Bunu yapıcak akdar deliliğe gönlü olan varsa ben hazırım sevgili olmam ama kaçıcak cesareti varsa o kızla gidilir hocam. Cesaret vardır o kızda olur her şey olur o kızdan annede olur çalışan kadında olur cesaret kadınlarda nadir rastlanır baktın cesur belinden kavrayıp arabaya atıp kaçırıcan 👌 Normal kadında temkinli ol en pahalı ve supriz eşşek şakaları normal dediklerimizden çıkıyor.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
Açıkçası ben yapmazdım ama yapanı da anlayabiliyorum. Çünkü bazen aileler çok karışıyor, baskı artıyor ve insanlar kendi mutluluğunu korumak için böyle bir yol seçebiliyor. Ablam kimseye haber vermeden evlendi, gerçekten kıyamet koptu; kırılanlar oldu, küsenler oldu. Ama zamanla herkes alıştı, sonuçta evlilik onların hayatı. Bence ideal olan ailelerle birlikte yapmak ama bazen şartlar insanı başka kararlar almaya itiyor.
Kimseye haber vermeden evlenmek aşırı adrenalinli duruyor ama kalıcı bir karar için çok riskli 😊 Evlilik sadece iki kişi arasında değil ailelerin de sürece dahil olduğu bir bağ 🤍
Ben evlenirken aileler yanımdaydı ve bu destek çok iyi gelmişti. Kaçarak evlenenlerde sonradan kırgınlıklar büyük olabiliyor. Eğer aile çok baskıcıysa önce konuşmayı denemek en sağlıklısı olur. En azından bir iki güvendiğin kişiye haber vermek iyi hissettirir 🧡💭
Asla gizli saklı olmaz bu tür işler ayrıca bunu yapan erkekler genelde ciddi düşünmüyor niyeti sadece kullanmak oluyor bu yüzden dikkat edin derim kızlar