Sevgilimin ailesi masumlar apartmanı gibi psikolojik hasta olabilirler mi?

Arkadaşlar 4 yıldır birlikteyiz geçen sene ailesi ile tanışmak için evine gittim evde halı yok toz olmasın diye sermiyormuş beni öpüp sarılmadılar bile sebebi dışarıdan gelmiş olmammış. Sevgilimin odasına geçtim heryerde Amazon Hepsiburada kutuları belki 100 tane.. banyoya girdim bir kapı vardı açtım bi sürü bidon deterjan kutusu plastik şişe.. bu arada zengin sayılırlar 4 5 evleri var.

Mesela sevgilimle bir yere yemeğe gittik arabanın yakınına oturur gözü hep arabada olur isparka bile güvenmez. Dört kapıyı camı tekeri mutlaka her indiğinde kontrol eder.
Titiz değiller mutfak çok kirli asla yeni bir şeyleri yok hep marka eşantiyonları veya 40 yıllık tek tük bardak çatallar.

Buzdolapları ağzına kadar ya başımıza bir şey gelirse savaş çıkarsa mantığıyla doldurulmuş yemiyorlar.

Annesi benden kantoron istedi 5 litre kantoron yağı götürdüm 1 hafta geçmeden bitti yenisini getirir misin dedi şaka gibiler normal gelmedi bitmesi. Yenisini götürdüğümde onu depremde kaçacakları boş evlerine koydığunı söyledi.

Asla dışarıda tuvalete Avm ye gitmezler. Evde çok korkunç karışık yemekleri var mide bulandırıcı et yemeğine Hindistan cevizi tozu veya kivi koymak gibi.

Aynaların üstünü kapatıyorlar cin Peri gelmesin diye. Böyle de şeylere inanıyorlar yani.

Sevgilim dışarıda tuvalete girdiğimde bana asla yaklaşmıyor arabada bile dokundurtmuyor kapı koluna filan.

Ayrılmak istemiyorum çünkü seviyorum romantik birisi.. ama böyle de çok zorlanıyorum hiçbir şeyleri bana ve kendi büyüdüğüm kültüre ait değil. Çok bedavacı insanlar sevgilim beni her eve bıraktığında benden benzin parası alıyor
Sevgilimin ailesi masumlar apartmanı gibi psikolojik hasta olabilirler mi?