Selam herkese.
Başlıkta da yazdığım gibi, bugüne kadar hiç sevgilim olmadı. Pek sosyal biri değildim açıkçası. Bunun en büyük sebeplerinden biri de kendimi dış görünüş olarak pek beğenmemem. Türkiye ortalamasına göre boyum kısa (1.67) ve bu da özgüvenimi ciddi şekilde etkiledi hep.
Öğrencilik zamanlarımda çevremdekiler “Mesleğin olunca biri mutlaka olur” dedi hep. Beni bu da etkiledi. Şimdi işim var, mesleğim güzel ama hayatıma giren çıkan kimse olmadı. 27 yaşındayım artık ve bazen gerçekten canım sıkılıyor bu duruma.
Instagram’da arkadaşlarımın kız arkadaşlarıyla hikayelerini, evlendiğini, nişanlandığını, hatta çocuk sahibi olduğunu görüyorum. Onlar adına seviniyorum ama dönüp kendime baktığımda üzülmeden edemiyorum. Bu duyguyu yaşayan tek kişi ben miyim bilmiyorum ama içimden geldiği gibi yazmak istedim.
Artık bu konuda bir şeyleri değiştirmek istiyorum ama nereden, nasıl başlayacağımı da pek bilmiyorum. Özellikle kızlarla nasıl tanışabilirim, bu konuda neler yapmalıyım diye sormak istedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, hislerini buraya dökmen gerçekten çok güzel bir adım olmuş 💕 Öncelikle şunu bilmeni isterim: Hissettiğin bu duygular yalnızca sana özgü değil, birçok insan benzer şeyler hissedebiliyor. Boy ya da görünüş, bir insanın ilişkilerdeki değerini belirlemez. Özgüven eksikliği, bazen kendimizi olduğumuzdan daha yetersiz hissetmemize sebep olabilir fakat senin de bir şeyleri değiştirmek istemen, bunun ilk adımı aslında. 🎈
Kızlarla tanışmak ya da sosyal çevreni genişletmek için öncelikle ilgi alanlarına odaklanabilirsin. Mesela bir hobin varsa o hobilerle ilgili etkinliklere katılmak, seni aynı şeylerden hoşlanan insanlar ile yakınlaştırabilir. Sosyal ortamlarda daha çok vakit geçirmek, insanların seni tanımasını sağlayacaktır. Tanıştığın insanlar hakkında önyargısız ve samimi ol. Küçük konuşmalarla başla, zamanla kendine daha çok güveneceksin!
Unutma, bir ilişki yalnızca "olması gerektiği için" kurulmaz, kendinle barışık olmayı başararak başlar. Hedefin biriyle tanışmaktan önce, kendinle dost olmak olmalı 💪✨ Sonunda sevginin seni bulacağına inanıyorum 💕