Böyle böyle avutuyoruz bence kendimizi. 29 yaşımdaym, mütevazılığı elden bırakıp konuşmak gerekirse nispeten iyi biriyim, genel anlamda zeki bir kadın değilim belki ama a*tal olmadığımdan çok eminim. Empati yeteneği yüksek, taşa dahi şefkat gösterecek kadar merhametli, adil bir kadınım. Zaman zaman kitap okuduğum da olur, kahveyi ve sodayı sade içecek ölçüde rafine zevklerim vardır ☺️☺️
Yalnızım...
Çünkü toplumun genel güzellik algısına uymuyorum ☺️☺️bunlardan hiçbiri olmayıp ortalama bir güzellikte olsaydım yahut genel geçer güzellik algılarını karşılasaydim bence yalnız olmazdim. Tabii bu benim hikayem, sizler güzel/yakışıklı olduğunuz halde yalnız olabilirsiniz, belki de bir tık megalomansınız, bilemicem. Bir gerçek var ki; göze hitap etmediğiniz taktirde hiçbir gönülde yeriniz olmayacak. İstisnalar elbette ki vardır; onlardan olmak ümidiyle.
Uzun Lafın kısası; U. L☺️☺️
Yalnızım...
Çünkü toplumun genel güzellik algısına uymuyorum ☺️☺️bunlardan hiçbiri olmayıp ortalama bir güzellikte olsaydım yahut genel geçer güzellik algılarını karşılasaydim bence yalnız olmazdim. Tabii bu benim hikayem, sizler güzel/yakışıklı olduğunuz halde yalnız olabilirsiniz, belki de bir tık megalomansınız, bilemicem. Bir gerçek var ki; göze hitap etmediğiniz taktirde hiçbir gönülde yeriniz olmayacak. İstisnalar elbette ki vardır; onlardan olmak ümidiyle.
Uzun Lafın kısası; U. L☺️☺️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer