüm belli yaştan sonra evlenmemiş insanların hayatına bakınca pek de iç açıcı görünmüyor, 30 yaşında halen evlenmemiş bir akrabam aile evinde ve kızın evdekilere hizmet etmekten başka yaptiği bir şeyi yok ortamı yok, bu yaşa kadar çabalamamış bu yaştan sonra Kpss kazanma çabasına girdi şimdi de ders çalışıyor. Halam da gençken nişanlısını askere giderken kaybettiği için evlenmedi ama o da şu an bizimle yaşıyor çalışmıyor rahmetli dedemin maaşını alsa da babam paranın yüzde 80'ini kendine alıyor. 23 yaşıma girdim hiç beğenen tanımak isteyen bir kişi olmadı. Yuva kurmak isterim ileride ama ailemin bana görücü usulü bulacağı kişi de ne kadar bana uygun olur onu da bilmiyorum güzel bir bölümde üniversite okuyorum başarılı bir şekilde mezun olursam lise mezunu fabrikada çalışan birini de istemem. Kendime biraz dikkat edeyim belki beğenen olur desem yüzüme süreceğim iki krem giyineceğim farklı kıyafet mi karşı tarafın ilgisini çekecek zaten. Dümdüz beğenilmiyorum kimsenin ilgisini çekmiyorum işte. Kendime acıyorum bazen. Ne yapabilirin

Bu zamana kadar kimse olmadı hayatımda?