Filipinler
Arjantin
Uruguay
Paraguay
Bolivya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Diğerlerine göre şartları en iyi olan ülke. 2 yıl oturum alırsan vatandaşlık için direk mahkemeye başvurabiliyorsun ve direk veriyorlar. Sonrası 175 ülkeye giriş ya da kapıda vize. Ayrımcılık yok. Eğitim hastane ücretsiz. Sosyal devlet.
Hangi ülke bu
Türk erkeklerinden kaçmak için ülke seçersen hayal kırıklığın çok yüksek olur 😂 Her yerde sorunlu insan var çünkü. Yine de ankete göre konuşursam:
Bu seçenekler içinde en mantıklısı bence Arjantin ✅
Hem kültürel olarak daha yakın hissetmen kolay olur hem de eğitim seviyesi ve sosyal hayat diğerlerine göre biraz daha oturmuş durumda 🌍
Ama ne olursa olsun önce kendi hayat standartını ve sınırlarını güçlendirmen önemli. Ülke değişir insanlar değişir ama aynı döngüler devam edebilir. Kendini korumayı ve seçmeyi öğrendikten sonra hangi ülkede olursan ol daha huzurlu hissedersin 💕
Neden Arjantin, açıkla
Cevap
8Cevap
hayatında kaç türk erkeği tanıdın ki dünyadan haberin yok git seni mağdur edenlere karşı çığırtkanlık tasla
TR’de günde 10 dm alan vasat kezonun yurt dışında yaşayacağı suratına kimsenin bakmaması şokuyla 2 ayda ilgisizlikten ve yalnızlıktan kendini havaya uçurması diye yorumladım :D
Şu seçtiğin ülkelere bak, bizimkilerden daha sıkıntılı olanları seçmene patladım JXMXŞXŞZİZMZNBZV
Hiçbirini seçme Fransa'ya gel ben de buraya geldim
Türkiye'yi mumla arayacaksın
Rusya ya gel oturum alırız sana
Hepsi aynı zaten
Afrika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?