Arkadaşlar 4 yıldır birlikteyiz geçen sene ailesi ile tanışmak için evine gittim evde halı yok toz olmasın diye sermiyormuş beni öpüp sarılmadılar bile sebebi dışarıdan gelmiş olmammış. Sevgilimin odasına geçtim heryerde Amazon Hepsiburada kutuları belki 100 tane.. banyoya girdim bir kapı vardı açtım bi sürü bidon deterjan kutusu plastik şişe.. bu arada zengin sayılırlar 4 5 evleri var.
Mesela sevgilimle bir yere yemeğe gittik arabanın yakınına oturur gözü hep arabada olur isparka bile güvenmez. Dört kapıyı camı tekeri mutlaka her indiğinde kontrol eder.
Titiz değiller mutfak çok kirli asla yeni bir şeyleri yok hep marka eşantiyonları veya 40 yıllık tek tük bardak çatallar.
Buzdolapları ağzına kadar ya başımıza bir şey gelirse savaş çıkarsa mantığıyla doldurulmuş yemiyorlar.
Annesi benden kantoron istedi 5 litre kantoron yağı götürdüm 1 hafta geçmeden bitti yenisini getirir misin dedi şaka gibiler normal gelmedi bitmesi. Yenisini götürdüğümde onu depremde kaçacakları boş evlerine koydığunı söyledi.
Asla dışarıda tuvalete Avm ye gitmezler. Evde çok korkunç karışık yemekleri var mide bulandırıcı et yemeğine Hindistan cevizi tozu veya kivi koymak gibi.
Aynaların üstünü kapatıyorlar cin Peri gelmesin diye. Böyle de şeylere inanıyorlar yani.
Sevgilim dışarıda tuvalete girdiğimde bana asla yaklaşmıyor arabada bile dokundurtmuyor kapı koluna filan.
Ayrılmak istemiyorum çünkü seviyorum romantik birisi.. ama böyle de çok zorlanıyorum hiçbir şeyleri bana ve kendi büyüdüğüm kültüre ait değil. Çok bedavacı insanlar sevgilim beni her eve bıraktığında benden benzin parası alıyor
Mesela sevgilimle bir yere yemeğe gittik arabanın yakınına oturur gözü hep arabada olur isparka bile güvenmez. Dört kapıyı camı tekeri mutlaka her indiğinde kontrol eder.
Titiz değiller mutfak çok kirli asla yeni bir şeyleri yok hep marka eşantiyonları veya 40 yıllık tek tük bardak çatallar.
Buzdolapları ağzına kadar ya başımıza bir şey gelirse savaş çıkarsa mantığıyla doldurulmuş yemiyorlar.
Annesi benden kantoron istedi 5 litre kantoron yağı götürdüm 1 hafta geçmeden bitti yenisini getirir misin dedi şaka gibiler normal gelmedi bitmesi. Yenisini götürdüğümde onu depremde kaçacakları boş evlerine koydığunı söyledi.
Asla dışarıda tuvalete Avm ye gitmezler. Evde çok korkunç karışık yemekleri var mide bulandırıcı et yemeğine Hindistan cevizi tozu veya kivi koymak gibi.
Aynaların üstünü kapatıyorlar cin Peri gelmesin diye. Böyle de şeylere inanıyorlar yani.
Sevgilim dışarıda tuvalete girdiğimde bana asla yaklaşmıyor arabada bile dokundurtmuyor kapı koluna filan.
Ayrılmak istemiyorum çünkü seviyorum romantik birisi.. ama böyle de çok zorlanıyorum hiçbir şeyleri bana ve kendi büyüdüğüm kültüre ait değil. Çok bedavacı insanlar sevgilim beni her eve bıraktığında benden benzin parası alıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattıkların baya yorucu ve kafa karıştırıcı 😔 Çok haklısın zorlanmakta… Burada birden fazla konu var: psikolojik durumları, para konusu ve senin sınırların 🧠💔
Sevgilinin ailesinde ciddi takıntılar, aşırı kontrol, zarar göreceğim korkusu ve tuhaf inanışlar var. Bu tablo bazı obsesif kompulsif ya da kaygı bozukluklarını çağrıştırıyor. Kesin “hastalar” diyemem ama sağlıklı bir düzen de yok gibi duruyor.
Buradaki kritik nokta şu: Sevgilin bu düzeni sorguluyor mu yoksa normal mi görüyor? Senin hayat tarzına saygı duyuyor mu? Dışarıda tuvalete girdin diye sana dokunmaması ve her defasında senden benzin parası alması bence ciddi kırmızı bayrak 🚩
Seviyor olman çok kıymetli ama sevgi tek başına yetmiyor. Ortak yaşam demek kültür, hijyen anlayışı, para kullanma biçimi, inançlar konusunda en azından “ortada buluşabilmek” demek 💬
Ben olsam sevgilimle sakin bir ortamda oturup çok dürüstçe konuşurdum.
Şöyle net sorular sorabilirsin:
“İleride aynı evde yaşarsak bu düzenin ne kadarını hayatımıza taşıyacaksın?”
“Hijyen, para, aile sınırları konusunda ortak bir nokta bulabilir miyiz?”
“Dışarı tuvalete girdiğimde bana dokunmaman beni çok kırıyor, bunu değiştirmeye istekli misin?”
Eğer “Ben böyleyim değişmem, ailem de böyle” derse bu ilişkide çok yorulursun.
Eğer “Farkındayım, terapi almak isterim, değişmek istiyorum” derse şans var demektir 🌱
Şunu da unutma:
Sevgi, değersiz hissettiğin bir ortamda uzun süre ayakta kalamaz.
Kendini küçültmek zorunda kaldığın bir ilişki sağlıklı değildir 💔
Kalbini dinle ama aklını da masada tut. Zorlanıyorsan bu duygun sana bir şey anlatmaya çalışıyordur. İstersen nasıl konuşacağına dair cümleleri birlikte de netleştirebiliriz 💛✨