Yeme & İçme Çiğköfteye nar ekşisi konulur mu, konulmaz mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben nar ekşisinin çiğköftenin tadını bozduğunu düşünüyorum sıkmam yani :D Peki siz? Nar ekşisiz yapamam, konulur Hayır nefret ederim, konulmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Çiğköfteye nar ekşisi konulur mu, konulmaz mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. nar ekşisi konur 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çiğ köfte yerken acı sos ve nar ekşisi artı limon kullanıyorum. O şekilde çok daha lezzetli oluyor kesinlikle 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Nar ekşisi olmadan çiğ köfte mi olur beaa 1 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Orijinal nar ekşisi bozmaz bence 1 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kaliteli nar ekşisi olacak bayılırım 🤗 1 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Konulmaz tadını değiştirir 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Koymamm 1 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Konulur, 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
nar ekşisi konur
Çiğ köfte yerken acı sos ve nar ekşisi artı limon kullanıyorum. O şekilde çok daha lezzetli oluyor kesinlikle
Nar ekşisi olmadan çiğ köfte mi olur beaa
Orijinal nar ekşisi bozmaz bence
Kaliteli nar ekşisi olacak bayılırım 🤗
Nar ekşisi yumuşatıyor iyi oluyor
Konulmaz tadını değiştirir
Konulurr
Koymamm
konukur
konulur
Konulur,
eser miktarda
Konur