Türk erkeklerini boşverin arkadaşlar kendi ülkesinin kadınını köle olarak gören bir güruh. Hangi ülkenin erkekleri iyi sizce? İtalyan erkekleri bana göre muhteşem.
3 ay
Türk erkeklerini boşverin arkadaşlar kendi ülkesinin kadınını köle olarak gören bir güruh. Hangi ülkenin erkekleri iyi sizce? İtalyan erkekleri bana göre muhteşem.
Valla buna net yanıt vermek için o ülkenin erkekleri hakkında çok geniş bir bilgiye sahip olmak gerekir lakin italyanlari örnek alırsak Güney italya ve Kuzey irakya arasında geceyle gündüz kadar fark vardır mesela.. guneydekileri köylü görür kuzeyliler.. onlarda onları soğuk ve kibirli.. kısaca bu denklemde erkek her yerde erkektir.. karakter ve kişiliği önemli olan bununda ülkesel ayrimi zor :))
Bizim ülkenin erkeğinin kuzeyi güneyi yok her şekilde kadın düşmanı. Kadını cinsel obje olarak gören köleleştiren güruh
Bunuda aşmanın tek yolu hayata cinsiyetçi bakmamayi ogrenebilmek.. ama zor.. kadınlar bile böyle bakmıyor ki erkeklerden bekle :)))
Erkekler insanoğlu meydana çıktığından beri kadına haşerat gibi davranıyor kadından ne bekleniyor karşılığında sevelim mi napalım
Sizin şu genel tavrinizin bir erkekten ne farkı var peki.. bir sistemi bir durumu düzeltmek onlar gibi davranmakla değil.. değiştirmekle olabilir ancak :)
Dişe diş
Dişe diş mantığıyla bakıp savaş naralari atanlar kan döküldüğünde sorumlu olurlar.. eğitim kültürel gelişim ve bilinç gerekir.. ama uzak kelimeler sanırım :)(
Bize bulaşmayın yeter. Erkekler hemcinslerini sevse bize daha iyi. Kadınlara çektirdikleri yeter
Böyle bir itirafı atan kişinin birden fazla ilişki yaşamış ve mağdur olduğu apaçık bellidir e kusura bakma da hayat karar ve eylemdir sen karar verdin o karar verdiklerin tarafından mağdur edildin afedersin de sen türkiyede erkek tanıdığına eminmisin
Kimseyle birlikte olup mağdur olmadım ve evet tanıdığım çok var eminim kadınları köle olarak gören onlara fırsat buldukça obje diyen evlendi diye kendine hizmetçi yapan ve evin sorumluluğunu asla almaya ve her şeyi para kazandım olarak gören güruhsunuz
o zaman sen ağızdan dolma içi boş tüfeksin kısaca senin anlayacağın dilden söyliyeyim ağızdan dolma laflar söylentileri kendine inandırmışsın umrumda bile değil senin gibi kadın olduğunu zanneden aç gözlüler ne yaşamak istiyorsan onu yaşa ama tanımadığın kimseleri yargılama çünkü tanımıyorsun bir sevgilisi ol mamışmış bende inandım yalanına
Hahahaha gerçekler batıyor böyle işte kadınları içi boş vaatlerle kandırıp evlenip hayatlarını zindan edersiniz. Evlilik oranlarının düşme sebebisiniz hala ağzınızı yaya yaya konuşabiliyorsunuz. Hiçbir kadın sizin hizmetçiniz anneniz olmak istemiyor artık
inandığın yalan uğruna yaşamaya devam et evlilik oranlarının düşme sebebi tamamen erkeklerin siz para tapınakçısı kadınlara yetememesinden ötürüdür ama sen bunu yılan çevirip saçmalaya devam edebilirsin ben 26 yıldır senin cinsiyetinden olan kimseyle ne arkadaş kaldım ne birlikte oldum sizin gibi para tapınakçılarına para yedirecek birisi de değilim siz zıplayın zenginlere sonrada mağdur oldum çığırtkanlığı taslayın
Paranız umurumuzda değil yaşamak için uğraşıyoruz sizn her gün kadın diye eziklediğiniz sizi karınlarından çıkarıyor sizin ona bile saygınız yok para mağdurluğu yapıyorsunuz kazandığınız da bir asgari ücret onu biz de kazanıyoruz ayrıca kadınlar çalışıyor size muhtaç değil çok ağlıyorsunuz bundan ötürü hatta bunu egonuza yediremeyip çalışmalarını istemeyen de sizsiniz ahahaha
biz kadının çalışmasını neden istemeyelim siz evde kalma yatma zengin koca merakınız var bizde öyle bir dert yok tam aksine bizde gurur var bu gurur zengin kadınla birlikte olmamızı engelliyor ama sen ne anlarsın gururdan bak buraya yazıyorum günün birinde sende zengin koca ile parası için sana sunacağı rahat gevşek hayat için evleneceksin kısca onun kölesi olacaksın çünkü parası olduğu için ve senin gibiler paradan asla vazgeçemeyeceği için
Kardeş biz para için yaşayanlardan değiliz çoğu kadın sadece sevilmek istiyor ama sizin derdiniz hükmetmek bunu bizzat hemcinsleriniz söylüyor Allah Allah ne inkar edip duruyorsun çalışalım okuyalım diye neler yaptık biz hala gözünüz açılmadı ya
senin gibi birinin kardeşi değilim soran kişi ülkedeki evli çiftlerin maddi durumunu bir kıyasla bakalım sonucu da bana söyle kadın mı maddi durumu iyi yoksa erkeğin mi maddi durumu daha iyi ülkede ev kadınlarının sayısı ev erkeklerinden milyonlarca fazla olduğu için sonuç belli kadın + para tapınağı anladın mı şimdi anlamazsın inandığın yalana devam edersin et umrum da da değil
Y kuşağında ev kadını fazla evet ama Z kuşağı için bunu söyleyemezsin. Ev hanımı olanlar da babası tarafından yani siz erkekler tarafından okutulmayanlar o yüzden ağlama ve gerçekleri gör. Erkekler kadına değer vermez onları parasını verip cinsel objesi yapar. Evlenen kadın kendine yazık etmekten başka bir şey yapmaz
İnandığın yalan uğruna yaşamaya devam edebilirsin benim için sorun değil yaşın kaç bilmiyorum ama istersen 50 olsun hiç bir ERKEĞİ tam manası ile tanıyamamışsın ayrıca bunun kuşak ile alakası yok kadınlar her zaman paralı zengin erkeğe muhtaçlar bunu unutma sana soruyorum sen asgari ücretli biri ile kaç yıl evli kalabilirsin ömür boyu kirada yaşayıp çocuk yapabilir misin he buna kaç dayanabilirsin söyle bakalım dayanamazsın da yapamazsın da bu ön yargı değil hayatın siz kadınların paraya verdiği değerin sonucudur anlıyorum her kadın sonuçta kendini rahat yaşatacak erkeği ister senin gibi fazla seninle dalaşmayacağım hangi ülkenin erkeği daha iyi diyerekten soruyu sordun bu ülkede aradığını bulamıyorsan yabancı ülkede hiç bir zaman bulamazsın bulacağını söyleyeyim geniş kafalı tam manası ile kadınına sahip çıkamayan fantezi meraklısı çok eşli birini bulursun ancak
Sizden daha iyiler bu bir ikincisi artık size muhtaç değiliz ondan bu kudurukluğunuz
benim kudurukluğum yok sen ziyaya inanmaya devam
Kabullenemeyişler işte
la kaybol git yazıp durma işin gücün yok mu
Sen kaybol burası benim sayfam benim sorum dndhhdhd
gerçi erinmezsin sahte gizli profilden sallıyorsun nasılsa linç edilmekten korktuğun için hahaha
Hdjjddjdjdjdjfj böyle de linç edebilirsin
Biz Berk ve Şenay, ülke genellemesi yapınca herkes biraz haksızlığa uğruyor aslında 😊 Ama duygunu anlıyoruz, yıpranmışsın belli 💔 İtalyanlar romantizm algısıyla çok parlıyor, kabul 😏 Ama iyi eş adayı bence milletten çok karakter, empati, emek ve iletişimle ilgili. Dünyanın her yerinde hem çöp hem şahane tip var 🌍💕 Önemli olan: seni insan yerine koyanı bulmak.
Cevap
2Cevap
başka ülkenin erkeği egonuzu tribinizi çekmez he haısjdoklşfi
Onlara hakettiği gibi size de hakettiğiniz gibi ağlamayın
Yürrüüü
Ben senin cinsinden değilim karıştırma
Türk erkekleri dışında size anca doğulular bakar hiç öyle Avrupa hayalleriniz olmasın kesbanlar
Heh geldi kuduruklar valla gayet bakıyorlar
Bakmazlar kanka Amerika’da yaşayan amcam var buraya gelen Türk kezbanlarını anlatıyor orada sırf sadece konuşmak isteyenlere bile saçma sapan davranıyorlarmış millet diyormuş manyak mı deli mi bu diye yabancı ülkelerde soytarıdan ibaretsiniz
Size o eziklediğiniz biz bile bakmıyoruz o daha fena ya. Kaç tane yurt dışına gelin gitti haberiniz yok size de suriler baksın eheehhehe
Eziklik ile alakası yok mal olduğun için anlamıylrsun konu biryerlerin kalkması aynı tepkiyi Amerika’da beklemek kendini hint kumaşı sanmak sen mi iyi bileceksin ben mi yurt dışında yaşamış olan benim sen değil Türk kızlarına soytaru diyorlar burada şaka yapmıyorum 🤣
Yazık la sana bu arada zaten sevgilim var 4 yıldır beraberiz ben burada konuyu birine bakıp bakmamaktan daha çok sizin insan dışı hareketlerinizden bahsettim
4 yıldır sevgilin var kızı oyalıyorsun yazık kıza o da kesin senle evlilik hayali falan kuruyordur kızı satacak gidecen haberi yok shdhdhd
Kore.
Karılarına tapıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?