Ailem ruh hastası sizce ne yapmalıyım?

Ben öz çocuğum ve tekim ama ona rağmen annem de babam da gram sevmez doğduğumdan beri beni. İkisi de asla ebeveyn olamayacak bencillik ve sevgisizlikte iki insan. Hiç mutlu bir evlilik ve ilişkileri de yoktu zaten hergün kavga ederlerdi. Hala da öyle. Babam denen herif zevk düşkünü evi otel gibi kullanan gördüğü her kadına yavşayan. Ben teyzem halam komşular dahil biri. Annem gram ses etmez. Bize para vermez dışarda kendi yer. Babam doktor bi de deli gibi zengin ama ben kapıcı çocuğu gibi büyüdüm üç kuruş harçlık zor verirdi. Annem desen o da inanılmaz cimri. Ben hasta olurum ederim doktora götürmezlerdi küçükken doktor kızardı niye gelmedin diye. Bunlar ne zaman taciz hastalık şiddet başıma bi şey gelse bırak ilgilenmeyi bana kızdılar of başımıza iş çıkarma diye. şu an birçok evleri var arabaları var bana zorla bi tane araba aldılar. Ben 3 okul bitirdim odtü dahil ama torpilim olmadığı için düşük maaşlı işlerde çalışıyorum. Kazandığım parayı bile kıskanıyorlar. Annem zaten her zaman mutluluğumu güzelliğimi her şeyimi kıskandı adam da öyle. Bu ne ben anlamıyorum. Bu bana karşı nefret ve sevgisizlikleri. Asla terapiye gitmiyorlar. Ben gidince de doktorlar diyor onların gelmesi lazım sorunlu onlar.
Ailem ruh hastası sizce ne yapmalıyım?