Ailem ruh hastası dayaniyorummm?

Ailemin her bir ferdi ayrı ruh hastası babam dedem yüzünden gençliğini yaşayamadı, hayata olan küskünlüğünün sinirini bizden çıkarıyor. Sövüyor dövüyor. Annem yıllarca gözümüzün önünde dayak yedi, kardeşlerimizle psikolojimiz bozuldu. Ama kadın para göz para manyağı olduğu için boşanmadı. Babam her dövdüğünde eve çeyrek altınla gelirdi, ben de anneme kızardım senin canının ederi bir çeyrek mi? Bana pişkin pişkin çeyrek değil yarımlık da var derdi. Sonra her gün gelir bana babamdan söylenirdi. Babandan şöyle nefret ediyorum, böyle bıktım, geberse de kurtulsak. Babam da cimrinin teki zaten bize hiçbir maddi manevi desteği dokunmadı, okulu bırakıp çalışmak zorunda kaldım. Annem altınlarını dayımlara gönderirdi. Babam parasını halamlara yedirirdi. Ben de evin masraflarına yetişmeye çalışırdım… Ablam dayanamadı kocaya kaçtı, abim zaten sinir hastası, bir diğer ablam bizimle tüm iletişimi kesti, ben aklımı delirmek üzereyim cidden şaka yapmıyorum buraya yazmadığım o kadar çok şey var ki Allah'ın ruh hastaları bu evden sktr olup evlenmek hep özendiğim kendi mutlu yuvamı kurmak istiyorum

Ailem ruh hastası dayaniyorummm?