Eşim o gece benden gizli bara mı gitti, taksi kayıtlarına göre ne yapmış olabilir 😕?

Ben anneme gittiğimde eşim gece işten çıkıp eve geçtiğini söylemişti sonra da uyuyakaldım demişti telefonda taksi uygulaması vardı oradan dikkatimi çekti o gece saat aslında 12’de işten çıkmış oluyor en geç saat 1:00’de evden olmuş oluyor benle de konuşmaya saat 1:00’de kesmişti sabah da zaten uyuyakalmışım aşkım falan yazmıştı ama o taksi uygulamasında saat gece ikide Ankara’ya bilenler bilir kurtuluş parkıı’ndan taksiye binip Bahçelievler’deki bir bara geçiyor saat 3:00’te geçtiği bardan saat 5:00’te çıkıyor ama oradan büyük ihtimalle iş yeri servisine binip tekrar işe gidiyor taksi uygulamasında arattığı adresler arasında Etimesgut‘ta var benim kurmadığım bağlantı şu bu ilk olarak kurtuluş’a gittiyse neyle gitti servis gider mi oraya kadar ya da arabası yok neyle gitti ikinci merak ettim kızım Etimesgut‘u neden aratttı gerçi iş yeri Etimesgut‘ta oradan oraya taksi ücretine kadar olur diye merak etmiş de olabilir ama bana olayı şöyle anlattı arkadaşım bardayken hesabı ödeyememmiş hemen beni aradı ben işte kalktım aslında evdeydim gittim hesabını kapattım sonrasında Etimesgut’u da oturuyor hatta taksiyle önce oraya gitmeyi düşündük ama gitmedik dedi ama anlamsız yani insanlar barda ne yapar

Eşim o gece benden gizli bara mı gitti, taksi kayıtlarına göre ne yapmış olabilir 😕?