Sürekli laf atarlar, yok çok çirkinsiniz yoo şöylesiniz böylesiniz ruslar sizden güzel egonuz tavan felan. Niye?
Cevabın nedir?
+1 yılBence daha hayatında Rus kızı görmemiş birinin buraya yorum yapması saçma olur. Ya hepsinin tadına bakarsın ya da yorum yapmazsın. Yani şöyle ki benim de elbet "Türk Kızı" triplerim var. Ne de olsa burada doğdum büyüdüm. Ama sizlerin "Türk Kızı" diye nitelendirdiğiniz sıfatlardan çok daha iyi olduğumu düşünüyorum. Trip atarım ama eğlencesine atarım. Mesela erkek arkadaşımı öyle çileden çıkartıyorum. O tipi çok şeker oluyor bak aklıma geldi yine :D neyssse zaten o da anlıyor sonrasında dalga geçtiğimi. Benim gibi olmayıp hiç trip atmayan, prenses gibi yetiştirilmiş kızlarımız da var. Siz denk gelmediyseniz bilemem gerçekten.
Şimdi gelelim "Rus Kızlarına"... Bu kızların hepsini elden geçirdim diyen kaçınız var? Ben de öyle düşünmüştüm. Rusların hepsini duyduğunuz kadarıyla muhteşem fizikleri ve muhteşem tavırları var öyle mi? Güldürmeyin lütfen. Ruslar da en az bizim kadar çirkef ve daha niceleri olabiliyor. Hepsi öyle mi? Elbette değil. Peki bizim kızlarımız hepsi öyle mi? O da elbette değil.
Özetle herkes farklıdır. Bir cins ismi takıp bu iyidir bu kötüdür demek bence ırkçılıktan başka bir şey değildir: ne Türk kızı için ne de Rus kızı için.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Neden biliyomusun nankör oldukları için kendi annelerine bile hakaret ediyorlar civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş gibi. Yok Türkler dırdırcı bilmem neyci sen kaç yabancı tanıdın da bu yorumu yapıyorsun BOŞ konuşuyorlar aldırmıcaksın beğenmeyen yol alır
12 Yorumla
Soran+1 yılYol alsın zaten
tanımadığım birinden neden nefret edeyim tanıdığım birinden de nefret etmem nefret duygusu kötüdür. hiç bir bayana şu ana kadar hatırladığım kadarıyla çirkinsin dediğimi hatırlamıyorum aksine güzel olanlara belki sesli olarak dile getiremesemde içimden Yüce Allah'ım yarattığın bu güzel kulunu nazarlardan koru derim. Güzel olmasına çirkin şansı ver derim. Ruslarlada kıyaslamam her milletin insanı farklıdır onlardada güzel olanlar var başka milletlerdede var bayanlar tüm erkekleri aynı görüyorsunuz ve bu konuda ön yargılı davranıyorsunuz güzel olana bakmak sevaptır ama 1 kez sadece belki bir kaç defa bakabiliriz ama yiyecekmiş gibi değil ya da o an aklımdan bir şey geçirmeden sadece bir insan olarak bazen nefsimin şeytanın vesvesine uyuyoruz kötü gözle bakabiliyorum ya da bakabiliyoruz ama kimseye zarar vermek gibi bir düşüncem yok herkes özgür iradesiyle yaşar zorla güzellik olmaz herkes kimi beğenirse onu sever onunla konuşur son olarak egoyu yerin dibine geçirdim ben dedikçe ego yükselir ben demekten vazgeçmek lazım...
01 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılKuru fasulyeyi pişirebilmesiyle bile Türk kızı bu olaya 1-0 önce başlıyor. Rus'a takmış durumdaki erkeklerin kaç Türk kızı ile birliktelik yaşadığını bilmiyorum ama oldukça yoklukta olduklarından eminim. Türk'ü beğenmeyeceksin elin Rus'u mu sana aşık olacak? Anca kendini kandırır bu tipler. Boş boş konuşmaktan başka bir şey değil. Beğenmiyorsan git bakalım Rusya'ya kaç tanesi seni umursayacak?
146 Yorumla
Soran+1 yılHer zamanki asilliğini gösterdiğin için teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim. EİG için teşekkürler.
Soran+1 yılRica :)
- +1 yıl
ne diyon la değişik? kaç tanesi umursayacakmış ben 18 yaşında otelcilik lisesi bitirmeme rağmen staj esnasında kaç rusla yattım? kadınlarda kültür var, sohbetin, sexin bile kültürlüsünü yapıyorlar.
Kaldı ki iyi derecenin üstünde rusca bilen yakışıklı aklı başında birisi kim bilir neler yapar..
bırak rusların umursammasını her anlamda arkadaş olmazsa bişey bilmiyrum. - +1 yıl
@SenBüyüksün üzgünüm. Oğlanlarla uğraşmıyorum.
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=fUNsON0pntE
Esas yoklukta olan sensin. Kızları vize için bile kandırıp döşüyorlar sen beğenmekten beğenilmekten bahsediyorsun.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
86Cevap
+1 yıluzaga gitme, suradaki kizlarin dusuncelerini, yorumlarini, sorularina baksan bir nebze fikir sahibi olursun sorunla ilgili... kendine bakmaksizin havai istekleri oldugundan..
ilk defa rus kizlari hakkinda yorum yapicam. gazete de okudugum haberlere gore rus kizlari hayatlarinda ki erkege daha sadik ve onun icin surekli kotu yollara dusme egilimindeler cunku asiri guveniyorlar. birde soguk savasin getirdigi bir sorun da var. rus kizlari rus erkeklerinde gormedikleri deger baska milletlerin erkeklerinde gorduklerinden asiri derece ilgili, fedakar oluyorlar. sahsen hic konusmuslugum tanikligim yok ama haberlerde okudugum izledigim hep bu yonde.. ve rus kizlarinin hemen hemen hepsi okumus, bilgili, kulturlu insanlar.
ama turk kizlari gereksiz kaprisleri, nazlariyla insani zorluyorlar. iki kisi guzel desin o kiz bulutlarda geziyor, cok bencilce hareketleri oluyor. turk kizlarinda gordugum nerde hippi tarzinda adam var ona gonlunu kaptirmis butun erkeklere savas acmis, bu derece bakis acisina sahip..
ben ruslari hic begenmiyorum ama japon ve uzak dogulu bayanlar daha sempatik daha iyi geliyor.12 Yorumla
Soran+1 yılCanın sağolsun. Tipimiz herşey kötü olsun. Ama bişeye itirazım var. Ben sevince fekadar da olurum gerekirse canımı da veririm.
- +1 yıl
aoyle anlatayim turk kizi asla yokluk cekmez. disari ciksin aninda sevgili bulur bosda erkek var. mesela rusyada bir kasabada yasayan hic erkek yok gazetelere haber diye de cikti. İzmir kizlari mesela ruslara tas cikartir en cirkini bile.. bu biraz yasamak, kultur, sehir bir cok etkeni var. ben fedakarligi su anlamda kullanmisdim kaybetmemek ve mutlu olmasi icin erkeginin ayagini bile yikamaya kadar variyorlar, bir turk kizina desen hakaret olarak algilar. burada turk erkekleri yoklukta, rusyada bayanlar yoklukta bu yuzden rusyaya giden bir cok insandan duyabilirsiniz iki uc manita yaptim diyen.. burada yuzune bakilmayan erkek orada kendini pesinden kosuldugunu gorunce sempatisi oluyor.
kendini gelistiren bir bayan bir cok bayandan ustte olur. rusyada cocuk gelisimini bir cok bayanin bilgisi varmis. bir cok turk kizi sadece kulakdan dolma bilgiye sahip.
neye bakarsan onu gorursun
eger bakarsan agirbasli guzel veya hamarat kizlarimizi gorebilirsin ruslar bir halt etmez sadece guzelligi olan bizim kulturumuzle uyusmayan ozellikle erkeklerimizin istedigi edep kriterlerine sahip olmayan kadinlar
eger bakarsan bir seye benzemeyen kendince hallenen ve hamaratliktan anlamayan ise yaramaz turk kizlarinida gorebilirsin ruslar en azindan oodukca guzeller deilmi ayrica gevseklikleri sadece kendileri icin değil sonucta
en iyisi ikisinede bakmak ve iyi olani hakedicek biri olup onu istemektir.20 Yorumlaben bu olaylardan ve kendi ülkemin erkeklerinden tiksinmeye başladım bu sorular da cabası... onların beyniyle uçkuru yer değiştirmiş... onların beyinleri bel altında kafasıyla değil uçkuruyla düşünüyor... :D ruslar rahat her daim istedikleri an istedikleri kişilerle ilişkiye girebiliyorlar bizim türk erkekleride beyinleriyle düşünmedikleri için özeniyorlar... onların bütün derdi sizin önünüzdeki delik...
33 Yorumla
Soran+1 yılBoşver napalım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLaf atma v. s. şeylere karşıyım. Ancak rus ve diger ulkelerdeki kizlardan farklisiniz. Siz kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz. Birisi size selam dedimi abaza sapık v. s. oluyor. Ancak diger ulkelerde selam dersen muhabbet edersin.
https://m.youtube.com/watch?v=kqmrIZkOu7I
Ornek olarak dilini bile bilmedigin bir kisi gelip sana birseyler soylese sapık dersiniz. Yabanci ulkede boyle degildir.11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKıllısınız arkadaşım kıllı. Ağda kültürünüz bacak ve koltukaltından ibaret. Surata 5 kilo boya sürüp kolunuzda benimkinden fazla kıllarla güzelim diye ortalıklarda dolanıyorsunuz. Sonra da ama onlar tüy belli olmuyor ki diye aklınızca kendinizi kandırıyorsunuz. Ya favorileri olan kız mı olur? Ensesi kıllı kız mı olur?
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmem benim öyle. değil
+1 yılEn basitinden temiz dürüst erkekleri saf yerine koyarsınız p*ç serseri erkeklere aşık olursunuz bu 1 Seni seviyorum diyenlere çok güzelsin diyenlere abaza dersiniz selam bebek taş gibisin diyenlere çapkın dersiniz bu 2 Tipiniz rus kızlarıyla karşılaştırılamaz onların kılı olamazsınız bu 3 Sevince g*tünüz kalkıyor buda 4
21 Yorumla
Soran+1 yılCanın sağolsun.
Sıralıyayım,
1. Hayat bakışı. ( ayy ne o üff sanane be salak) yabancı kız ( mhh hoş çocuk, veya teşekkürler ilgilenmiyorum)
2. eğitim seviyesi ( genelleme olarak eğitimli ama kullanamayan kör cahil) avrupa, eğitim olmasa bile kendisini geliştiren (genelleme)
3. ikili ilişkilerde ultra önemli tripleri ( yha sanamı kaldım, vermemde vermem, mmhhh yteer ayhh yhvaan) avrupa= dün cok iyi takıldık, yarın şöyle bir şeyler yapıcaz, diskoda görsme bidaha da tanışsam vs.
4. dırdırı ( türk kızı kadar dırdır yok. oha biliyomsn arkadaşının arkadaşının ebesinin arkadaşı onun dayısıgille görülmüş ikili kumpas yok ) avrupa ( çocuk güzel hoş) şu kız benimkine asılıyo vs vs.
kısacası hem çekiciliği az, hem fiziği bozuk, hemde ömür kısaltan cinsten.58 Yorumla- +1 yıl
adamsın reis
Soran+1 yılCanın sağolsun
Soran+1 yılTamam.
- +1 yıl
tavsiyem ılımlı, gerektiğinde konuşan, biraz daha ilişkilerde açık fikirli ve itici davranışlardan uzak, beyni geliştiren aktiviteler tavsiyemdir. fakat hak veriyorum kii inanın tencere kapak olayı, hanzo kro ve kekolarla dolu bir toplumda o lafları söyleyenlerin %80 i de aynı seviyede erkekler :)
Soran+1 yılSize mutluluklar Allah tamamına erdirsin de türk kızlarından kurtul.
+1 yılbana rus kızı mı türk kızı mı diye sorsalar hiç düşünmeden türk kızı derim çünkü düşünürsem rus kızı derim. yani anlayacağınız türk kızları sinir sistemimizi bozuyor. türk erkeklerine zararları olduğunu en taşından isviçreli bilim kadınları tarafından test edilmiş onaylanmıştır. fazlaca tribe maruz kalan türk erkeği bünyesi bunu kaldırabilecek güçte değildir. Velhasılkelam binevi kapris ve triplerden ve 1.55 boyu ile Adriana Lima Havası olunca bu sonuçlar çıkıyor
163 Yorumla
Soran+1 yılCanın sağolsun
Hepinizin canı cehenneme.. Açık ve net
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...5c877bd939.jpg52 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederiz.
genelleme yapmıyorum ama doğan görünümlü şahin gibi birşey bazıları :/ kıçlarını kimler kaldırıyor onuda bilmiyorum ama kanadalı ve isveçli kız arkadaşlarım var gerçekten çok cana yakınlar güzeller ama mütevaziler yani böyle bazı Türk kızları gibi kase tavan değil.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Türk kızlarından nefret etmiyorum ama çoğunda olan yurt dışındaki kadınlara özenme çabalarından nefret ediyorum özellikle kıyafet konusunda. Ha bir de biraz daha az tirp atsa bizim kızlar iyi olcakta neyse :)
30 Yorumlaay yeteeer yeteeer yeteeer erkekler türk kızlarına sövüp rusları övmekten bıkmadı kızlar bu durumdan rahatsızlıklarını sürekli dile getirmekten bıkmadı bırak kimi seviyolarsa sevsinler ruslar dönüp onlara bakar mı Allasen yeter artık :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBakmadıkları halde durum bu
Soran+1 yılDüşünemiyorum :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi sana biri yolda merhaba dese tanışabilirmiyiz dese yürü git be dersin onlar ya sevgilim var ya da tabi der ben rusayada bunu denedim youtubedede videom var kızlar gayet nazik tabi diyip ismini söylüyo bu ve buna benzer şeyler sizde ego tavan degil ego bulutlarda
12 Yorumla- +1 yıl
"Geneleme" yapıyorsun sen de. Evet, egoist olan çok insan var ama mütevazi olanlar da var. Beş parmağın beşi bir olmaz, değil mi?
Tevazu , edepli olanda var aslında da siz görmüyorsunuz ya da mütevazi, sessiz insanları dikkate almıyorsunuz. Deveye diken insana... Neyse, anladın.
Cevap sahibi+1 yılTabi öyle ama bunyüzdelik dilim okadar azki sıkıntı bu yüzden işte neyse dedigin dogru bazıları hariç demeliydim
+1 yılKızların çoğu egoist ya. Çoğunda dünyanın en güzeliymiş gibi davranıyor. Sinir oluyorum. Sinirli sinirli bakmalar, her an bağırma , kızma potansiyeli, kimseye burnunu az yere indirip bakmama, surat asıklığı, gülümsememe, herkesten iyi olduğunu sanma vs vs her b*k var bunlarda.
45 Yorumla
Soran+1 yılSen hangi millettensin türk degilsin sanırım
- +1 yıl
Yok, Türk'üm. Ama ben bile deli oluyorum bazen cidden. Millete tepeden tepeden bakıyorlar. Sanki küçük dağları onlar yarattı tövbe tövbe... Özellikle dikkat ettim. Nerede çok makyajlı, açık/dar elbiseli bir bayan görsem özgüven patlaması yaşadığını fark ediyorum.
- +1 yıl
Helaaalll işte sizin gibi kızlar can :)
Soran+1 yılÖyle olsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğrusunu söylemek gerekirse rus kızları güzeldir :) bazen hak veriyorum erkeklere ve gerçekten türk kızlarında bir kız güzel olunca çok havalı oluyor , ama yinede türk kızı başkadır , ruslar ne kadar güzel olsalarda çok soğukturlar yani rus kızının (+) sıda var (-) side aynı zamanda türk kızınında (+) sı ve (-) si var
amaan her neyse rus kız isteyenler gidip evlensin bize ne ya00 YorumlaKim diyo la onu sanki nefret etsek ne oluacsk ki eninde sonun turk kiziylan evleniyoruz bir de benim icin ayriyetten koreli kizlar var tabi bir tanesini bulsam birakmsam da iste yok olmayinca olmuyor
06 Yorumla
Soran+1 yılZorunda değilsin yabancıyla evlen
Soran+1 yılİnşallah Rabbim sana yabancı kız nasip eder tam istediğin gibi.
Soran+1 yılAmin kardeşim.
+1 yılÇekilcek dert degilsinizde işte yurt dışında yasasam bile Türk kızıyla evlenirim
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah türk kızıyla evlenmeyi nasip etmez Rabbim.
- +1 yıl
Neden?
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kedi ulaşamadığı ciğere dermiş. Bunların ki de o hesap
33 Yorumla
Soran+1 yılAynen he hem yüz bulamazlar hemde laf üstüne laf sanki kullanmış da bıkmış gibi :D
- Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılKathiyen laf atmam çok çirkinsiniz vs vs şeklinde
Genelde yabancılara ilgi duyarım Neden mi?
Kredi kartı istemez
Para istemez
trip yok
Kapris yok
Dırdır yok
Merdane ile kovalamak yok.31 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılYok ya öyle bir genelleme hangi millet Türk kadınının eline su dökebilir.. Yok öyle bir millet.. Konu seks işçiliğiyle eğer Dünya'nın en kaliteli fahişeleride bizde Olmasın bu Yüzden ben cok üzülmem şahsen
03 Yorumla
Soran+1 yılValla genelleme yapmamak elde değil bende yapmak istemezdim ama çoğu öyle
- +1 yıl
Senin o ÇOĞU Dediğin özür dilerim ama sikinin derdinden bununda dert etme bence:)
Soran+1 yılÖyle olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kızları her turlu kasarligi yapar ihanet eder yalan söyler para ister araba ister ev ister düğünde en güzel düğünü ister evde sana gider yapar kizin anası cadı olur anası ile seni ailenin cekistirir. Oğlanın anasını sevmez sevgiliyken senden iyisini zenginini parası olanı bulursa anında seni bırakır daha sayimmi?
21 Yorumla
Soran+1 yılYok yorma kendini anladım ben
+1 yılbir feminist olarak açık konuşmak gerekirse. direk verici olmadıkları için böyle bir atar gider.
Tabi istisnalarda yok değil..01 Yorumla
Soran+1 yıl:/ :/
çünkü aşırı şekilciler sevenlerini umursamayıp skenlere verirler. hiç ama hiç hoşgörülü değiller ön yargı tavan tipine bakıp direk sapık damgası çakıyolar. aşırı egoistler.
23 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılKötü bişey demedim teşekkür ettim zorlama istersen.
böyle konular açıp durmayın arkadaşlar zaten ön yargıları kırmak için kıçımızı yırtıyoz adımız çıktı çoğunluk yüzünden ben şahsen nefret etmiyorum bu nedir ya
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne konu açması konu açan erkeklersi başta
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇünkü diğer kızları tanımadıkları için olabilir. Yok Ruslar iyi yok İskandinavlar iyi diyenler var ama hiçbiri onlardan biriyle konuşmamıştır belkide :)
12 Yorumla
Soran+1 yılGenede onları seviyolar işte
Cevap sahibi+1 yılDış görünüşü iyi olan bikaç afiş mankenine ya da sinema oyuncusuna bakıp diyolar onu genelde. Eskilerin bir lafı var : " Tilkinin döneceği yer sonunda yine kürkçü dükkanıdır." Onlar öyle derler ama sonunda bir Türk kızıyla evlenirler. Yani öyle laflara aldırma fazla :)))
yahu türk kızı rus kızı diye ayırmak değil önemli olan. İyi olan rusda olsa türkte olsa isveçde olsa iyidir. GEnnellemelerle kültürler arasında yorum yapılmazki ama
00 Yorumla
+1 yılRuslar uğraştırmadan verdikleri için onlara daha cazip geliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle galiba
Benim oyle bir takintim yok. Kızlarımızı beğeniyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayret :D
+1 yılAy etmeyin ya. Yapmayın şöyle ayrımlar insanları bunalıma sokuyosunuz. Boyum 1.55de kaldı diye bütün sene Ağladım da sonra dan 5 cm daha uzadı 1.60 oldum biraz daha normallerin diye rahatladım yani :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyolar onlar ayrımı boşver sevmesinler
Ben söyleyeyim çünki car car konuşuruz, pis pis tripler atariz, üstün görünmek isteriz her söylediğimizi yapsinlar isteriz. (genellemedir) Halbuki çok farkli yontemler vardir uzlaşmak ve karşidaki insani kendimizden sogutmamak için.
35 Yorumla- +1 yıl
Sen de benim kafamdansın kardeşim. En azından özeleştiri yapabiliyorsun. Tebrik ederim. 👏
- +1 yıl
Helaaalll ama Türk kızlarını tercih ediyorum bn De haklısın
Soran+1 yılPembe görünümlü bir mavi.
çünkü türk kızları da türk erkeklerinden nefret ediyor. italya veya slav merakı olan da çok kızlar arasında. hak veriyorum ama kıyaslama yapmamalı kimse. ben yapmıyorum, dolayısıyla kimseden nefret etmiyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılSizin kadar değiliz
+1 yılCiğeri 5 para etmez adamları adam diyip hayatınıza soktuğunuz için olabilir mi?
32 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevince olur öyle şeyler ama bu bahane değil.
- +1 yıl
Siz şerefsize yer verirken oluyor biz kıyaslarken olmuyo madem siz kıyaslamıyorsunuz niye şerefsizleri seçiyorsunuz?
+1 yılBen beğeniyorum türk kızlarını laf falanda atmam bizimkiler ruslardan daha iyi her anlamda
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki :)
Hadi evet cirkiniz belki trip atiyoruz falan ama kendileri neye benziyo ki sanki dimi
11 Yorumla
Soran+1 yılValla ya :D
+1 yılYa sana laf da edemiyorum herkese canın sağolsun felan demişsin keske kavga etseydin öyle diyince insan üzülüyor :/
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yani içimden geldiği için öyle dedim istediğim gibi laf edebilirsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılburadaki egonuzu, ve şöyle erkek isterim aşağısı olmaz diyen,"nişanlım işten çıkarıldı ayrılsam mı?"diyen, sonra hepimize sapık abaza keko odun öküz diyen kızların nesini seveyim? vallahi size güvenim kalmadı artık i. ne olacam ben.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılOl sana yakışır
Cevap sahibi+1 yılsayenizde
+1 yılAksine Ruslardan nefret ediyorum. 30 yaşından sonra çöküyorlar. Türk kızları daha güzel (sırtları kıllı olanlar hariç)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D tamam
- Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBence türk kızlarına teklif ediyorlar reddedilince türk kızları kezban yaaa diyorlar :)
11 Yorumla- +1 yıl
aynen:D
+1 yılKendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlarda ondan.. -.-
00 Yorumla
+1 yılKezo olmayan kızlar baş tacıdır, lafımız kezocanlara. Diğerleri bir kızdan ters yiyince intikam almaya çalışıyo, ters psikoloji işte:)
10 Yorumla
+1 yılGotunuz kalkık çünkü o yönden haklılar ama rusları çekici bulnuyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılKalkık mı peki
- +1 yıl
Tabi şimdi inkar etneyin pek görüyoz
Soran+1 yılTamam peki dedim.
+1 yılyok öyle bir şey yavrum aşığız çok seviyoruz bizim kahrımızı zaten sizlerden başka kimse çekmez.)
00 YorumlaHacı turk kızları bizi yaşlandiriyor
Kız dediğin erkeğini gençleştirme si gerek
Ortalama bir rus erkegi 150 yıl yaşıyor ;P14 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- Aile & Toplum konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılo tür erkekleri anlamış değilim öyle davranıyolar Türk kızlarına ama evlenecekleri %99.9 Türk kız olacak ne gerek var ki böyle yapmaya
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo öyle bir zorunluluk yok evlenmesin kimsr
- +1 yıl
nasıl yani türkler türklerle neden evlenmeyecekmiş
+1 yılTürk kızları neden Türk erkeklerinden nefret ediyor?
Elinizden gelse soyumuzu kurutursunuz.12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey yok
- +1 yıl
Bal gibi var. Hıyarın birisi kıza tecavüz ediyor hepimizi yakıyorsunuz.
kedı uzanamadığı ete mundar dermiş... kendılerıne baksaınlar gereksız yaratıklar...
01 Yorumla
Soran+1 yılBakmıyolar ki hep biz hep biz
+1 yılCogul konusmamak lazim sadece bizim turk kizlarimizin cogu cok zor insanla4
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi peki
- +1 yıl
Oyle tabi cogu kiz burnu dik cogu
Soran+1 yılTamam bişey demedim peki dedim :(
- +1 yıl
Tamam eywallah sizler agirbasli olmaniz lazim ama sevdiginiz insana bile burnu dik davranilmazki
Soran+1 yılTamam özür dileriz
- +1 yıl
Estafurullah :)
Soran+1 yılYok sorun değil artık vücut eleştiriye bağışıklık kazandı türk erkekleri sayesinde.
- +1 yıl
:))
En kezbanını pislik içinde yüzen kopekden değersiz konuma düşen özellikle o meşhur rus kızlarına değişmem... (hakeden kıza da acımam diyeceğimi derim)
00 YorumlaValla iyiki Türküm ve Türk erkeklerini seviyorumm:)))
07 Yorumla
Soran+1 yılBende seviyorum ama onların sevdiği yok.
Soran+1 yılCevreye gerek yok yorumları okursan.
- +1 yıl
Helaaalll :)
- +1 yıl
yorumlara ne bakıyorsun işsiz sevgilisiz ergenler yazıyor
ya abi şimdi tercihen rus ama sonuçta yüzyüze bakıyoruz ben bizim kızlara çirkin demek istemem ama çok kezban var
04 Yorumla
Soran+1 yılTercihen russa yüzyüze bakmak zorunda değilsin git rusyaya onlarla yüzyüze bak ordan da biriyle evlen seni bu zor durumda bırakmayalım.
Soran+1 yılUmarım gerçekleştirirsin
Arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla hepsi kendini güzel vücutlu ve güzel yüzlü sanıp kızları ve diğer erkekleri beğenmiyomuş gibi yapıyolar
13 Yorumla
Soran+1 yılAslında ortada o kadar da abartılıcak bir durum yok biz kötü kızlar değiliz ki :(
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sorularin %80 i bu ibneye ait @ruscuarmi oda salgin teki cok takmayin kafaniza
22 Yorumla
Soran+1 yılarmiyi tanıyorum ya lanet olsun ona
+1 yılçirkinsin diyorsa senden hoşlanıyordur bundan dolayı seninle uğraşıyordur bence ki ben öyle yapıyorum :) sizler çok gizemlisiniz birde bunuda unutmamak gerek
06 Yorumla
Soran+1 yılYok bence artık rus kızlarıyla türk kızları yer değiştirmeli herkes mutlu olsun
- +1 yıl
Mutluluk rus kizlarindami
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bunu bir kızmı diyor :) siz niye mutlu etmiyorsunuz arkadaş:)
Soran+1 yılSiz bizle zaten mutlu değilsiniz bari mutlu olun.
- +1 yıl
Mutlu olan oluyor ama.. Yanlış zaman yanlış insan olabilir mi
+1 yılTürk kızları neden türk erkeklerinden nefret ediyorsa o yüzden. Yok odunlar yok kıllılar falan
00 Yorumla
+1 yılTipe laf atmadım, karakter yok. Kendilerini dünyanın en güzeli sanıyorlar.
16 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey sanmıyorum
- +1 yıl
Çoğunuz öyle.
- +1 yıl
Erkeklere bir başlasasm kimse beni durduramaz.
Önyargı kötü bişey - +1 yıl
@marsmath_11 sana laf atmadım, merak etme konuşmaya başlasam bön bön trene bakar gibi bakarsın.
- +1 yıl
Sen başla ben dinlerim raad ol. Dua et sıra bana gelmesin.
bir türk kızı olarak üstüme alındım-DOĞAL OLARAK-
Gizli Üye(30-35)+1 yılgirlsaskguysta türk bir kıza kendimi italyan diye tanıtıp türk erkeklerini sordum onlar aptal ve abaza dedi... geneliniz böyleyken sevmek mümkün değil nazınız cazınız çekilmez
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle bir düşüncem olmadı türk erkeklerine karşı. Sen sadece 1 tane görmüşsun ama aşağıdaki nefret kusmaları herşeyi açıklıyor
Cevap sahibi+1 yılgenel olarak kızlar böyle
İnsan sevdiğiyle uğraşır böyle hiç ciddiye bile alma arkadaşım ya :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYok gerçekten sevmediklerini fark ettim yorumlarda
Soran+1 yılBoşver bundan sonra bizde kin besleriz hersey karşılıklı
+1 yılrus kızları papatya kokuyor diyen yeşil kazaklı adam damlar şimdi
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar hep aramızdalar :)
+1 yılBeğenmiyorumda da diyemem. ama uğurlarına da ölmüyorum :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir seçimde tabi ki Türk kızı derim. Ne yapayım elin Rusunu... :D
10 Yorumla - Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026