Türk erkekleri kadınlardan neden nefret ediyor?

Genelleme yapmak haddim degil ama genel olarak gozlemim bu yönde. Sosyal medyada kizlar erkeklere pek bir sey demezken erkekler kadinla ilgili durumlara saldırıyor mesela. Bir suru incitici yorumlar yapıyorlar. Women, obje falan diyerek küçümsüyorlar küfür ediyorlar. Kadina olan nefreti sosyal medya cok iyi bir sekilde gösteriyor bence.

Sonra trafikte yine öyle. Kadin suruculere karsi buyuk bir nefret var. Trafikte de kadinlar cok küfür yiyor, kadinlar trafige cikmasin diyen cok var.

Iş sahasında da öyle. Ister devlet memuru ol, ister özel sektör erkeklerde yine bir kadin nefreti var. Ayni işi yapip ayni parayi alıyorsunuz ama erkeklerin cogu kadinlarla calismaktan rahatsız. Yani gelip bana sen fazla calisma, senin yerine ben çalışırım, sen kadınsın zaten diyen erkekler oluyor iş yaşamımda.

Yani kadinim diye bu zorlu hayatta fazla paraya ihtiyacim yokmus gibi davranılıyor. Sende okudun bende okudum. Ayni işi yapıyoruz. Aramizdaki fark ne de gelip bana senin yerine ben calisayim parayi da ben alayim diyebiliyorsun?

Yani biz kadinlar niye erkekleri bu kadar rahatsiz ediyoruz anlamiyorum. Sen bir kadinin karninda hayat buluyorsun bir kadinin sütünü emiyorsun ama kadin benden fazla kazanmasin, kadinlarla calismak istemiyorum, kadinlarin trafikte olmasina tahammul edemiyorum gibi seyler var.

Sosyal medya da bazi iceriklerin altında ayni icerik kadin ve erkege yapılıyor. Kadinlar erkeklerle ilgili incitici yorumlar yapmazken, hatta kadinlar erkeklere hak verirken kadinla ilgili iceriklerde hep bir ezme, asagilama mevcut.

Bu kadin nefreti neden? Yani oyle erkekler var ki kendi eşinden dahi nefret ediyor. Iyi de sen evlendin onunla, o kadin kafana silah mi dayamadi sonuçta.

Türk erkekleri kadınlardan neden nefret ediyor?