İspanya, İtalya'ya git. Orada sıcak kanlı insanlar var. Bizim gibi Akdeniz ülkesi oldukları için daha kolay anlaşırız. Ben sana bir liste vereyim en iyisi.
- İtalya
İtalya dediğim gibi Akdeniz üllkesi olduğu için bizim gibi sıcak kanlı ve misafirperver bir ülke. Ayrıca yemek zevkleri de bizimkine çok benziyor.İtalyan öyle ırkçı da değildir. Türkleri de severler. Bu nedenle ilk maddem İtalya.
- Almanya
Almanya diyorum çünkü orada çalışma şartları çok iyi ve gelişmiş. Orada rahatlıkla aile kurabilirsin. Çocukları büyütmek için Almanya ideal bir ülke. Ayrıca Almanlar ülkelerinde iş gücü istiyor. Kendileri de genelde yaşlandığı için Türk iş gücün ihitaç duyuyorlar.
- Norveç
Norveç dünyada en çok gelişmiş ülkelerin başında geliyor. Dışarıdan gelen insanlara çok iyi yaklaşıyorlar. Ayrıca ekonomik durumları da çok iyi ve insan hakları konusunda çok hassaslar. Orada rahatlıkla yaşayabilir Türkler.
- İspanya
Dediğim gibi bizim gibi Akdeniz ülkesi. Bu nedenle rahatlıkla yaşayabiliyoruz orada. Hem yemekleri hem kültürleri az buçuk benziyor bize. Onlar da bizim gibi pek çalışmayı seven bir millet değil. Bu nedenle hemen uyum sağlarız.
- Amerika
Amerika zaten dünyanın birçok yerinden göç etmiş insanların topluluğudur. Bu nedenle Türklere asla kötü bir yaklaşım olmaz. Herkes kendi hayallerinin peşinde orada. Vize ve oturma izni biraz zor oluyor ama halledebildin mi senden rahatı yok.
türkiyenin coğrafi olarak iklimi yer şekilleri her şeyi muazzam bir bölge, şimdi sana soruyorum bu memlekete suriyelileri doldurdunuz sahiller plajlar deyim yerindeyse bok götürüyor bilinç 0 ne tarihe ne doğaya bakım da saygı da yok. yalansa yalan de
En İyi Cevaplar